Η μέρα της κρίσης

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Σημεία από 1.80 μέχρι και 6.25 έχει ο Cascadeur στον επίλογο της φετινής Ligue 1. Με την πλάτη στον τοίχο η Ναντ

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Πέφτει σήμερα η αυλαία και στη φετινή σεζόν της Ligue 1 με ανοιχτή τη μάχη για τις θέσεις 4-5 (μεταξύ των Λιλ, Ρεν, Μονακό και Λιόν) αλλά και για την 17η που θα δει μία εκ των Οσέρ και Ναντ να παίρνουν το δρόμο για τη Ligue 2. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Με νίκη καθαρίζει η Οσέρ

Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος της Οσέρ σήμερα που υποδέχεται τη Λανς. Εάν καταφέρει να κερδίσει σήμερα θα εξασφαλίσει την παραμονή της στη Ligue 1 ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Ναντ. Η Λανς έχει εξασφαλισμένη τη δεύτερη θέση και αποχαιρέτησε το κοινό της με το 3-0 κόντρα στην Αζαξιό. Ενδεχομένως σήμερα να παρουσιαστεί πιο χαλαρή κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει οι «διπλωμάτες» να εκμεταλλευτούν. Εντός «Αμπέ Ντεσάμπ» η Οσέρ τρέχει θετικό σερί (3-3-1) ενώ ακόμα και στην ήττα από την Παρί, η εικόνα της ήταν καλή. Αν σε ένα ματς πρέπει οι γηπεδούχοι να δώσουν παραπάνω από το 100%, αυτό είναι το σημερινό. Η Οσέρ εντός έδρας είναι ανταγωνιστική, εκτιμώ ότι θα βρει γκολ αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν πίσω. Με τη λογική ότι το 1-1 δεν αρκεί στους γηπεδούχους (αν παράλληλα κερδίζει η Ναντ), θα πάμε με το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5.

Μόνο νίκη θέλει και η Ναντ απέναντι στην Ανζέ, στο λεγόμενο «ντέρμπι της Δύσης». Τα «καναρίνια» γνωρίζουν ότι εάν δεν καταφέρουν να πάρουν απόψε τους τρεις βαθμούς αποχαιρετούν τα μεγάλα σαλόνια. Η Ανζέ μπορεί να έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, αγγαρεία όμως δεν κάνει και δεδομένα θα χαρεί να στερήσει βαθμούς από την γηπεδούχο και να την πάρει μαζί της στη Ligue 2. Λογικά θα δούμε ένα ανοιχτό ματς, καλοπληρωμένο το αμφίτερμα γύρω στο 1.92, προσωπικά θα το πάρω μαζί με κάρτες μιας και τα μεταξύ τους συνήθως έχουν αρκετές.

Προγνωστικά Γαλλίας: Η Λιλ το πλεονέκτημα

Από τις ομάδες που μάχονται για τις θέσεις 4-5, το πλεονέκτημα μοιάζει να το έχει η Λιλ. Μπορεί να είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από Ρεν και Μονακό, παίζει όμως το -θεωρητικά- πιο εύκολο ματς από τις τρεις (στην έδρα της Τρουά). Βέβαια, το «Σταντ ντε λ’Ομπ» δεν είναι και το πιο φιλόξενο γήπεδο για τους «λιλουά» οι οποίοι μετρούν μόλις ένα διπλό σε εννέα αγώνες από το 2001 έως σήμερα (1-1-3 από το ’01 έως το ’06 και 0-2-2 από το ’12 έως σήμερα). Διπλό βλέπω αλλά θεωρώ ότι ένα γκολ δεν θα είναι αρκετό για τη Λιλ, η Τρουά εντός συνήθως βρίσκει δίχτυα.

Η μέρα της κρίσηςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η μέρα της κρίσης

Ειδικά παικτών και fun bet

Πέρα από τις τρεις αυτές βασικές επιλογές, θα ποντάρουμε και σε κάποια ειδικά και fun bet με αξία:

  • Φιέστα σήμερα στο Παρίσι όπου η Παρί Σεν Ζερμέν γιορτάζει την κατάκτηση του φετινού τίτλου υποδεχόμενη την Κλερμόν. Μοναδικό ενδιαφέρον από το συγκεκριμένο παιχνίδι τα γκολ του Κιλιάν Μπαπέ. Πρώτος σκόρερ με 28 τέρματα ο 24χρονος, ακολουθεί ο Λακαζέτ με 27. Εκτιμώ ότι θα επιδιώξει να πετύχει όσα περισσότερα γίνεται σήμερα ώστε να «κλειδώσει» το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Ένα ποντάρισμα στο 2+ γκολ αλλά και λίγα ψιλά στο χατ-τρικ. 
  • Κράτησα και τις δύο προσπάθειες για γκολ του Μπελγκάρ. Κάνει εξαιρετικά παιχνίδια το τελευταίο δίμηνο, χωρίς σκοπιμότητες το Λοριάν – Στρασβούργο, αξίζει ένα ποντάρισμα η συγκεκριμένη επιλογή στο 2,70.
  • Τέλος, πήρα και τα γκολ στο ΡεμςΜονπελιέ. Χαλαρές και χωρίς άγχος εδώ και καιρό αμφότερες κάτι που αποτυπώνεται και στα τελευταία παιχνίδια τους (over τα τρία τελευταία της Ρεμς, τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα της Μονπελιέ). Λίγο κέφι να έχουν και μπορεί να δούμε το ματς να ξεφεύγει.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε! Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!

Combo
22:00
Οσέρ - Λανς
Goal/goal & over 2,5
2.04
BET: 10 units
Combo
22:00
Ναντ - Ανζέ
Goal/goal & over 2,5 κάρτες
2.50
BET: 15 units
Combo
22:00
Τρουά - Λιλ
2 & over 2,5 & Λιλ over 0,5 στο 1ο ημίχ.
1.80
BET: 15 units
Σκόρερ
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Κλερμόν
Μπαπέ 2+ γκολ
3.00
BET: 8 units
Fun bet
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Κλερμόν
Μπαπέ χατ τρικ
7.65
BET: 5 units
Ειδικά παικτών
22:00
Λοριάν - Στρασβούργο
2+ προσπάθειες για γκολ Μπελγκάρ (Στρασβούργο)
2.70
BET: 15 units
Fun bet
22:00
Ρεμς - Μονπελιέ
Over 3,5 & γκολ Μπαλογκούν & Γουαΐ
6.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις