Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ο παίκτης Χόλαντ στην εικόνα στο άρθρο για τα προγνωστικά.

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ προγνωστικά

  • «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» (74.753), Κωνσταντινούπολη.
  • Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ.
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόνο σε δύο φιλικές αναμετρήσεις το 2010 και το 2011, με την καθεμία να παίρνει από μία νίκη με 3-0.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει απολογισμό 6-6-4 απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, ενώ αντίστοιχα η Ίντερ μετρά 16 νίκες, έξι ισοπαλίες και 18 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία.
  • Τέσσερις φορές έχουν βρεθεί αγγλικές και ιταλικές ομάδες στον τελικό του Champions League, με τις κατακτήσεις να είναι μοιρασμένες στη μέση. Οι ιταλικές ομάδες πήραν δύο νίκες στην κανονική διάρκεια και οι αγγλικές χρειάστηκαν και τις δύο φορές τη διαδικασία των πέναλτι.
  • Στους τελευταίους τέσσερις τελικούς Champions League επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της, η Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε με το εμφατικό 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης και για δεύτερη φορά στην ιστορία της έφτασε στον τελικό του Champions League. Δύο γκολ από τον Μπερνάρντο Σίλβα (23’, 37’) και ένα από τους Ακάντζι (76’) και Άλβαρεζ (90+1’) διαμόρφωσαν αυτό το επιβλητικό σκορ με το οποίο οι «πολίτες» πήραν εκδίκηση για πέρσι και θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην ιστορία τους. Αν συμβεί αυτό, θα επιτευχθεί και το τρεμπλ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του FA Cup. Με τη νίκη επί της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ η ομάδα του Γκουαρδιόλα στέφθηκε κυπελλούχος Αγγλίας το προηγούμενο Σάββατο και βρίσκεται μία νίκη μακριά από το να γράψει ιστορία. Πρωταγωνιστής ο Γκουντογάν που χτύπησε με δύο βολίδες στα… 12 δευτερόλεπτα και στο 51’, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 33’.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της έχουν σημειωθεί 2-3 γκολ.

Απουσίες: Καθαρό το ιατρικό δελτίο για τον Γκουαρδιόλα που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ακάντζι, Ντίας– Στόουνς, Ρόδρι – Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκουντογάν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ίντερ

Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 στον πρώτο αγώνα και επικρατώντας και στη ρεβάνς κόντρα στη Μίλαν, έφτασε για έκτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Champions League. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πέτυχε στο 74’ το μοναδικό γκολ μιας αναμέτρησης με λίγες καλές στιγμές και ελάχιστο θέαμα. Αυτό φυσικά βόλευε την Ίντερ καθώς δεν υπήρξε σημείο στον αγώνα που να ανησυχήσει ότι δε θα καταφέρει να προκριθεί. Τέταρτη νίκη επί της συμπολίτισσας σε ισάριθμες αναμετρήσεις μέσα στο 2023, όλες χωρίς να δεχτεί γκολ. Λίγο μετά οι «νερατζούρι» κατέκτησαν το κύπελλο Ιταλίας επικρατώντας με 2-1 επί της Φιορεντίνα και έκλεισαν την σεζόν στο πρωτάθλημα με νίκη 1-0 στην έδρα της Τορίνο, η οποία τους χάρισε την τρίτη θέση. Μπορεί να μην κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές Ιταλίας, όμως σε περίπτωση που κερδίσουν απόψε θα πετύχουν ένα άτυπο τρεμπλ, καθώς φέτος έχουν ήδη κερδίσει δύο τίτλους (Supercoppa Italiana και Coppa D’ Italia).

Stat attack: Ο Ιντσάγκι έχει το απόλυτο στους επτά προηγούμενους τελικούς που έχει βρεθεί ως προπονητής.

Απουσίες: Ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμος ο Χοακίν Κορέα λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, αν και έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να ξεκινήσει βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονανά – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μιχιταριάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Λ. Μαρτίνεζ, Τζέκο.

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

Σπάνια βλέπουμε σε τελικό Champions League τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Τουλάχιστον στα χαρτιά, γιατί στο γήπεδο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όμως το 1.45 με 1.50 που βρίσκουμε τον άσο είναι εντυπωσιακό για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Δεν παύει να είναι δίκαιο βέβαια. Η Σίτι θέλει να μείνει ως μια από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία ενώ η Ίντερ ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε θα φανταζόταν στην αρχή της χρονιάς ότι θα έφτανε ως εδώ. Ο τελικός του FA Cup ωστόσο μας δίδαξε πως σε ένα 90λεπτο όλα μπορούν να συμβούν, καθώς η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τους «κόκκινους διαβόλους» η Ίντερ και το χάσμα των αποδόσεων μας δίνει την ευκαιρία να την στηρίξουμε… πλαγίως. Πρώτη επιλογή το διπλό με ασιατικό χάντικαπ +1,25 σε απόδοση 1.84 στη Novibet. Ουσιαστικά πάμε με το Χ2 αλλά έτσι πληρωνόμαστε (κατά το ήμισυ) και σε περίπτωση νίκης της Σίτι με ένα γκολ διαφορά. Δεύτερη επιλογή το αμφίτερμα που πληρώνει 1.96 στην Betshop.

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
2 +1,25 ΑH
1.84
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
Goal/goal
1.96
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις