Κόρνερ, combo bet και φάουλ στα προκριματικά του Champions League!

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Mεγάλο το μενού σήμερα για τον SuperMario, που επιστρέφει μετά από καιρό με προγνωστικά στο Champions League.

Καλησπέρα σε όλους τους απανταχού κουβανέζους. Επιστρέφουμε δριμύτεροι μετά από κάποιους μήνες. Το μενού σήμερα έχει προγνωστικά στοιχήματος στα προκριματικά Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος: Φουριόζα η Μπόντο Γκλίμτ!

H Mπόντο Γκλιμτ έχει εξαιρετική επιθετική γραμμή και σε κάθε παιχνίδι επιτίθεται κατά ριπάς. Μάλιστα παίζει πολύ από τα πλάγια και παίρνει αρκετά κόρνερ. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ενώ κέρδισε 5-0 είχε κερδίσει 10 κόρνερ. Σήμερα, θέλει να καθαρίσει με την υπόθεση πρόκριση από την κανονική διάρκεια και θα επιτεθεί. Η Λίνφιλντ πιστεύω δε θα πέσει αμαχητί, θα περιμένει στο μισό γήπεδο και ελπίζουμε να παραχωρεί κόρνερ. Over 8,5 κόρνερ για την Mπόντο Γκλίμτ.

Πολλά γκολ στην Ελβετία!

Στην Ελβετία αναμετρώνται η Ζυρίχη με την Καραμπάγκ μετά τον επαναληπτικό του Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι εξασφάλισαν τη νίκη με 3-2 πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Είχαν απόλυτη κυριαρχία και ήλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του παιχνιδιού παίρνοντας προβάδισμα με 3-2 σκορ. Τώρα καλούνται να παλέψουν και να πάρουν την πρόκριση εκτός έδρας έστω και με Χ. Επιλέγω τα πολλά γκολ που πιστεύω πως πάλι θα υπάρχουν σε συνδυασμό με το Χ2 στα προγνωστικά στοιχήματος.

Στοίχημα φάουλ στο Καραϊσκάκης!

Τέλος, μεταφερόμαστε στη χώρα μας και στο παιχνίδι ΟλυμπιακόςΜακάμπι Χάιφα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να επιτεθούν ώστε να πάρουν την πρόκριση ωστόσο θα πρέπει να καλύψουν και τα νότα τους από τους πάντα επικίνδυνους Ισραηλινούς. Στο πρώτο παιχνίδι, έγιναν τα απίστευτα για να μην επιβεβαιωθεί το over 23,5 και 24,5 φάουλ καθώς σε ματς με 11 φάουλ ημίχρονο ευνοϊκό σκορ και 10 κίτρινες κάρτες υπήρξαν μόνο 22 φάουλ. Μαγικό…

Περιμένω πιο σκληρό τον Ολυμπιακό σήμερα ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση. Διαιτητής ο Στεφάνσκι που δε φοβάται να βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα και να δώσει φάουλ. Over 24,5 και σήμερα και ελπίζουμε σε δυνατό ματς.

Καλή τύχη.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
20:00
Μπόντο Γκλίμτ - Λίνφιλντ
Μπόντο Γκλίμτ over 8,5 κόρνερ
2.05
Mονό
20:00
Ζυρίχη - Καραμπάγκ
Χ2 & over 1,5
2.20
Mονό
22:00
Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα
Οver 24,5 φάουλ
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις