Euroleague 2023-24: Τάραξε τις… αποδόσεις ο Παναθηναϊκός

Euroleague 2023-24: Τάραξε τις... αποδόσεις ο Παναθηναϊκός

Ποια είναι τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης Euroleague;

Ιδιαίτερα αμφίρροπη και συναρπαστική αναμένεται η Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2023-24, καθώς πολλές ομάδες δείχνουν αποφασισμένες να ενισχυθούν σε σημαντικό βαθμό. Πάμε λοιπόν να δούμε τι αποδόσεις έχουν βγάλει οι στοιχηματικές εταιρίες για την ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης την προσεχή χρονιά.

Πρώτο φαβορί θεωρείται η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» και την περασμένη σεζόν δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτούς, καθώς έφτασαν στο Final Four, αλλά ηττήθηκαν στα ημιτελικά από τη «βασίλισσα». Οι Καταλανοί θέλουν να πάρουν την κούπα, μιας και έχουν να την κατακτήσουν από το 2010.

Ακολουθεί η άσπονδη αντίπαλος των Καταλανών, η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι πορεύτηκαν πέρυσι με τον επί χρόνια βοηθό του Πάμπλο Λάσο, Τσους Ματέο, και αυτός δικαίωσε άπαντες στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκαν, καθώς η ομάδα έφτασε στην κορυφή, νικώντας τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κάουνας.

Στη ίδια θέση, μαζί με τη Ρεάλ, ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», κατάφεραν, όπως και πέρυσι, να φτάσουν στο Final Four, ωστόσο έχασαν στις λεπτομέρειες το τρόπαιο. Έτσι, οι απαιτήσεις για τους Πειραιώτες και τη νέα σεζόν παραμένουν μεγάλες και στόχος θα είναι το 4ο τρόπαιό τους στο θεσμό. Ωστόσο πλέον έχουν αποδυναμωθεί με την αποχώρηση τόσο του Σάσα Βεζένκοφ, όσο και του Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ μάλιστα είναι αυτός που αλλάζει το τοπίο των αποδόσεων για την κατάκτηση της Euroleague. Η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, η οποία χαρακτηρίζεται ως η μεταγραφή της δεκαετίας, τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έτσι το «τριφύλλι» έχει δυναμώσει αρκετά το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του ο Αταμάν και πλέον έχει μετατραπεί σε 4ο στη σειρά φαβορί για να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Πιο πίσω είναι πλέον η Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη. Οι Τούρκοι έμειναν εκτός συνέχειας από τον Ολυμπιακό στα playoffs της περσινής Euroleague, όμως είναι από τις βαριές φανέλες της διοργάνωσης και όλοι τούς περιμένουν ακόμα πιο δυνατούς τη σεζόν 2023-24.

Euroleague 2023-24: Τάραξε τις... αποδόσεις ο ΠαναθηναϊκόςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Euroleague 2023-24: Τάραξε τις... αποδόσεις ο Παναθηναϊκός

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις