Μάχες σε Βαλκάνια και Σκωτία

Από 3.75 έως 5.10 για τις εκτός έδρας μάχες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ & Ολυμπιακού

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez έχει προγνωστικά από τις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών προκριματικών αλλά και του φιλικού του Ολυμπιακού.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη σήμερα με δύο αναμετρήσεις στο προσκήνιο. Η μία είναι στα προκριματικά του Europa Conference League και η άλλη είναι το δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού. Φυσικά δύο καλά πονταρίσματα, σε δύο εξαιρετικές τιμές. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Μάχη στην Βόρεια Μακεδονία

Ξεκινάμε με το Στρούγκα – Μπουντούτσνοστ. Αμφότερες έρχονται από αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ και η αναμέτρηση έχει ειδικό βάρος. Βέβαια δύσκολα κάποια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στους ομίλους, αλλά δεν παύει να είναι ένα ματς που είναι αμφίρροπο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει ειδικό βάρος καθώς η πρώτη εκπροσωπεί μία πόλη Αλβανόφωνων ενώ η δεύτερη έχει φιλοσερβικά αισθήματα.

Η γηπεδούχος με την Ζαλγκίρις παραλίγο να πάρει μία τεράστια πρόκριση αλλά τα χάλασε στο τέλος, χάνοντας την πρόκριση μέσα από τα χέρια της. Δεν έχει σπουδαίες επιθετικές αρετές, προτιμάει να παίξει ξύλο και να μπουν οι ποδοσφαιριστές της με δυναμισμό στις φάσεις. Διαθέτει κατά κύριο λόγο κορμό από γηγενείς παίκτες και δεν κάνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις.

Από την άλλη η ομάδα από το Μαυροβούνιο έδειξε στα προκριματικά διαφορετικά πρόσωπα. Απέκλεισε την Εσκαλάντες με καλό ποδόσφαιρο, αποκλείστηκε από την Μπρειντμπάλικ με κακή εμφάνιση. Πλέον καλείται να δείξει την εικόνα του πρώτου ματς, είχε χρόνο να προετοιμάσει το πλάνο του ο προπονητής και να μελετήσει τον αντίπαλο. Το παιχνίδι έχει πολλές ιδιαιτερότητες, η ισοπαλία μπορεί να μπει σε πρώτο πλάνο. Κρατάμε το Χ2 στο 1.80, δεν θα χαλαστούν οι φιλοξενούμενοι με το “Χ”.

Προγνωστικά: Δυνατό ερυθρόλευκο τεστ

Πάμε και στο φιλικό του Ολυμπιακού, ο οποίος θα δώσει ένα δυνατό τεστ κόντρα στους Ρέιντζερς στο Άιμπροξ. Υπό άλλες προϋποθέσεις θα μιλούσαμε για ένα ματς ευρωπαϊκών ομίλων, τώρα όμως είναι ένα απλό φιλικό προετοιμασίας. Η εικόνα των ερυθρόλευκων ήταν καλή σχετικά στην Αυστρία, δεν έχασαν σε κανένα φιλικό τους και γενικά παρουσίασαν ανταγωνιστικό πρόσωπο. Με αλλαγές ο Μαρτίνεθ θα παρατάξει την ομάδα και τους Καμαράδες στην αποστολή μετά από έναν χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Αλγκασίμ Μπα στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Σκωτσέζοι έχουν δώσει δύο φιλικά, ήταν μέτριοι και τώρα καλούνται να ανεβάσουν στροφές. Μυστήριο η φετινή ομάδα τους, έχουν κάνει μεταγραφές αλλά το σύνολο ακόμα δεν έχει δέσει με την χιλιομετρική απόσταση από την Σέλτικ να παραμένει μεγάλη.

Ματς… ειδικών συνθηκών. Και εδώ δεν είναι απίθανη η ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατήσει τους Ρέιντζερς, επιλογή το Χ2 στο 1.78.

Μάχες σε Βαλκάνια και ΣκωτίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μάχες σε Βαλκάνια και Σκωτία

Μονό
18:00
Στρούγκα - Μπουντούτσνοστ
Χ2
1.80
BET: 10 units
Μονό
21:30
Ρέιντζερς - Ολυμπιακός
Χ2
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις