Θεοδωρίδου: Η on air έκκληση στη Μενεγάκη για Μουτσινά!

Θεοδωρίδου: Η on air έκκληση στη Μενεγάκη για Μουτσινά!

Ποιος ο λόγος!

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου κι έκανε δημόσια έκκληση στην κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη! Γιατί όμως;

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Μουτσινάς, ρώτησε τη Θεοδωρίδου αν ακολουθεί τη Μενεγάκη στο Instagram και εκείνος είπε πως δεν την ακολουθεί!

Τότε, η Νατάσα Θεοδωρίδου πήρε το λόγο, λέγοντας πως: «Ελένη, άκουσε με λίγο. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ελένη, αυτό δε μου άρεσε που μου είπε τώρα ο Νίκος. Είναι ντροπή αυτό. Δεσμεύεσαι. Είναι σαν να το κάνω εγώ. Εμείς είμαστε οικογένεια, αδερφές, ξαδέρφες… ό,τι θες. Η μαμά σου λέει ότι μοιάζουμε. Η κυρία Γεωργία, η κυρία Ζέτα λέει ότι μοιάζουμε σαν αδελφές.
Ελένη, σαν αδερφή στο ζητάω, ακολουθείς τον Νίκο τώρα. Απογοητεύτηκα εγώ τώρα. Ακολουθιόσασταν; Επειδή την ξέρω, είναι κουλαμάρα αυτό τώρα. Δε σε ξεακολούθησε. Δεσμεύτηκα εγώ. Θα πάω εγώ στο κινητό της και θα σε ακολουθήσω. Δεσμεύτηκες τώρα Ελένη, θα εκτεθώ στο πανελλήνιο»

Θεοδωρίδου: Η on air έκκληση στη Μενεγάκη για Μουτσινά!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Θεοδωρίδου: Η on air έκκληση στη Μενεγάκη για Μουτσινά!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις