Τελικός με desider και 6.90

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις από το μεγάλο τελικό του Wimbledon στις γυναίκες έχει ο #Masterbetchef. Moνό στο 2.22 και ειδικό στο 6.90!

Αγαπητοί φίλοι, τα προγνωστικά τένις στις γυναίκες είναι πάντα παρακινδυνευμένα, όπως και σε όλα τα γυναικεία αθλήματα. Αυτό γιατί παίζει πάντα μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Ειδικά σε μοναχικά σπορ όπως το τένις, εύκολα μπορεί μια παίκτρια να σπάσει, από τις δυσκολίες που θα βρει και να χάσει χωρίς μάχη.

Προγνωστικά τένις: Η ώρα της δικαίωσης για την Ζαμπέρ

Στο σημερινό τελικό όμως, αναμετριόνται δύο πολύ σκληρές κυρίες. Από τη μια η ανέκφραστη και φοβερά φορμαρισμένη Βοντρουσόβα, που συναισθηματικά μοιάζει με παγοκολόνα. Κι από την άλλη η μεγάλη μου συμπάθεια, η Ονς Ζαμπέρ. Η Τυνήσια είναι η πιο μεγάλη μαχήτρια στο σύγχρονο τένις, καθώς δε παρατά ποτέ κανένα παιχνίδι.

Έτσι πέτυχε άλλη μια μεγάλη ανατροπή στον ημιτελικό, απέναντι στην Σαμπαλένκα. Το παλεύει χρόνια τώρα η Ζαμπέρ να κερδίσει ένα grand slam, άλλα πάντα τις ξεφεύγει μέσα από τα χέρια. Ήρθε επιτέλους η ώρα να ανταμειφθεί για τους κόπους της. Φυσικά, τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Η Βοντρουσόβα έχει δείξει σε όλο το τουρνουά απίστευτα αθλητικά στοιχεία. Επιστρέφει μπάλες που για άλλες παίκτριες θα ήτανε αδύνατο να γυρίσουν. Αμύνεται και επιτίθεται σαν άρμα μάχης ως τώρα.

Τελικός με desider και 6.90ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τελικός με desider και 6.90

Αν υπάρχει όμως μια αθλήτρια στο τουρνουά, που μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό, είναι η Ζαμπέρ. Το ίδιο δυναμική αντίπαλο βρήκε και στον ημιτελικό, την Σαμπαλένκα, άλλα την λύγισε στο τέλος. Κάτι ανάλογο περιμένω να γίνει και σήμερα, οπότε προσαρμόζω και τα προγνωστικά μου.

Μονό
16:10
Βοντρουσόβα - Ζαμπέρ
Και οι δύο παίκτες να κερδίσουν σετ
2.22
BET: 30 units
Σετκαστ
16:10
Βοντρουσόβα - Ζαμπέρ
Βοντρουσόβα να κερδίσει το πρώτο σετ και να χάσει το ματς
6.90
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις