ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Τελικός με combo και ειδικά διπλασιασμού

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τελικός με combo και ειδικά διπλασιασμού

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Τελικός με combo και ειδικά διπλασιασμού

LIVE BETTING 24/7!

best picks

Best Picks Τρίτης με Μόναχο, ΣΕΦ, Βελιγράδι και Eurovision!

προγνωστικά κληματσούδας

Bet builder στη Γερμανία του 2.15

προγνωστικά Eurovision

Ευκαιρίες μέχρι 5.50 στη Eurovision

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Λάθος όριο διπλασιασμού

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming

Έδρα και κίνητρο στο 1.85

προγνωστικά μπάσκετ

Εμπιστοσύνη στον αλτρουισμό του Ολυμπιακού!

προγνωστικά

Στο Μόναχο με 3.70

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (30/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (30/4)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τελικός με combo και ειδικά διπλασιασμού

Τελικός με combo και ειδικά διπλασιασμού

Προγνωστικά τένις: Αλκαράθ και Τζόκοβιτς αναμετρώνται στον τελικό του Wimbledon με στόχο την κούπα και ο #Dikopoulos προτείνει.

Καλή Κυριακή να έχετε όλοι και να προστατεύετε τους εαυτούς σας εν μέσω καύσωνα. Τελικός Wimbledon σήμερα με τους δύο καλύτερους αθλητές του κόσμου να αναμετρούνται. Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο αλλά και το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης. Προγνωστικά τένις, με ενδιαφέροντα στατιστικά και ιδιαίτερα σημεία ώστε να ολοκληρώσουμε κερδοφόρα την χρονιά στο γρασίδι.

Προγνωστικά τένις: Ο πρωτάρης και ο κυρίαρχος

Την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό Wimbledon θα έχει ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο νεαρός βιώνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με ρεκόρ 40-4, έχοντας ήδη κατακτήσει πέντε τίτλους. Στο Australian Open δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Στο Rolland Garros έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από τον Τζόκοβιτς χάνοντας με 3-1. Σε εκείνο το παιχνίδι όμως είχε ταλαιπωρηθεί από συνεχόμενες κράμπες ενώ είχε χρειαστεί να καλέσει δύο ιατρικά τάιμ άουτ.

Σε ότι έχει να κάνει με την σύντομα περίοδο του γρασιδιού, ο Ισπανός παραμένει αήττητος με ρεκόρ 11-0. Όπως είχα γράψει και πριν τον ημιτελικό, η απόδοση του Αλκαράθ βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Κόντρα στον Μεντβέντεφ ήταν εντυπωσιακός, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά τένις, κερδίζοντας χωρίς να χάσει σετ το νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης. Στο σημερινό τελικό μένει να φανεί εάν θα συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι του ώστε να κατακτήσει το δεύτερο γκραν σλαμ τίτλο.

Απέναντί του θα βρεθεί ο Σέρβος, νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος είχε εύκολο έργο στον ημιτελικό. Δυσκολεύτηκε μόνο στο τελευταίο σετ κόντρα στον Σίνερ, όπου και χρειάστηκε να σβήσει διπλό σετ πόιντ. Κέρδισε κάπως έτσι για 34η (!) συνεχόμενη φορά στο Wimbledon και προκρίθηκε στον 35ο (!) τελικό γκραν σλαμ. Αριθμοί που προκαλούν ζάλη αλλά και θαυμασμό για ίσως τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών.

Τι περιμένω να δούμε

Υπάρχει φαβορί; Και αν ναι ποιος είναι; Θεωρώ πως φαβορί είναι ο Τζόκοβιτς, έχει κερδίσει άλλωστε επτά φορές το συγκεκριμένο τίτλο και σίγουρα θα νιώθει περισσότερο άνετα στο court. Παρόλα αυτά ο Αλκαράθ έρχεται με μεγάλη φόρα και όπως δήλωσε: «Για να θεωρείσαι κορυφαίος πρέπει να κερδίσεις τους κορυφαίους». Αρκετά σημαντικό θα είναι το κατά πόσο ο Τζόκοβιτς θα περιορίσει το μεγάλου ατού του Ισπανού. Ποιο είναι αυτό; Η πίεση που ασκεί ο Αλκαράθ στον server.

Ο νεαρός έχει τα περισσότερα μπWimbledon Wimbledon ρέικ πόιντ στο τουρνουά αλλά και ένα εξαιρετικό ποσοστό στα επιτυχημένα μπρέικ (45%). Ο Τζόκοβιτς σερβίρει καλά και θα πρέπει όπως και στον ημιτελικό να σβήσει τα μπρέικ πόιντ που θα βρει ο αντίπαλός του. Αμφότεροι οι αθλητές σερβίρουν εξαιρετικά και θεωρώ πως θα δούμε κλειστά σετ ενώ πολύ πιθανό είναι και το τάι μπρέικ. Κάπου εδώ να αναφέρω πως ο Τζόκοβιτς μετράει 15 σερί κερδισμένα τάι μπρέικ σε Grand Slam.

Τελικός με combo και ειδικά διπλασιασμούΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τελικός με combo και ειδικά διπλασιασμού

Στα ειδικά σημεία του τελικού, νομίζω πως τα προγνωστικά τένις θα επιβεβαιωθούν και θα μας χαρίσουν έναν αγώνα με μεγάλη διάρκεια. Το όριο έχει ανοίξει στα 200 λεπτά, δηλαδή 3 ώρες και 20 λεπτά και θα μας πληρώσει εάν υπάρξουν τουλάχιστον τρία σετ στον αγώνα. Κάπως έτσι οδηγούμαστε και στο γεγονός πως θεωρώ ότι θα υπάρξουν πάνω από τρία σετ αλλά και θα επιβεβαιωθεί το όριο στα συνολικά γκέιμ. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν παίξετε και να προσέχετε τον καύσωνα.

Μονό
16:00
Αλκαράθ - Τζόκοβιτς
Over 5,5 breaks
1.85
BET: 15 units
Μονό
16:00
Αλκαράθ - Τζόκοβιτς
Οver 200,5 λεπτά διάρκεια
1.85
BET: 15 units
Combo
16:00
Αλκαράθ - Τζόκοβιτς
2 & οver 35,5 games
2.45
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις