Βγάζει μάτια το 4.20

προγνωστικά

Ο #Bats ασχολείται με τέσσερα παιχνίδια αυτή την Τετάρτη, από τα προκριματικά του Champions League και του Conference League.

Σημεία που ξεπερνούν τον διπλασιασμό και φτάνουν μέχρι το 4.20 έχει το σημερινό μενού, με προγνωστικά όλων των ειδών από δυνατά παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προγνωστικά: Σέριφ Τιρασπόλ – Μακάμπι Χάιφα

Στη Μολδαβία η Σέριφ Τιρασπόλ υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον. Πρόκειται για τις ομάδες που πραγματοποίησαν τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στα προκριματικά του Champions League τα τελευταία δύο χρόνια. Η Σέριφ είχε φτάσει στους ομίλους την σεζόν 2021-22 και μάλιστα κατέλαβε την τρίτη θέση, με αποκορύφωμα τη νίκη της με 2-1 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μακάμπι πέρσι κατάφερε να μπει στους ομίλους μετά από πολλά χρόνια και παρότι τερμάτισε τελευταία, έχει να θυμάται το σπουδαίο 2-0 επί της Γιουβέντους. Μιλάμε, λοιπόν, για δυο υπολογίσιμες δυνάμεις. Φαβορί για την πρόκριση είναι σίγουρα οι Ισραηλινοί, οι οποίοι παρά την αλλαγή προπονητή φαίνονται το ίδιο δυνατοί με πέρσι.

Η Σέριφ είναι μια ομάδα με δυνατή έδρα, όπως φάνγηκε και στην προηγούμενη φάση. Κέρδισε με 1-0 τη Φαρούλ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, έχοντας χάσει με το ίδιο σκορ στη Ρουμανία. Εκεί απέδειξε την ανωτερότητά της βάζοντας δύο γκολ για να προκριθεί αυτή στον δεύτερο προκριματικό. Από την πλευρά της η Μακάμπι είχε πολύ ευκολότερο έργο, καθώς με νίκες 4-0 εκτός έδρας και 3-1 εντός έδρας άφησε εκτός συνέχειας την Χάμρουν Σπάρτανς από τη Μάλτα. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν και έχουν δυνατή επίθεση, παρότι οι γηπεδούχοι στηρίζονται κυρίως στην άμυνά τους. Πάμε κόντρα στην προϊστορία που θέλει το no goal να επιβεβαιώνεται στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς των πρωταθλητών Μολδαβίας στην Ευρώπη και ποντάρουμε στο αμφίτερμα, με απόδοση 2.10 στη Fonbet.

ΤΣΣΚΑ 1948 – FCSB

Το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο πραγματοποιεί απόψε η ΤΣΣΚΑ 1948, η οποία αντιμετωπίζει την FCSB. Δύο ομάδες με πολλά κοινά στοιχεία: αμφότερες αποτελούν… δεύτερες εκδόσεις της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Στεάουα Βουκουρεστίου αντίστοιχα, ενώ και η αυθεντική έκδοση και των δύο αποτελεί την ομάδα του στρατού στη χώρα τους. Θα μας έπαιρνε ένα ολόκληρο κείμενο για να αναλύσουμε το ιστορικό τους, οπότε ας επικεντρωθούμε στα αγωνιστικά. Η ΤΣΣΚΑ 1948 μόλις επτά χρόνια μετά την ίδρυσή της κατάφερε να βγει στην Ευρώπη καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Φέτος έχει ξεκινήσει ιδανικά με 2/2, καθώς κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Λέφσκι και με 3-0 εντός την Πιρίν. Όλο και ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να τη δούμε σιγά-σιγά να εκθρονίζει την ΤΣΣΚΑ.

Παρ’ όλα αυτά, δε γίνεται να αγνοήσουμε τη μηδαμινή εμπειρία της σε αυτό το επίπεδο. Στον αντίποδα, η FCSB παίζει σε προκριματικές φάσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων μόνιμα, και πέρσι μάλιστα μπήκε στους ομίλους του Conference League. Νίκησε και τα δύο ματς της που έδωσε για το πρωτάθλημα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι καλύτερη ομάδα από την ΤΣΣΚΑ 1948, σε τέτοιο βαθμό ώστε το μοίρασμα των αποδόσεων να μοιάζει πολύ κολακευτικό για τους Βούλγαρους. Ωστόσο, επειδή η επιλογή του διπλού αποτελεί μεγάλο ρίσκο πάμε με το πιο «ασφαλές» Χ2 & over 1,5, που πληρώνει 2.20 στη Fonbet.

Προγνωστικά: Φενέρμπαχτσε – Ζίμπρου Κισινάου

Η Φενέρμπαχτσε ξεκινάει πρόωρα -για τα μέτρα της- τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας την Ζίμπρου Κισινάου. Η ομάδα από τη Μολδαβία απέκλεισε πιο δύσκολα απ’ ό,τι αναμενόταν τη Λα Φιορίτα του Σαν Μαρίνο, καθώς μετά από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κέρδισε με το φτωχό 1-0 στη ρεβάνς. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση εδώ καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Το 1.05 του άσου είναι αρκετό για να καταλάβουμε πόσο μικρές είναι οι πιθανότητες της Ζίμπρου να πάρει αποτέλεσμα.

Η Φενέρ κάνει νέα αρχή με τον Καρτάλ στον πάγκο, καθώς ο Ζόρζε Ζεσούς αποχώρησε στο τέλος της περσινής σεζόν. Θεωρητικά δε θα μπορούσε να έχει καλύτερο ξεκίνημα, εντός έδρας κόντρα σε μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας. Στα φιλικά προβλημάτισε, κυρίως στην επίθεση, όμως εδώ περιμένουμε από το πρώτο λεπτό να σφίξει τη μέγγενη. Επιπλέον, αρκετά από τα νέα πρόσωπα στην τουρκική ομάδα θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν ένα αξιομνημόνευτο ντεμπούτο, συστήνοντας τον εαυτό τους στον κόσμο της ομάδας. Με διάθεση ρίσκου, επιλέγουμε το over 2,5 ημιχρόνου στο ελκυστικό 4.20 της Stoiximan.

Κλάκσβικ – Χάκεν

Η Κλάκσβικ έκανε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Φερεντσβάρος. Αφού άντεξε εντός έδρας και απέσπασε τη λευκή ισοπαλία, πήγε σαν ισχυρό αουτσάιντερ στην Ουγγαρία για τη ρεβάνς. Εκεί κανείς δεν περίμενε ότι η πρωταθλήτρια των Νήσων Φερόε θα επικρατούσε με το εμφατικό 3-0. Το εύρος της νίκης είναι που κάνει αρκετά ενδιαφέρον το αντάμωμά της με την Χάκεν, καθώς μένει να δούμε αν ήταν ένα «πυροτέχνημα» ή η αρχή μιας μεγάλης πορείας.

Βγάζει μάτια το 4.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Βγάζει μάτια το 4.20

Οι Σουηδοί έκαναν εύκολα το καθήκον τους απέναντι στην ουαλική Νιου Σεντς, επικρατώντας με 3-1 και 2-0. Αν και πρωτάρα στα προκριματικά του Champions League, η Χάκεν είναι μια ποιοτική ομάδα και αναμενόμενα χρίζεται φαβορί της σημερινής αναμέτρησης. Μια αδυναμία που έχει όμως είναι στο αμυντικό κομμάτι. Το παιχνίδι στην Ουαλία ήταν το μοναδικό από τα έξι τελευταία στο οποίο κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Μετά την τρομερή παράσταση της Κλάκσβικ την προηγούμενη εβδομάδα, δε μοιάζει απίθανο το να παραβιαστεί και εδώ η εστία της. Από την άλλη, επιθετικά είναι αρκετά δυνατή και πολύ δύσκολα θα την σταματήσει η άμυνα των γηπεδούχων. Επομένως οδηγούμαστε στο goal/goal που προσφέρεται σε απόδοση 2.08 από την Betshop.

Μονό
20:00
Σέριφ Τιρασπόλ - Μακάμπι Χάιφα
Goal/goal
2.10
BET: 20 units
Combo
20:30
ΤΣΣΚΑ 1948 – FCSB
Χ2 & over 1,5
2.20
BET: 20 units
Μονό
21:00
Φενέρμπαχτσε - Ζίμπρου Κισινάου
Over 2,5 στο 1ο ημίχ.
4.20
BET: 10 units
Μονό
21:45
Κλάκσβικ - Χάκεν
Goal/goal
2.08
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις