Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Basket League

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
  • Χωρητικότητα: 14.940
  • Διαιτητές: Πουρσανίδης-Τσαρούχα-Τσιμπούρης
  • Προϊστορία: Φέτος ο Ολυμπιακός έχει έξι νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι και τρέχει ένα σερί 13 συνεχόμενων νικών επί του Παναθηναϊκού.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει περίπατο φέτος εντός συνόρων. Κατέκτησαν ήδη Κύπελλο Ελλάδας και Super Cup, ενώ τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλήγμα η ήττα στον τελικό της Euroleague και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Ωστόσο υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας μέσα στη σεζόν και φυσικά στόχος είναι το πρωτάθλημα. Στα play offs ο Ολυμπιακός προσπέρασε εύκολα τα εμπόδια των Άρη και ΠΑΟΚ, «σκουπίζοντας» τις δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη με 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Stat attack: Αυτή είναι η 23η παρουσία του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Απουσίες: Ο περιορισμός των ξένων έχει θέσει τον Κάνααν εκτός ρόστερ πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας του εντός συνόρων. Δεν κατέκτησε κανέναν τίτλο και υπέστη έξι ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή. Ο Μπέικον αποχώρησε μετά από πειθαρχικό παράπτωμα. Όλοι δείχνουν να σκέφτονται ήδη την επόμενη σεζόν. Στα play offs, η  ομάδα του Σερέλη απέκλεισε τον Κολοσσό Ρόδου με 2-0 στα προημιτελικά. Στα ημιτελικά ωστόσο, δυσκολεύτηκε απέναντι στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη και χρειάστηκε πέντε ματς για να προκριθεί με σκορ 3-2 στη σειρά.

Stat attack: Έχει προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος σε 27 από τις 29 φορές που βρέθηκε στους ημιτελικούς.

Απουσίες: O Γκουντάιτις ξεπέρασε την ίωση. Εκτός ρόστερ πρωταθλήματος είναι οι Τόμας και Γουόλτερς.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Όταν ποντάρουμε σε τέτοια ντέρμπι, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί. Ναι, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν υπάρχει αξία στα χάντικαπ. Οι απουσίες των δύο ομάδων όμως μας οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα. Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη σύνθεσή τους τον φορμαρισμένο Κάνααν, αφού ο Μπαρτζώκας προτίμησε να τον αφήσει εκτός ελληνικού πρωταθλήματος. Τη θέση του θα καλύψουν ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκης. Ο δεύτερος έγινε πρόσφατα viral και σίγουρα έχει λόγους να αποδείξει πράγματα. Χαμηλά το όριο των πόντων του και θα πάμε με το over.

Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Λαρεντζάκης over 5,5 πόντοι
1.84
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις