Φόρμα και παράδοση για το 5.25

προγνωστικά

Ψήφο εμπιστοσύνης στην γηραιά Ήπειρο από τον #TheMagician στα προγνωστικά Σαββάτου, με ασφαλείς και μεγάλες αποδόσεις

Καλημέρα σας. Ο Ιούλιος μας αποχαιρετά και ελπίζουμε να το κάνει με ταμείο από παιχνίδια πρωταθλημάτων της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης που επιλέξαμε σήμερα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Η άσχημη και η ωραία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Τσεχία. Η Ζλιν πέρυσι έστω και την ύστατη ώρα κατάφερε να σώσει την κατηγορία σε αγώνα μπαράζ. Φέτος έχοντας το πιο μικρό σε οικονομικά μεγέθη ρόστερ της κατηγορίας, αποτελεί το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Την πρώτη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κάρβινα, επίσης ομάδα με στόχο την παραμονή και υπέστη ήττα με 4-1 βγάζοντας πολλά προβλήματα στην λειτουργία της στον αγωνιστικό χώρο και ιδίως στην άμυνα. Χωρίς ουσιαστική ενίσχυση στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον φετινό πρωτάθλημα η Σπάρτα Πράγας. Επικράτησε εύκολα με 2-0 της Σίγμα Όλομουτς την πρώτη αγωνιστική, με τον αριστερό εξτρέμ Χαράσλιν να σκοράρει δύο τέρματα, από ένα σε κάθε ημίχρονο. Οι πρωταθλητές Τσεχίας έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο και αυτή την χρονιά, με τους συμπολίτες της, την Σλάβια Πράγας ν’ αποτελεί τον κύριο ανταγωνιστή τους. Στο μεταγραφικό παζάρι έδωσε για δέκα εκατομμύρια ευρώ τον επιθετικό της Σβακάρνα στην Μπορούσια Γκλάντμπαχ, ενώ αγόρασε για λιγότερο από τρία τον βασικό επιθετικό της Κούτσκα από την Λοκομοτίβ Μόσχας. Χαώδης η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με την Σπάρτα Πράγας να μην δυσκολεύεται με τέτοιου είδους αντιπάλους.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις των δύο ομάδων οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Σημείο: Κρατάμε το διπλό και over 1,5 με απόδοση 1.73 στην Novibet. Ικανοί είναι οι φιλοξενούμενοι να φύγουν νικητές με ευρεία νίκη. Δεύτερη επιλογή το διπλό και over 2,5 με απόδοση 2.10 στην Novibet.

Με οδηγό την παράδοση

Η Σίγμα Όλομουτς αν και πάλεψε κατά διαστήματα, υπέκυψε στην ανωτερότητα της Σπάρτα Πράγας, χάνοντας τελικά με 2-0. Πρώτη παρουσίαση μπροστά στο κοινό της σήμερα για την φετινή σεζόν, θέλοντας να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν, όπου ολοκλήρωσε στην τιμητική έκτη θέση του πρωταθλήματος. Για να το πετύχει αυτό πρέπει παιχνίδια σαν το σημερινό να το κερδίσει και μάλιστα, πειστικά. Σταθερά καλή εντός έδρας, θέλει το πρώτο τρίποντο στην σεζόν απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που σίγουρα δεν την τρομάζει.

Η Κάρβινα εκμεταλλεύτηκε το άψυχο σώμα της Ζλιν στην πρεμιέρα και επικράτησε με το ευρύ 4-1. Από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, αναμένεται θα παλέψει για την σωτηρία της, ενώ δεν πρέπει να μας ξεγελάει η άνετη νίκη στο πρώτο ματς της σεζόν. Ανέβηκε ως πρωταθλήτρια από την δεύτερη κατηγορία, όπου πέρυσι εντός έδρας ήταν εκπληκτική (13-1-1), ενώ μακριά από αυτή παρουσιάστηκε πολύ μέτρια (4-4-7).

Ενδιαφέρον στατιστικό: Σε 13 επίσημα ματς στην ιστορία τους ανεξαρτήτου έδρας οι γηπεδούχοι δεν έχουν γνωρίσει την ήττα (8-5-0). Ο προπονητής των γηπεδούχων, Τσέχος Βάσλαβ Ζίλεκ σε επτά παιχνίδια απέναντι στην Κάρβινα έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Σημείο: Περιμένουμε τους γηπεδούχους να πάρουν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέσουν. Επιλογή μας ο άσος με απόδοση 1.60 στην Novibet.

Ομάδες ίδιου επιπέδου

Μετακομίζουμε στην Ελβετία. Στον αγώνα μεταξύ της ομάδας του Λουγκάνο και της Σεν Γκάλεν. Αμφότερες την πρώτη αγωνιστική κέρδισαν τους αντιπάλους τους. Η πρώτη επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Σταντ Λωζάννης Ούσχι με 3-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι της Βασιλείας εντός έδρας με 2-1, σκοράροντας στο 86′ και ενώ έπαιζαν με παίχτη παραπάνω από το 69′. Η Λουγκάνο πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε ανοδική τροχιά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν την τελευταία αγωνιστική εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, τερματίζοντας στην έκτη θέση. Δέχτηκε αρκετές φάσεις για γκολ η Λουγκάνο από την νεοφώτιστη ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, δείχνοντας ότι με πιο σοβαρές ομάδες και όσο είναι ακόμα αρχή στη σεζόν θα δεινοπαθήσει στα μετόπισθεν.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Με goal/goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, Ιούλιο μήνα η Λουγκάνο είναι αήττητη απέναντι στην Σεν Γκάλεν (1-4-0).

Σημείο: Κρατάμε το goal/goal από την αναμέτρηση με απόδοση 1.54 στην Novibet.

Προγνωστικά: Αναμένουμε γκολ και θέαμα

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα από την Νορβηγία. Η Σταμπάεκ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Επτά είναι πλέον τα παιχνίδια πρωταθλήματος που βρίσκεται μακριά από το τρίποντο (0-2-5), πέφτοντας στην δωδέκατη θέση με 16 βαθμούς. Τα πήγαινε πολύ καλά στην έδρα της αλλά στα τελευταία δύο μπροστά στο κοινό της δεν απέφυγε την ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας από την Χαμ Καμ (3-2), ομάδα με σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και περιορισμένες λύσεις στην επίθεση. Παρόλα αυτά παρουσιάζεται σταθερά μαχητική εντός έδρας, μιας και εκεί έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς της και αποτελεί την καλύτερη πιθανότητα στήριξης των ελπίδων της για αποφυγή του υποβιβασμού.

Σε δρόμο αντίθετο φαίνεται ότι βαδίζει η Μόλντε. Οι συνεχόμενες επιτυχίες την έχουν οδηγήσει στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, τρεις βαθμούς πίσω από την δεύτερη Βίκινγκ ενώ στο κύπελλο έφθασε στα ημιτελικά, όπου τέλη Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα την Κζέλσας, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Δείχνει ασταμάτητη αλλά χρειάζεται προσοχή το σημερινό παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην έδρα τους. Μία ήττα, μία ισοπαλία και οχτώ νίκες στα δέκα τελευταία ματς για τους φιλοξενούμενους, που σκοράρουν ακατάπαυστα αλλά εκτός έδρας η άμυνα τους συχνά πυκνά παρουσιάζει αρρυθμίες.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Οι φιλοξενούμενοι στους τελευταίους 20 επίσημους αγώνες τους, μόνο μία φορά δεν βρήκαν δίχτυα. Οι 14 από τους 15 αγώνες τελευταίους μεταξύ τους αγώνες ολοκληρώθηκαν με over 2,5.

Σημείο: Φαβορί η Μόλντε αλλά την επιστροφή στις νίκες θα ψάξουν οι γηπεδούχοι. Κρατάμε το over 2.5 με απόδοση 1.63 στην Novibet. Δεύτερη επιλογή μας το διπλό και over 2,5 με την απόδοση 2.50 στην Novibet, θέλοντας να εκμεταλλευτούμε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (31/ΑΕΚ), Ντανιέλε Ρουγκάνι (29/Γιουβέντους)

Προπονητές: Μιρτσέα Λουτσέσκου (78/Δυναμό Κιέβου)

Καλή επιτυχία

Φόρμα και παράδοση για το 5.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Φόρμα και παράδοση για το 5.25

Δυάδα απόδοσης 2.76
16:00
Ζλιν - Σπάρτα Πράγας
2 & over 1,5
1.73
16:00
Όλομουτς - Κάρβινα
1
1.60
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.51
19:00
Λουγκάνο - Σεν Γκάλεν
Goal/goal
1.54
19:00
Σταμπάεκ - Μόλντε
Over 2,5
1.63
BET: 15 units
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 5.25
16:00
Ζλιν - Σπάρτα Πράγας
2 & over 2,5
2.10
19:00
Σταμπάεκ - Μόλντε
2 & over 2,5
2.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις