Αυτοί είναι οι γονείς του Νίκου Κοκλώνη – Απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του

Ο Κοκλώνης «έκοψε τις φλέβες του» για τη Σταυροπούλου - Έβαλε τα κλάματα

Το τρυφερό story με τους γονείς του...

O Νίκος Κοκλώνης απασχολεί συχνά τα μέσα για επαγγελματικά ζητήματα, ωστόσο η προσωπική του ζωή δεν βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια αναφέρεται στα προσωπικά του, ενώ στα προσωπικά του social media προτιμάει να κοινοποιεί φωτογραφίες από ταξίδια και φίλους.

Στο παρελθόν, ωστόσο,  ο Νίκος Κοκλώνης είχε ανεβάσει στον του λογαριασμό στο Instagram ένα story με τους γονείς του, ρωτώντας τους ακολούθους του αν μοιάζει περισσότερο στην μητέρα του ή στον πατέρα του. Δείτε παρακάτω το story του:

Αυτοί είναι οι γονείς του Νίκου Κοκλώνη - Απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του

 

Η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι εκπληκτική, αφού έχουν πάρα πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Τα παιδικά του χρόνια

Στο παρελθόν, ο παρουσιαστής είχε μιλήσει στην Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτοντας άγνωστες πληροφορίες για την οικογένειά του και την ζωή τους. Συγκεκριμένα είχε πει:

“Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Πήγα σε δημόσιο σχολείο, οι γονείς μου ήταν απλοί άνθρωποι με τα καθημερινά τους προβλήματα. Ο μπαμπάς δούλευε πωλητής σε επιπλάδικο και μαζί του και η μητέρα μου, προσπαθώντας να μαζέψουν τις υποχρεώσεις του μήνα. Κάποιες φορές δεν τα κατάφερναν. Κατάγομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Έχω τρία αδέρφια, ο αδερφός μου Άγγελος είναι μάγειρας και έχω και δύο αδερφές, η μία είναι η Ελένη -έχει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη- και η Κωνσταντίνα ασχολείται με τα οικιακά“.

Αυτοί είναι οι γονείς του Νίκου Κοκλώνη - Απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα τουΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αυτοί είναι οι γονείς του Νίκου Κοκλώνη - Απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις