Aσιατικό χάντικαπ: Τι είναι (με πίνακες)

Φωτογραφία που αναπαριστά το ασιατικό χάντικαπ, στοιχηματική επιλογή.

Ο παίκτης έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο ενδεχόμενα (και όχι τρία, όπως τα σημεία του απλού πονταρίσματος) και η γκανιότα είναι σαφώς μικρότερη.

Ασιατικό χάντικαπ – Τι είναι & γιατί να το βάλεις στο παίξιμό σου

Δεν υπάρχουν, στη στοιχηματική μας… ζωή, μόνο τα σημεία (1-Χ-2) ή τα over και under. Πάντα υπάρχει κάτι ανάμεσα. Ναι μεν μειώνεις λίγο την απόδοση αλλά παίζεις με μεγαλύτερη ασφάλεια! Κι αυτό είναι δεδομένο. Θα να πληρωθείς κατά το ήμισυ ή να πάρεις πίσω το ποντάρισμά σου (όπως στο draw no bet – το ασιατικό χάντικαπ 0,5 είναι) ή, ακόμη, να ρισκάρεις περισσότερο, να χάσεις η ομάδα που πόνταρες με δύο γκολ διαφορά και να γυρίσει πίσω η μισή μίζα; Γίνεται, με το ασιατικό χάντικαπ!

 

Aσιατικό χάντικαπ: Τι είναι (με πίνακες)ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Aσιατικό χάντικαπ: Τι είναι (με πίνακες)

 

Εφαρμογή με πίνακες

Ο παίκτης, λοιπόν, έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο ενδεχόμενα (και όχι τρία, όπως τα σημεία του απλού πονταρίσματος) και η γκανιότα είναι σαφώς μικρότερη. Ωστόσο, ότι και να σας γράψουμε, μόνο οι αναλυτικοί πίνακες μπορούν να το εξηγήσουν! Φυλάξτε το link, θα σας χρειαστεί…

Αν επιλέξετε την ομάδα με αρνητικό (-) προβάδισμαΕάν επιλέξετε την ομάδα με θετικό (+) προβάδισμα
DNB ή Level ή (+0)Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ποσό επιστρέφεται.
-0, – ½

(-0,25)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας. Σε περίπτωση ισοπαλίας χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.+0, + ½

(+0,25)

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.

(-0,5)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης της ομάδας.

(+0,5)

Κερδίζετε σε νίκη ή ισοπαλία της ομάδας.
-½, -1

(-0,75)

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 1 γκολ κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.+½, +1

(+0,75)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με 1 γκολ διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
-1Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 1 γκολ το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.+1Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν χάσει με 1 τέρμα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
-1, -1½

(-1,25)

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 1 τέρματος χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.+1, +1½

(+1,25)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν χάσει με 1 τέρμα διαφορά κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.
-1 ½

(-1.5)

Κερδίζετε όλο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 2 ή περισσοτέρων τερμάτων.+1½

(+1.5)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά.
-1½, -2

(-1,75)

Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 3 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με διαφορά 2 τερμάτων κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.+1½, +2

(+1,75)

Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με 1 τέρμα διαφορά. Εάν χάσει με 2 τέρματα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.
-2Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν η ομάδα κερδίσει με διαφορά 3 ή περισσοτέρων τερμάτων. Εάν κερδίσει με 2 γκολ, το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.+2Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή αν η ομάδα χάσει με 1 τέρμα διαφορά. Εάν χάσει με 2 τέρματα διαφορά το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται.
Under / Over
Under 1.75Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή λιγότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται.Over 1.75Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. Στο 1 γκολ χάνετε όλο το ποσό.
Under 2Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Από 3 γκολ και πάνω χάνει.Over 2Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, το ποντάρισμα επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνει.
Under 2.25Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 1 ή κανένα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους.Over 2.25Κερδίζετε εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 2 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται. Σε 1 ή κανένα γκολ χάνετε όλο το ποντάρισμα.
Under 2.5Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ.Over 2.5Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ.
Under 2.75Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται.Over 2.75Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Αν σημειωθούν 3 γκολ, κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. Στα 2 γκολ χάνετε όλο το ποσό.
Under 3Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 2 ή λιγότερα γκολ. Στα 3 γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμα.Over 3Κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ. Στα 3 γκολ το ποντάρισμα επιστρέφεται.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις