“It’s coming home” σύμφωνα με τις μεγάλες ασφαλιστικές

Αγγλία - Ουκρανία προγνωστικά

Το όνειρο των Άγγλων για κατάκτηση του Μουντιάλ ίσως πάρει σάρκα και οστά, καθώς σύμφωνα με τις αξίες των ρόστερ τα "τρία λιοντάρια" είναι το μεγάλο φαβορί.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την κάλυψη των παικτών σε περίπτωση ακύρωση ή διακοπής αγώνων αλλά και σε περίπτωση τραυματισμού, αξιολόγησαν σωστά τα ρόστερ που θα κατακτούσαν το Μουντιάλ του 2014 και του 2018.

Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 η Γερμανία είχε την υψηλότερη αξία (765 εκατομμύρια ευρώ) και αναδείχθηκε τελικά νικήτρια, ξεπερνώντας την Ισπανία και την Αγγλία (683 εκατομμύρια ευρώ η καθεμία). Το ίδιο συνέβη και το 2018, με την πρωταθλήτρια Γαλλία να είναι πρώτη στην σχετική λίστα, έχοντας αξία 1,708 δις ευρώ. Ακολουθούσαν η Αγγλία με αξία 1,397 δις και η Βραζιλία με αξία 1,274 δις ευρώ.

Για το Μουντιάλ του Κατάρ, η Αγγλία είναι η ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη αξία η οποία φτάνει τα 3,672 δις ευρώ, έχοντας μάλιστα σημαντική διαφορά από τη Γαλλία (3,081 δις ευρώ) και τη Βραζιλία (2,965 δις ευρώ). Μάλιστα, σύμφωνα με το μοντέλο του Lloyd’s, η Αγγλία θα κερδίσει στον τελικό τη Βραζιλία, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της DBRS Morningstar (εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που παρείχε αυτά τα στοιχεία) Μάρκος Αλβάρεζ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις