Ντέρμπι πρεμιέρας με γκολ

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά που έχουν το γκολ και τις... εκπλήξεις στο προσκήνιο σε Μουντιάλ Γυναικών και Βέλγιο.

Καλησπέρα σε όλους. Αρχή ακόμα ενός τριημέρου με αρκετή δράση και νέα πρωταθλήματα να ξεκινούν. Εμείς έχουμε δύο προγνωστικά και πάμε αμέσως να τα δούμε.

Προγνωστικά: Μαχητική η Αϊτή

Ξεκινάμε από το ΚίναΑϊτή για το Μουντιάλ Γυναικών. Ένα παιχνίδι που ουσιαστικά ο χαμένος θα μείνει εκτός διοργάνωσης. Τα κορίτσια από την Καραϊβική εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα αφού κοίταξαν στα μάτια την Αγγλία και το 1-0 θα μπορούσε εύκολα να είχε γίνει 1-1 ή ακόμα και 2-1. Παρόλα αυτά η έλλειψη εμπειρίας έπαιξε τον ρόλο της και πλέον πρέπει να πάρει οπωσδήποτε κάτι από αυτό το ματς.

Από την άλλη, οι Κινέζες έδειξαν στοιχεία κλειστής ομάδας και συνόλου που περισσότερο αμύνεται. Δύσκολα θα ανοιχτεί και εδώ, εξάλλου η ρότα της διοργάνωσης με τα κλειστά αποτελέσματα τη βολεύει. Βέβαια πρέπει να δείξει κάτι επιθετικά κόντρα σε μία ομάδα με πιο γυμνασμένα κορμιά και καλύτερη στο ψηλό παιχνίδι.

Δύσκολα το ματς θα ανοίξει, η Αϊτή μπορεί να τσιμπήσει έστω την ισοπαλία με τον δικό της τρόπο. Επιλογή το διπλό +1.0 χάντικαπ στο 1.70, μία αποδεκτή απόδοση.

Προγνωστικά: Ντέρμπι με γκολ στο Βέλγιο

Κλείνουμε με το Ουνιόν Σεν ΖιλουάζΆντερλεχτ. Ωραίο ντέρμπι πρεμιέρας ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν με καλές κινήσεις το καλοκαίρι, ενώ οι γηπεδούχοι θέλησαν να κρατήσουν τον κορμό και την ομοιογένεια τους.

Ντέρμπι πρεμιέρας με γκολΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντέρμπι πρεμιέρας με γκολ

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άντερλεχτ βρίσκεται σε μία διαφορετική φάση ανασύνταξης, χωρίς Ευρώπη, ενώ η γηπεδούχος μπαίνει αργότερα στα προκριματικά. Άρα μιλάμε για ένα ματς που έχει αρκετό μυστήριο και ενδιαφέρον αλλά από τα φιλικά τους βγαίνει ένα συμπέρασμα πως αμφότερες παίζουν ανοιχτά.

Η επιλογή μας θα είναι το Οver 2,5 στο 1.80.

Μονό
14:00
Κίνα (Γ) - Αϊτή (Γ)
2 (+1.0 AH)
1.70
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Άντερλεχτ
Over 2,5
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις