Στήριγμα στην… κάλυψη του 2.62

προγνωστικά

Ο #Klhmats πιάνεται με αναμετρήσεις από τη Γερμανία και το Βέλγιο και καταλήγει σε δυάδα του 2.62.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Αφήνουμε πίσω μας τη χθεσινή στήλη και τα προγνωστικά από την πρώτη κατηγορία της Ιρλανδίας, προχωρώντας με αναμετρήσεις από τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Θα τα πιάσω κατά χρονική σειρά. Ξεκίνημα από την αναμέτρηση Φορτoύνα Ντίσελντορφ – Χέρτα. Οι γηπεδούχοι πετούσαν στα φιλικά, διαθέτοντας άλλωστε έτοιμη από την περσινή χρονιά ομάδα. Η Χέρτα Βερολίνου άφησε τη Bundesliga και φέτος θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία. Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ της, δίχως μάλιστα να έχουν ολοκληρωθεί. Αυτό που κατανοώ είναι πως δεν έχει καταλάβει ακόμη που θα αγωνιστεί και στην πρεμιέρα θα φανεί… ανέτοιμη. Κρατάω τον άσο με draw no bet.

Συνεχίζω τα προγνωστικά από το Βέλγιο και την αναμέτρηση Μόλενμπεϊκ – Γκενκ. Ένα πράγμα θα αναφέρω για τους γηπεδούχους. Απέλυσαν τον προπονητή τους πέντε ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν και αντικαταστάτης του θα είναι ο άπειρος Βραζιλιάνος Κασάπα. Συν τοις άλλοις, έχουν και το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία. Η Γκενκ κουβαλάει κούραση από το ταξίδι στην Ελβετία για τα προκριματικά του Champions League, ενώ ακολουθεί και ο επεναληπτικός. Βέβαια, ποιοτικά υπερτερεί και περιμένω να το επιβεβαιώσει, έστω κι αν τη στηρίζω με κάλυψη.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.62
21:30
Φορτoύνα Ντίσελντορφ - Χέρτα
1 DNB
1.75
21:45
Μόλενμπεϊκ - Γκενκ
2 DNB
1.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις