Δύσκολες έδρες διπλασιασμού

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη στηρίζοντας φαβορί και έδρες σε τιμές αξίας και διπλασιασμού

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη με από όλα για μία καλοκαιρινή ωραία Δευτέρα με καλές στοιχηματικές ευκαιρίες σε αξία και σε καλές αποδόσεις. Μία δυάδα και δύο μονά αποδεκτά τα πονταρίσματα μας για απόψε, πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Χωρίς σκοπιμότητα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ζάμπια με την Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ γυναικών. Ουσιαστικά παίζεται η τρίτη θέση του ομίλου μιας και οι δύο έχουν αποχαιρετήσει την διοργάνωση με δύο τραγικές εμφανίσεις. Τα κορίτσια από την Καραϊβική έκαναν δύο πολύ κλειστά ματς και δε μπόρεσαν να δείξουν πράγματα στην διοργάνωση ενώ οι Cooper Queens εμφάνισαν σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Το τελευταίο τους ματς λοιπόν αναμένεται ελεύθερο καθώς αμφότερες δεν θέλουν να φύγουν από την Ωκεανία χωρίς γκολ και χωρίς να έχουν προσφέρει λίγη χαρά στον κόσμο τους. Η λογική λέει πως δεν θα δούμε καμιά σκοπιμότητα τουλάχιστον τα πρώτα 75 λεπτά. Κρατάμε το Over 2,5 στο 1.75, αξιόλογο.

Δύσκολες έδρες διπλασιασμούΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δύσκολες έδρες διπλασιασμού

Αξιόλογη δυάδα με φαβορί

Συνέχεια με την δυάδα μας και τις δύο αναμετρήσεις που έχουμε ξεχωρίσει. Στο Ιρλανδία – Νιγηρία για το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών ξανά, βλέπουμε… την ξεκάθαρη πρόθεση της αφρικανικής ομάδας να τελειώσει την πρόκριση κόντρα στην αποκλεισμένη ευρωπαϊκή και… δύσκολα δεν θα συμβεί αυτό. Οι πράσινες αναμένεται να κάνουν μεγάλο ροτέισιον, εσωτερικά προβλήματα υπάρχουν και γενικά δεν πείθουν. Σε αντίθεση με αυτές το σύνολο του κόουτς Γουάλντρουμ είναι σε καλύτερη μοίρα και κατάσταση. Το 2DNB μπαίνει στις επιλογές μας.

Η δυάδα μας κλείνει με την αναμέτρηση της Μάλμε απέναντι στην Βάρναμο για την σουηδική λίγκα. Τραγική η κατάσταση της πρώτης ψάχνει άμεση ανάκαμψη στα θετικά αποτελέσματα. Θετικό πρόσημο έχει η πορεία των φιλοξενούμενων που όμως αντιμετωπίζουν θέματα στο σκοράρισμα. Η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν τεράστια ανάγκη ένα τρίποντο και μία θετική εμφάνιση, δύσκολα δεν θα κερδίσουν. Ο άσσος συμπληρώνει μία δυάδα διπλασιασμού.

Προγνωστικά: Δύσκολο βράδυ στο Βουκουρέστι

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Ντινάμο Βουκουρεστίου απέναντι στη Σέπσι. Η νεοφώτιστη και παράλληλα ιστορική Ντινάμο έκανε δύο καλές εμφανίσεις παρά τις δύο ήττες στα πρώτα ματς της στην επάνοδο της, δείχνοντας θετικά στοιχεία. Δεν έχει πείσει η φιλοξενούμενη ούτε έχει δέσει και ο φαβοριτισμός της είναι άδικος. Το 1Χ στο 1.85 είναι… καλή επιλογή αφού είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους γηπεδούχους ώστε να τσιμπήσουν τους πρώτους βαθμούς τους στην λίγκα φέτος.

Μονό
10:00
Ζάμπια (Γ) - Κόστα Ρίκα (Γ)
Over 2,5
1.75
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.00
13:00
Ιρλανδία (Γ) - Νιγηρία (Γ)
2 DNB
1.55
20:00
Μάλμε - Βάρναμο
1
1.30
BET: 10 units
Μόνο
21:30
Ντιναμό Βουκουρεστίου - Σέπσι
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις