Νορβηγικές εκπλήξεις (και μη) στο 2.27

προγνωστικά

Δύο επιλογές από την Eliteserien ξεχωρίζει ο #Bats αυτή την Κυριακή σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Η (φαινομενικά) εύκολη αναμέτρηση της Μπόντο/Γκλιμτ με την Χάουγκεσουντ αλλά και το δυνατό ματς μεταξύ Μπραν και Στρόμσγκοντσετ μας απασχολούν για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μπόντο Γκλιμτ – Χάουγκεσουντ

Ξεπέρασε γρήγορα το μικρό ντεφορμάρισμά της η Μπόντο Γκλιμτ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Μετά την ήττα από την Στρόμσγκοντσετ και την ισοπαλία με τη Μόλντε, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας πέρασε άνετα από την έδρα της Οντς με 2-0. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και απέναντι στην Χαμ-Καμ, πάλι εκτός έδρας, για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Πλέον, έχει διαφορά οκτώ βαθμών από τη δεύτερη Τρόμσο, έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω. Σήμερα της δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσει τις εύκολες νίκες, καθώς επιστρέφει στο γήπεδό της για να αντιμετωπίσει την Χάουγκεσουντ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Βρίσκονται αρκετά επίπεδα κάτω από την Μπόντο/Γκλιμτ και αναμένεται να περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα. Μόλις σε ένα από τα επτά φετινά εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα κατάφεραν να βρουν δίχτυα, κι απέναντί τους βρίσκουν μια ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια. Υπάρχει αξία στο 2.15 της Betshop για την επιλογή του άσου με no goal.

Μπραν – Στρόμσγκοντσετ

Το ματς της ημέρας είναι αναμφισβήτητα αυτό ανάμεσα σε Μπραν και Στρόμσγκοντσετ. Μάχη στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας για δύο ομάδες που έχουν διαφορά τεσσάρων βαθμών. Η γηπεδούχος είναι τέταρτη με 24 βαθμούς σε 14 ματς, ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην έβδομη θέση κι έχει μαζέψει 20 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Μάλιστα, η Στρόμσγκοντσετ μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες, συμπεριλαμβανομένου του 2-0 επί της Μπόντο/Γκλιμτ και του 5-2 κόντρα στην Σάρπσμποργκ. Με ενδεχόμενη νίκη μπορεί να φτάσει στο -1 από την αποψινή της αντίπαλο, και μάλιστα με ματς λιγότερο.

Νορβηγικές εκπλήξεις (και μη) στο 2.27ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Νορβηγικές εκπλήξεις (και μη) στο 2.27

Το σετ των αποδόσεων είναι υπερβολικά στραμμένο προς τα αριστερά. Ο άσος βρίσκεται περίπου στο 1.45 και το διπλό ξεπερνά το 6.00 για δύο ομάδες που έχουν μικρή διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Σημαντικό ρόλο παίζει η εξαιρετική εντός έδρας φόρμα της Μπραν, όμως η εικόνα της τον τελευταίο καιρό και το γεγονός ότι έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος δε δικαιολογούν τέτοια απόκλιση. Η Στρόμσγκοντσετ έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε παιχνίδια τέτοιας δυσκολίας, γιατί όχι κι απόψε; Πάμε με το διπλό με ασιατικό χάντικαπ +1 στο 2.27 της Winmasters, επιλογή που πληρώνει αν δεν κερδίσει η Μπραν και επιστρέφει το ποντάρισμά μας αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά.

Combo
18:00
Μπόντο Γκλιμτ - Χάουγκεσουντ
1 & no goal
2.15
BET: 23 units
Μονό
20:15
Μπραν - Στρόμσγκοντσετ
2 (+1 ΑH)
2.27
BET: 22 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις