Ταμείο με λογική αλλά και με βόμβες

προγνωστικά

Δυάδες και μονά αποδεκτά υψηλών αποδόσεων από Ευρώπη και Λατινική Αμερική αναλύει σήμερα στα προγνωστικά του ο #TheMagician.

Καλημέρα σας. Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι από εσάς να βρίσκεστε σε διακοπές ή να τις σχεδιάζετε, αλλά στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη οι αγώνες τρέχουν και τα επίσημοι ματς σιγά σιγά ξεκινούν. Η Νορβηγία βρίσκεται στα μέσα της σεζόν ενώ αυτό το τριήμερο ξεκίνησε και το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Φαβορί οι γηπεδούχοι

Φθάσαμε στο τέλος του πρώτου γύρου στη Νορβηγία και η Ρόζενμποργκ βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με 13 βαθμούς σε 14 παιχνίδια. Η πάλαι ποτέ κραταιά δύναμη της χώρας είναι μόλις τρεις πόντους μπροστά από τις ομάδες που είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, γι’ αυτό πρέπει να προσέξει όσο είναι ακόμα νωρίς. Εκτός έδρας δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, κερδίζοντας σχεδόν όλους τους βαθμούς της στο «Λέρκερνταλ», όπου παρουσιάζεται πιο δυνατή. Συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες και τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τους βαθμούς της νίκης, γεγονός που κάνει αναγκαία την αποκόμιση πόντων από το σημερινό παιχνίδι. Αναμένουμε να μπει με περισσότερο πάθος σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, αν και το παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Χωρίς να έχει κάποιο ακριβό ρόστερ, η Τρόμσο έχει καταφέρει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς σε 13 αγώνες. Οχτώ πίσω από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ και ένα μπροστά από την Βίκινγκ, τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής, ειδικά εκτός έδρας όπου είναι αήττητη με σερί 5-1-0, κάτι που πιστώνεται κυρίως ο Νορβηγός προπονητής της Χέλστραπ, που βρίσκεται στον πάγκο τα τελευταία τρία χρόνια. Φέτος έχει πετύχει νίκες απέναντι στις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας και αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, δικαιωματικά θα κατακτήσει μια θέση μέσα στην ευρωπαϊκή τριάδα. Παρουσιάζει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αν και την τελευταία αγωνιστική στραβοπάτησε εντός (0-0) απέναντι στην Βαλερένγκα αλλά είχαν προηγηθεί πέντε σερί νίκες.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Εννέα over 2,5 σημειώθηκαν στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας.

Σημείο: Δεν μπορεί να φύγει με άδεια χέρια από την αναμέτρηση η Ρόζενμποργκ, αλλά οι φιλοξενούμενοι  βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Κρατάμε για τα προγνωστικά μας το over 2,5 με απόδοση 2.04.

Ακολουθούμε τα γκολ

Η Σάρπσμποργκ συνεχίζει ν’ ακολουθεί το δικό της τρόπο παιχνιδιού. Ποιος είναι αυτός; Ανοιχτό ποδόσφαιρο. Δεν υπολογίζει από αντιπάλους και έδρες, παίζοντας χωρίς σκοπιμότητες. Τα τελευταία δύο παιχνίδια της για το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν με επτά τέρματα, παρουσιάζοντας επιθετικές αρετές αλλά και σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Βρίσκεται στην έκτη θέση με 21 βαθμούς, όχι μακριά από την τριάδα, αν και αναμένεται να τερματίσει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις μια φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της εντός σ’ έξι αγώνες, έχοντας τέσσερα σερί goal/goal και over 2,5.

Η Χαμ Καμ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Άαλεσουντ την προηγούμενη αγωνιστική και την ξεπέρασε φθάνοντας τους δέκα βαθμούς. Βέβαια οι δύο προαναφερθείσες ομάδες είναι οι μόνες που δεν έχουν κερδίσει βαθμό εκτός έδρας σε έξι ματς. Προτελευταία στην βαθμολογία η φιλοξενούμενη ομάδα, ατενίζει το μέλλον της στην κατηγορία μάλλον με αβεβαιότητα καθώς το πρόσωπο που παρουσιάζει στους αγώνες της προβληματίζει. Έξι αγώνες εκτός, έξι ήττες για την Χαμ Καμ, όλες σε συνδυασμό με over 2,5 διαθέτοντας με διαφορά την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της σήμερα απέναντι στην Σάρπσμποργκ, η οποία παρατάσσεται επιθετικά.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Οχτώ συνεχόμενα over 2,5 έχει στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος, με τα επτά από αυτά να ολοκληρώνονται σε συνδυασμό με goal/goal. Τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές μόλις μια φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της η Χαμ Καμ.

Σημείο: Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση τον άσο και over 2,5 με απόδοση 1.91.

Προγνωστικά: Αέρα στα πανιά τους

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας από τη Νορβηγία με το παιχνίδι της πρωτοπόρου Μπόντο Γκλιμτ. Κέρδισε εύκολα με 2-0 την Πέμπτη εκτός έδρας τη Χαμ Καμ για τον θεσμό του Κυπέλλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα επίσης πάει τρένο έχοντας με τους 35 βαθμούς της μετά από 14 αγωνιστικές, ήδη διαφορά οχτώ βαθμών από τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας. Το μόνο που έχουν να φοβούνται οι γηπεδούχοι είναι η περίπτωση να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές της σε κακή μέρα. Επίθεση που πετάει φωτιές (ειδικά εντός έδρας) και πολύ σφιχτή άμυνα είναι το στατιστικό της επιτυχίας της.

Το δύσκολο έργο να σταματήσει τους αντίπαλους επιθετικούς, θα έχει η ομάδα της Χάουγκεσουντ. Βρίσκεται στη δέκατη θέση με 15 βαθμούς, πέντε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με τις εκτός έδρας επιδόσεις της να είναι απογοητευτικές. Μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες σε επτά αγώνες έχοντας πετύχει μόλις δύο τέρματα. Πρέπει να ταξιδέψουμε εννέα αγωνιστικές πίσω, στις αρχές Μαΐου, για να βρούμε αγωνιστική όπου δεν δέχτηκε τέρμα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας παρουσιάζεται αρκετά επιθετική ομάδα όμως εκτός έδρας κλείνεται πολύ στα καρέ της αφήνοντας την πρωτοβουλία στους γηπεδούχους.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Από την αρχή της σεζόν η Μπόντο Γκλιμτ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει αγωνιστεί σε 19 επίσημους αγώνες. Στους 18 σκόραρε τουλάχιστον δύο τέρματα.

Σημείο: Η επικράτηση των γηπεδούχων μοιάζει πολύ πιθανή, αλλά πληρώνει ψίχουλα. Θα κρατήσουμε όμως να σκοράρει και ο Πελεγκρίνο των γηπεδούχων, ο οποίος σε 14 αγώνες πρωταθλήματος, έχει πετύχει 13 τέρματα, ενώ έδωσε και πέντε ασίστ. Κρατάμε τον άσο και over 1,5 και να σκοράρει οποτεδήποτε ο Πελεγκρίνο, σε απόδοση 2.02.

Προγνωστικά: Θα μπουν για την νίκη από νωρίς

Η Κραϊόβα πέρυσι τερμάτισε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος και οδηγήθηκε στο δεύτερο όμιλο των play-out. Έκοψε πρώτη το νήμα και σε αγώνα μπαράζ για την έξοδο στην Ευρώπη, ηττήθηκε από τον τρίτο του πρώτου ομίλου (Κλουζ). Κράτησε τους σημαντικούς της παίχτες αλλά δεν έχει προβεί σε κάποια μετεγγραφή που θα την ανέβαζε επίπεδο. Καλή στην έδρα της αλλά απέναντι στα μεγάλα ονόματα της χώρας σταθερά αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.

Στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας έκλεισε την περσινή σεζόν η Στεάουα Βουκουρεστίου εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιο συγκεκριμένα θα συμμετέχει στα προκριματικά του Conference League όπου θ’ αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την ΤΣΣΚΑ 1948 από την Βουλγαρία, με το πρώτο ματς να ορίζεται στις 27 Ιουλίου εκτός έδρας. Μπορεί η πενταετής κυριαρχία της Κλουζ να έσπασε πέρυσι αλλά το πρωτάθλημα πήγε στην Φαρούλ Κοστάντζα με τους φιλοξενούμενους να μένουν ακόμα μία χρονιά στη δεύτερη θέση στον όμιλο για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Έχοντας το ακριβότερο ρόστερ της κατηγορίας στοχεύει αποκλειστικά στον πολυπόθητο τίτλο. Απέκτησε γηγενείς ποδοσφαιριστές ως ελεύθερους σε κάθε γραμμή.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Σε 18 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, η Στεάουα Βουκουρεστίου είναι αήττητη έχοντας 13 νίκες και πέντε ισοπαλίες, ενώ μετράει και τέσσερα σερί διπλά.

Σημείο: Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Πάμε με το διπλό με απόδοση 1.83.

Προγνωστικά: Funbet Δυάδα απόλαυσης

Θα κλείσω με μία fun bet δυάδα, πρώτα στον αγώνα μεταξύ της Μπελγράνο – Σαν Λορέντζο. Αμφότερες οι ομάδες είναι πολύ σφιχτές αμυντικά. Οι γηπεδούχοι είναι τρεις αγώνες μακριά από την νίκη, βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας, αλλά στην έδρα τους παρουσιάζονται σταθερά καλοί. Δεν βρίσκονται όμως σε καλή κατάσταση και το πρώτο τους μέλημα σήμερα θα είναι ν’ αποφύγουν την ήττα από την επικίνδυνη Σαν Λορέντζο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς και σε 24 αγώνες έχουν να παρουσιάσουν 20 under 2,5 και μόλις τέσσερα over. Εντός έδρας σε 13 αγώνες δεν έχουν δεχτεί ακόμα τέρμα(!), ενώ μακριά από αυτή βρίσκονται σε ισορροπία έχοντας 3-5-3 με 10-9 τέρματα.

Πριν τρεις μέρες κέρδισε για το Kύπελλο Σουνταμερικάνα εκτός την Μεντεγίν με 1-0 ενώ την Πέμπτη θ’ ακολουθήσει η ρεβάνς. Η Μπελγράνο στα τελευταία έντεκα παιχνίδια απέτυχε να επικρατήσει επί της σημερινής της αντίπαλο, ενώ τα τρία τελευταία ματς στην έδρα της ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία 0-0. Αυτό το σκορ θα κρατήσουμε και εμείς από την αναμέτρηση, το 0-0 ακριβές σκορ με απόδοση 6.00.

Κλείνοντας, θα μας απασχολήσει το ντέρμπι του Ρίο Nτε Τζανέιρο. Φλουμινένσε εναντίον Φλαμένγκο, δύο ομάδες που χρησιμοποιούν την ίδια έδρα, το θρυλικό πρώην «Μαρακανά». Πάθος και ένταση δεν λείπουν ποτέ από αυτού του είδους τα παιχνίδια στην Βραζιλία, δύο συστατικά που πρωταγωνιστούν από το πρώτο λεπτό. Είδηση είναι εάν δεν βγει κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή. Θα το τραβήξουμε ένα βήμα πιο μακριά μιας και πρόκειται για fun bet και θα κρατήσουμε over 1,5 κόκκινες κάρτες με απόδοση 9.50.

Ταμείο με λογική αλλά και με βόμβεςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ταμείο με λογική αλλά και με βόμβες

Εγκαινιάζοντας την καινούργια ποδοσφαιρική-στοιχηματική χρονιά, στη στήλη θα καθιερώσω να σας παρουσιάζω ποιοι παίχτες και προπονητές από το διεθνή χώρο έχουν γενέθλια την ημέρα της δημοσίευσης του άρθρου.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Γκάρεθ Μπέιλ (34), Σέρτζιο Μπουσκέτς (35)

Προπονητές: –

Καλή επιτυχία.

Μονό
18:00
Ρόζενμποργκ - Τρόμσο
Over 2,5
2.04
BET: 5 units
Combo
18:00
Μπόντο Γκλιμτ - Χάουγκεσουντ
1 & over 1,5 & γκολ Πελεγκρίνο
2.02
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.49
18:00
Σάρπσμποργκ - Χαμ Καμ
1 & over 2,5
1.91
21:30
Κραϊόβα - Στεάουα Βουκουρεστίου
2
1.83
BET: 5 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 57.00
20:00
Μπελγράνο - Σαν Λορέντζο
Ακριβές σκορ: 0-0
6.00
22:00
Φλουμινένσε - Φλαμένγκο
Οver 1,5 κόκκινες κάρτες
9.50
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις