Πρόταση βόμβα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Το άγριο ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Ποια είναι η πρόταση για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά;

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα έχει νέα ώρα με τη νέα τηλεοπτική σεζόν (12:00 – 14:00), κάτι που έχει «κλειδώσει» οριστικά. Όμως, υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν οριστικοποιηθεί σχετικά με το πάνελ, τη θεματολογία, ακόμη και με τον… τίτλο της εκπομπής.

Κάπου εδώ τίθονται συγκεκριμένα ερωτήματα. Τι θα γίνουν οι τωρινοί συνεργάτες; Με ποιους συζητάει το κανάλι και ποιο πρόσωπο θεωρείται πως «κλείδωσε» για το πάνελ; Τι ύφος θα έχει η νέα εκπομπή; Και τέλος, ποιος είναι ο διακαής πόθος του ΣΚΑΙ και της ίδιας, και έχει δεχθεί πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Φαίη Σκορδά αλλάζει σχεδόν όλους τους τωρινούς συνεργάτες της με σκοπό τη δημιουργία μίας διαφορετικής εκπομπής.

Ο Νίκος Γεωργιάδης έχει ανακοινώσει ήδη πως αποχωρεί, ενώ ο Άγγελος Βουράκης θα παραμείνει στον ΣΚΑΙ, αλλά μόνο για τους «Αταίριαστους». Η Αφροδίτη Γραμμέλη οδεύει προς άλλο, «μεγάλο» κανάλι, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου θα έχει ραντεβού με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ, είτε για την παραμονή της στην εκπομπή, είτε γενικώς στο σταθμό, αλλά με διαφορετικό πρότζεκτ.

Κάπου εδώ αρχίζουν και τα δύσκολα. Η Φαίη Σκορδά έχει κάνει τις προτάσεις της, ο ΣΚΑΙ όμως δείχνει να κινείται διαφορετικά. Κάτι που αναμένεται να λυθεί βέβαια, ώστε να μην υπάρξει καμία σύγχυση μεταξύ των δύο πλευρών. Η έμπειρη παρουσιάστρια ακούε και περιμένει μέχρι στιγμής.

Πάντως, υπάρχει ένα πρόσωπο, που με βάση τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι διακαής πόθος όπως λέμε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και για το κανάλι, αλλά και για την παρουσιάστρια. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος ήδη έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΙ για την μεταγραφή και ένταξη του στην νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Αυτό, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα καταλήξει, καθώς νεότερα θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα, σημαίνει σίγουρα ότι η εκπομπή της Φαίης φαίνεται να οργανώνεται ιδανικά με infotainment χαρακτήρα, και άλλες στήλες πέραν της καθαρής ψυχαγωγίας. Επιπλέον, σύμφωνα με δικό μου ρεπορτάζ, τα σενάρια περί αυτό-πρότασης του Κώστα Τσουρού για εκπομπή στον ΑΝΤ1 ήταν πράγματι μύθευμα φαντασίας.

Πρόταση βόμβα για την εκπομπή της Φαίης ΣκορδάΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πρόταση βόμβα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις