Με το διπλασιασμό στην Ουγγαρία

προγνωστικά

Προγνωστικά από το παιχνίδι της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ με τον Άρη Λεμεσού έχει για απόψε ο #Bats, που φτάνουν σε απόδοση 2.00.

Μία αναμέτρηση μας τράβηξε το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών, από την οποία υπάρχει επιλογή στον διπλασιασμό. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ – Άρης Λεμεσού

Με το εκκωφαντικό 6-2 επί της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ έκανε ντεμπούτο στα προκριματικά του Champions League o Άρης Λεμεσού την προηγούμενη Τετάρτη. Οι πρωταθλητές Κύπρου απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δε βρίσκονται εδώ και πρακτικά πήραν την πρόκριση από το πρώτο ματς. Η ΜΠΑΤΕ θα το παλέψει αλλά έχει ελάχιστες ελπίδες. Όχι μόνο λόγω της έκτασης του σκορ στο πρώτο ματς, αλλά κι επειδή η εικόνα της μέχρι στιγμής είναι απογοητευτική. Από τύχη απέκλεισε την Παρτιζάνι στον πρώτο γύρο και όσα γκολ δε δέχτηκε σε εκείνα τα ματς, τα δέχτηκε μαζεμένα στη Λεμεσό. Όπως και να έχουν τα πράγματα, μοναδική της επιλογή είναι να παίξει επιθετικά και να ρισκάρει. Ίσως αυτό δώσει την ευκαιρία στον Άρη να βρει χώρους και γκολ που θα κάνουν ευκολότερη την ζωή του.

Με το διπλασιασμό στην ΟυγγαρίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με το διπλασιασμό στην Ουγγαρία

Σίγουρα δεν θα επαναληφθεί ένα σκορ σαν αυτό του πρώτου αγώνα, όμως κι εδώ αναπόφευκτα περιμένουμε αρκετά γκολ. Το over 2,5 προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού στη Fonbet και αξίζει την προσοχή μας.

Μονό
21:00
ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ - Άρης Λεμεσού
Over 2,5
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις