Λέει πολλά το 3.43 στο Κόζιτσε

Προγνωστικά

Το πρώτο ταμείο της νέας περιόδου αναμένει ο #Georgiou με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Κόζιτσε κόντρα στην Ντνίπρο.

Η νέα αγωνιστική περίοδος ανοίγει κι επίσημα σήμερα για τις ελληνικές ομάδες με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει πρώτος αντιμετωπίζοντας για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League εκτός έδρας την Ντνίπρο.

Προγνωστικά Ντνίπρο – Παναθηναϊκός

Η ουκρανική Ντνίπρο είναι η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Πολλοί στο άκουσμα του ονόματός της να θεώρησαν πως είναι η ίδια ομάδα που έφτασε στον τελικό του Europa League το 2015, ωστόσο είναι απλά η συνέχεια της, από τη στιγμή που έτος ίδρυσής της είναι το 2015 λόγω διάλυσης της προηγούμενης. Χαρακτηριστικό της είναι πως μέσα σε διάστημα οκτώ χρόνων, όχι μόνο ανέβηκε τις κατηγορίες, αλλά κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Σαχτάρ.

Στην Ευρώπη πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία στο Europa Conference League, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ Λάρνακας, με την κυπριακή ομάδα να προκρίνεται στους «16» της διοργάνωσης. Μειονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι λόγω πολέμου δίνει τα ματς στη Σλοβακία και συγκεκριμένα στο Κόζιτσε. Παρόλα αυτά ο προπονητής της, Ολεκσάντρ Κούτσεφ έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο, το οποίο αν το υποτιμήσει κάποιος, μπορεί να του στοιχίσει. Δεν είναι ψέμα, πως όλη η ομάδα περιστρέφεται γύρω από το μεγάλο αστέρι του συλλόγου, τον Αρτέμ Ντόβμπικ, ο οποίος κρατάει τα ηνία στο σκοράρισμα ενώ παίρνει κι αρκετή βοήθεια από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Ντομίνγκο Μπλάνκο, που είχε ενδιαφερθεί πέρσι τέτοιο καιρό ο Παναθηναϊκός. Νέα πρόσωπα είναι αυτά των Γεβγένι Βόλινετς και Βασίλ Κράβετς που παίζουν σε επίθεση κι άμυνα αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός φέτος φιλοδοξεί να κάνει μια πορεία αντίστοιχης της περσινής, όταν κι έχασε στο νήμα τον τίτλο από την ΑΕΚ, καθώς και να παίξει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ήδη γνωρίζει πως αν περάσει το εμπόδιο της Ντνίπρο, εξασφαλίζει με το νέο σύστημα, θέση στους ομίλους του Europa League, εκτός από την ευκαιρία να δώσει επιπλέον παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League. Στα επτά φιλικά που έδωσε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε Αυστρία και Ελλάδα είχε απολογισμό πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, όμως αν υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι η αδυναμία στο γκολ, βλέποντας τον Σπόραρ που πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα, να αντιμετωπίζει δυσκολίες

Επίσης πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που απαρτίζουν το ρόστερ των δευτεραθλητών Ελλάδας, με τους Ζέκα, Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Βιλένα να θέλουν να δείξουν πολλά. Η κίνηση της τελευταίας στιγμής του Σέρβου τεχνικού να αφήσει εκτός τον Γερεμέγιεφ δηλώνοντας στη λίστα τον Ζέκα, δείχνει ότι το βάρος θα πέσει στο χώρο του κέντρου και στην άμυνα, μιας και υπάρχει και η ρεβάνς σε μία εβδομάδα στη Λεωφόρο.

Λέει πολλά το 3.43 στο ΚόζιτσεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Λέει πολλά το 3.43 στο Κόζιτσε

Η λογική λοιπόν λέει πως και οι δύο ομάδες θα ρίξουν ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα μιας και είναι και το πρώτο παιχνίδι κάτι που μας οδηγεί να επιλέξουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.43.

Μονό
21:00
Ντνίπρο - Παναθηναϊκός
Χ
3.43
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις