Πέτρος Φιλιππίδης: Αιχμηρό σχόλιο για την επιστροφή του στην τηλεόραση!

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό είναι το νέο του επάγγελμα

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την επιστροφή του γνωστού ηθοποιού στις οθόνες μας.

Μετά από δυο χρόνια, ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στις τηλεοράσεις μας. Το Mega προβάλλει ξανά την επιτυχημένη σειρά «50 – 50», λίγο καιρό μετά την καταδικαστική πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για τις δύο απόπειρες βιασμού από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η πρώτη συνάδελφος του ηθοποιού, που αντέδρασε αρνητικά, ήταν η Άννα Χατζησοφιά, η οποία υπήρξε συν-δημιουργός μεταξύ άλλων στις μεγάλες επιτυχίες «Οι Μεν και οι… Δεν», «Το Καφέ της Χαράς», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Ο κακός Βεζύρης» και «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον».

Το άλλο μισό του Χάρη Ρώμα στη δημιουργία των μεγάλων επιτυχιών, ανάρτησε ένα tweet, εκφράζοντας ανοιχτά τη διαφωνία της με την απόφαση του Mega να επαναφέρει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη μικρή οθόνη, πριν το εφετείο, γράφοντας:

«Το mega δεν περιμένει καν το εφετείο, φέρνει από Δευτέρα σε prime time τον Πέτρο Φιλιππίδη και το 50-50 ξανά στις οθόνες μας».

Φυσικά, δεν είναι η μόνη που έχει τη συγκεκριμένη άποψη…

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις