Κίνητρο και γκολ στο 2.65

Προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από όλο το ποδοσφαιρικό φάσμα σε εξαιρετικές αποδόσεις και έξυπνα bets.

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη καθαρά ευρωπαϊκή ημέρα αφού σήμερα ξεκινάει ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Champions League και ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην μάχη ενώ παράλληλα το Μουντιάλ Γυναικών στην Ωκεανία συνεχίζεται κανονικά. Εμείς έχουμε τρία πονταρίσματα για όλα τα γούστα, πάμε να τα δούμε αμέσως.

Προγνωστικά: Τα περιθώρια τελειώνουν

Ξεκινάμε από το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, σε μία διοργάνωση που έως τώρα δεν μας έχει προσφέρει… τρομερό θέαμα. Ωστόσο μπαίνοντας στη δεύτερη αγωνιστική όλα αλλάζουν και τα περιθώρια τελειώνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώτος όμιλος, ο οποίος έχει πάρει φωτιά με την ήττα στην πρεμιέρα της Νορβηγίας. Έτσι όλα είναι ανοιχτά και αναμένονται ωραία παιχνίδια. Νέα Ζηλανδία και Φιλιππίνες πρώτο ματς, αμφότερες εξαιρετικές ομάδες και πολύ καλά στημένες. Ίσως δούμε γκολ, προτεραιότητα και των δύο η νίκη.

Ελβετία και Νορβηγία αργότερα δίνουν δυνατή μάχη, με τις Σκανδιναβές…. να καίγονται. Παρόλα αυτά αμυντικά έδειξαν ένα μαύρο χάλι και σε γενικές γραμμές δεν έπεισαν κανέναν. Καλή ομάδα με ταβάνι η πρώτη, δημιουργεί αρκετά και αντιμετωπίζει παρόμοια θέματα στα μετόπισθεν.

Επιλογή και από τα δύο ματς το Over 2 ασιατικό, σε μία δυάδα του 2.65. Αρκετά καλά.

Προγνωστικά: Ευρωπαϊκό… κίνητρο

Συνεχίζουμε με Champions League και την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τη Γαλατασαράι. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, τόσο σαν ονόματα όσο και ποιοτικά. Οι Τούρκοι έχουν τεράστιο κίνητρο να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχουν ρίξει ένα τσουβάλι λεφτά και δεν τους παίρνει να αντιμετωπίσουν προβλήματα τόσο νωρίς. Καλούτσικη ομάδα η γηπεδούχος, στερείται εμπειρίας βέβαια ενώ πέρασε την Στρούγκα από τύχη. Επιλογή το διπλό -1.0 ασιατικό στο 1.90.

Κίνητρο και γκολ στο 2.65ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κίνητρο και γκολ στο 2.65

Τέλος κλείνουμε με την αναμέτρηση της Σερβέτ με την Γκενκ. Δεν υπάρχει τέτοιο χάσμα μεταξύ των δύο, ωστόσο υπάρχει θέμα εμπειρίας και ταλέντου. Οι Βέλγοι έχασαν το πρωτάθλημα στο παραένα πέρυσι και πλέον στοχεύουν σε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία με μία αρκετά γρήγορη και δυνατή ομάδα. Ανέτοιμοι έδειξαν στα φιλικά τους οι Ελβετοί, οι οποίοι μπορεί να έφεραν καλά αποτελέσματα όμως αμυντικά είχαν θέματα. Κρατάμε το διπλό σε DNB στο 1.78.

Δυάδα απόδοσης 2.65
08:30
Νέα Ζηλανδία - Φιλιππίνες
Over 2 AH
1.55
11:00
Ελβετία - Νορβηγία
Over 2 AH
1.70
BET: 10 units
Μονό
19:00
Ζαλγκίρις - Γαλατασαράι
2 (-1 AH)
1.90
BET: 10 units
Μονό
21:30
Σερβέτ - Γκενκ
2 dnb
1.78
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις