Ελλάς μπορείς τον διπλασιασμό

προγνωστικά

Προγνωστικά από τις μάχες των προκριματικών, για το Euro 2024, έχει ο #Μasterbetchef. Διπλασιάζει η Εθνική Ελλάδος, με goal και ασιατικό.

Aγαπητοί φίλοι, όποιος με παρακολουθεί, ξέρει ότι άρχισα πάλι εκπομπές στο Ράδιο Γρεβενά 101,5. Η «Πρωινή Φωνή» (καθημερινά 11:00-13:00), επέστρεψε δυναμικά στα προγνωστικά, μετά από εξάμηνη απουσία. Mπορείτε να ακούτε και μέσω onradio. Σήμερα θα κάνουμε το μπαμ και στο αγαπημένο μας koubanezos.gr.

Προγνωστικά. Εθνική Ελλάδος για μεγάλα όνειρα

Όπως έλεγα από πέρυσι, ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι σοβαρός προπονητής και μόνο καλό μπορεί να κάνει στην Εθνική μας ομάδα. Την Παρασκευή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιτέλους έπαιξε ξανά ωραία μπάλα, μετά από πολλά χρόνια. Από το Μουντιάλ του 2014 είχα να γουστάρω τόσο με την Εθνική.

Διάθεση, πίεση από την αρχή, σχέδιο και επιμονή. Αυτά τα στοιχεία κυρίως, μας έδωσαν τη νίκη απέναντι στην Ιρλανδία. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε με απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο, κι όχι με κλεφτοπόλεμο. Αυτή η ομάδα με έκανε να ονειρεύομαι ξανά. Γιατί όταν είσαι σίγουρος για την ομάδα σου, δεν φοβάσαι κανένα αντίπαλο. Και η Εθνική του Πογιέτ εμπνέει σιγουριά.  Προφανώς η σημερινή αποστολή είναι πολύ δύσκολη. Η Ελλάδα όμως έδειξε ότι μπορεί να βάλει δύσκολα και στη Γαλλία. Κυρίως λόγω της επιθετικής της συμπεριφοράς. Αν οι διεθνείς μας δεν φοβηθούν, μπορούν τουλάχιστον να σκοράρουν ένα γκολ. Γενικότερα οι τιμές που έχουν βγει στα προγνωστικά υπέρ της Γαλλίας, είναι λίγο υπερβολικές.

Ελλάς μπορείς τον διπλασιασμόΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ελλάς μπορείς τον διπλασιασμό

Βήματα προόδου από το Καζακστάν.

Εκεί όμως που έχουνε μεγάλο λάθος τα προγνωστικά, είναι στον έντονο φαβοριτισμό της Βόρειας Ιρλανδίας. Από που κι ως που, μπορεί να πληρώνει 1.50 η νίκη αυτής της ομάδας, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πόσο μάλλον κόντρα στο Καζακστάν, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου, διεκδικώντας πράγματα από τις εμφανίσεις του στις φάσεις προκριματικών.

Πρόκειται για μια σφιχτή, δεμένη ομάδα, που έχει και τρόπους να βρίσκει γκολ. Περισσότερο στην έδρα της βέβαια. Άλλα αυτό το 6.50 στα προγνωστικά για τη νίκη του Καζακστάν, θα το ποντάρω γερά, αφού δείχνει μεγάλο δώρο.

Βήματα μπροστά έκανε και η Αρμενία όμως. Στον προηγούμενο προκριματικό που συμμετείχε, ήτανε μέσα στην πρόκριση μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, κάνοντας μεγάλες εκπλήξεις. Κάποιες από αυτές μας πλήρωσαν εδώ, στα προγνωστικά της στήλης αν θυμάστε. Την Παρασκευή η ομάδα του Πετράκοφ κέρδισε εκτός έδρας την Ουαλία με 4-2. Δεν θα σκοντάψει απέναντι στην αναιμική Λετονία.

Μονό
19:00
Αρμενία - Λετονία
1
1.78
BET: 32 units
Combo
19:00
Αρμενία - Λετονία
1 (-1) & Over 2.5
4.65
BET: 3 units
Μονό
21:45
Βόρεια Ιρλανδία - Καζακστάν
2
6.50
BET: 35 units
Μονό
21:45
Βόρεια Ιρλανδία - Καζακστάν
Χ2
2.45
BET: 42 units
Μονό
21:45
Γαλλία - Ελλάδα
Ελλάδα over 0,5 γκολ
1.98
BET: 25 units
Aσιατικό
21:45
Γαλλία - Ελλάδα
2 (+2)
1.78
BET: 20 units
Γαλλία - Ελλάδα
21:45
Γαλλία - Ελλάδα
Anytime score: 0-1
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις