Τα φώτα στην Πόλη έως 2.75

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ και καταλήγει σε επιλογές έως 2.75.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Εξαιρετικά κύλησε η στήλη της Πέμπτης, με 2/2 περασμένα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος. Απόψε θα ασχοληθώ φυσικά με τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ, με τον οποίο ολοκληρώνεται ουσιαστικά η σεζόν, καθώς θα απομένουν κάτι ευρωπαϊκά… χωριά, καθώς και οι εθνικές ομάδες.

Δωρεάν εγγραφή στο telegram του Fidel – Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας

Διαστημική φέτος η Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί να αγχώθηκε ολίγον τι στην κούρσα του πρωταθλήματος, αλλά εντέλει άφησε δεύτερη την Άρσεναλ και κατέκτησε την Premier League. Σήκωσε ήδη την κούπα του FA Cup με 2-1 απέναντι στην συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ και πλέον κυνηγάει το μαγικό tremble. Μια και μοναδικά αμφιβολία για τον τελικό, ο Γουόκερ κουβαλάει ενοχλήσεις στη μέση, ταξίδεψε πάντως με την αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί οριακά.

Η Ίντερ με τη σειρά της διεκδικεί το Champions League μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Μονάχα η παρουσία της στον τελικό μοιάζει έκπληξη, έχοντας πάντως βατές κληρώσες (Πόρτο, Μπενφίκα, Μίλαν), έχοντας περάσει βέβαια από όμιλο… φωτιά με Μπάγερν και Μπαρτσελόνα. Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ λοιπόν, πρώτος ευρωπαϊκός μετά από τρία χρόνια, στο Γιουρόπα Λιγκ του 2020 είχε ηττηθεί από τη Σεβίλλη με 3-2. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιντσάγκι δεν έχει προβλήματα, αποθεραπεύθηκε ο μεσοεπιθετικός Μκχιταριάν, διαθέσιμος και ο εναλλακτικός μεσοεπιθετικός Κορέα.

Τι κρατάω γι’ απόψε; Εκτιμώ πως ούτε η Ίντερ θα καταφέρει να ανακόψει τη μαγική πορεία της Σίτι. Αποδεκτός ο άσος με over 1,5 στο 1.70. Από εκεί και πέρα, ο Σίμον Μαρτσίνιακ θεωρείται από τους πιο πεναλτάκηδες στην τελευταία δεκαετία. Φέτος έχει υποδείξει 14 πέναλτι σε 40 παιχνίδια. Μου αρέσει ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.75 για τα ψαγμένα προγνωστικά της ημέρας.

Τα φώτα στην Πόλη έως 2.75ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τα φώτα στην Πόλη έως 2.75

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
1 & over 1,5
1.70
BET: 50 units
Ειδικό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Καταλογισμός πέναλτι
2.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις