Χρυσή Μπάλα 2023: Μεγάλο φαβορί ο Λιονέλ Μέσι

Το ESPN έδειξε τον πρωταθλητή κόσμου με... ένα tweet

Δείτε τους διεκδικητές της «Χρυσής Μπάλας» για το 2023!

Ο Αργεντινός, πολυνίκης του θεσμού (7 κατακτήσεις), Λιονέλ Μέσι, αποτελεί το πρώτο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα του 2023, καθώς, παρά την κακή πρώτη και τη μέτρια δεύτερη σεζόν του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον ίδιο σε ηλικία 35 ετών, ολοκλήρωσε τον ποδοσφαιρικό του «μύθο», σημειώνοντας το μόνο επίτευγμα που έλειπε από την πλούσια καριέρα του!

Πάντως, καλό είναι να μην προτρέχουμε για να βγάλουμε νικητή τον Μέσι. Ο λόγος είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έκανε απίστευτα πράγματα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ήδη η απόδοσή του «γκρεμίστηκε» στο 3.00 (ήταν στο 9.00). Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Νορβηγός επιθετικός, πέρα από τα πολλά γκολ, πανηγύρισε το «τρεμπλ» με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι, που πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα μετακομίσει στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς και στα The Best FIFA Football Awards 2022 στις 27 Φεβρουαρίου στο Παρίσι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις