Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
  • Χωρητικότητα: 14.940
  • Διαιτητές: Κορομηλάς, Θεονάς, Καρπάνος
  • Προϊστορία: Φέτος ο Ολυμπιακός έχει επτά νίκες και μια ήττα σε οκτώ ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Φτάσαμε στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών του πρωταθλήματος για να γνωρίσει την πρώτη ήττα της σεζόν εντός συνόρων. Ξεκίνησε το ματς χωρίς τον Σλούκα, μουδιασμένος, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε την κατάσταση και μάλιστα προηγήθηκε στο ημίχρονο. Η αποβολή του Γουόκαπ και ο τραυματισμός του Βεζένκοφ άλλαξε τα πλάνα του Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός έχασε σε δημιουργία και εκτέλεση και είχε επιθετικό πρόβλημα, αλλά αμυντικά ήταν πολύ συμπαγής και βρέθηκε κοντά στη νίκη, ακόμα και με τόσες βασικές απουσίες.

Stat attack: Αυτή είναι η 23η παρουσία του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Απουσίες: Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Βεζένκοφ, που τραυματίστηκε στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σλούκας. Εκτός λίστας ο Κάνααν.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Επιτέλους έσπασε το σερί του Ολυμπιακού και πήρε τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Αρκετές φορές έφτασε κοντά, αλλά στο παιχνίδι της Πέμπτης, πήρε το ροζ φύλλο χάρη στο τρίποντο του Πονίτκα, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Ξεκίνησε δυνατά στο ματς και έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος εγκλωβίστηκε στην ζώνη του Ολυμπιακού, αλλά με τη βοήθεια της έδρας του ισοφάρισε τη σειρά. Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνουν οι Γκριγκόνις, Πονίτκα, ενώ παίρνει σημαντικές βοήθειες από Λι, Μαντζούκα και Αγραβάνη.

Stat attack: Έχει προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος σε 27 από τις 29 φορές που βρέθηκε στους ημιτελικούς.

Απουσίες: Εκτός ρόστερ πρωταθλήματος είναι οι Τόμας και Γουόλτερς.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Το τρίτο παιχνίδι έχει άλλα δεδομένα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Το ρεπορτάζ λέει πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον Βεζένκοφ και μοιραία το παιχνίδι των γηπεδούχων αλλάζει. Η απουσία του Κάνααν αφήνει ακόμα λιγότερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Ένα από τα πιο επικίνδυνα χαρτιά του Μπαρτζώκα είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός μπορεί να μην το έχει δείξει σε αυτή τη σειρά, όμως απέναντι στον Παναθηναϊκό κάνει καλά παιχνίδια. Δεδομένου ότι ο Λαρεντζάκης είναι σε κακό φεγγάρι, μπορούμε άνετα να ποντάρουμε πάνω του στο να σκοράρει τουλάχιστον εννέα πόντους. Ένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού που θα αναλάβει ακόμα περισσότερες ευθύνες στις θέσεις των φόργουορντ είναι ο Πανανικολάου. Ήδη στο τρίτο ματς έπαιξε για 40 λεπτά. Έχει έφεση στα ριμπάουντ και το οver 4,5 έχει αξία.

Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Παπανικολάου over 4,5 ριμπάουντ
2.05
Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
ΜακΚίσικ over 8,5 πόντοι
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις