ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Από Ιαπωνία μέχρι... Ισλανδία για το 3.80

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Από Ιαπωνία μέχρι... Ισλανδία για το 3.80

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Από Ιαπωνία μέχρι... Ισλανδία για το 3.80

LIVE BETTING 24/7!

best picks

Best Picks Τρίτης με Μόναχο, ΣΕΦ, Βελιγράδι και Eurovision!

προγνωστικά κληματσούδας

Bet builder στη Γερμανία του 2.15

προγνωστικά Eurovision

Ευκαιρίες μέχρι 5.50 στη Eurovision

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Λάθος όριο διπλασιασμού

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming

Έδρα και κίνητρο στο 1.85

προγνωστικά μπάσκετ

Εμπιστοσύνη στον αλτρουισμό του Ολυμπιακού!

προγνωστικά

Στο Μόναχο με 3.70

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (30/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (30/4)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Από Ιαπωνία μέχρι… Ισλανδία για το 3.80

προγνωστικά

Ντεμπούτο για τον Magician στο koubanezos.gr με ασιατικές επιλογές.

Καλημέρα σας. Μπήκε ο Ιούλιος, μήνας προκριματικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων ως είθισται, μήνας που μας κρατάνε συντροφιά πρωταθλήματα βόρειων χωρών και μήνας που απολαμβάνουμε τις βουτιές μας στην θάλασσα. Τι καλύτερο λοιπόν, να είστε μπροστά στο κύμα και να σας πάμε ταμείο από την ομάδα του koubanezos.gr. Μέσα από την στήλη μου θα προσπαθήσω να σας δώσω προγνωστικά αγώνων ποδοσφαίρου στην καλύτερη απόδοση με σεβασμό στα χρήματα που κάποιος/α θα αποφασίσει να ποντάρει. Καλή μας αρχή λοιπόν!

Ωραίο αμφίσκορο, σε ωραία απόδοση

Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα της Β’ Ιαπωνίας, το οποίο βρίσκεται στην 24η στροφή του και η γηπεδούχος Μασίντα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς. Ομάδα έδρας, μιας και έχει συγκεντρώσει τους 25 βαθμούς της εκεί, έχοντας 7-4-1 με 19-9 τέρματα. Είναι εντός play-off ανόδου, στο +2 από την έβδομη θέση και σίγουρα δεν θέλει να χάσει την θέση της. Αυτό που μας κέντρισε την προσοχή, είναι ότι εντός δεν έχει δεχτεί γκολ μόνο από τις τελευταίες πέντε ομάδες της βαθμολογίας, οι οποίες έχουν και τις χειρότερες επιθέσεις εκτός έδρας.

Απέναντι της θα βρει τη Σεντάι η οποία είναι στο -4 από την δεύτερη προνομιούχο θέση που δίνει εισιτήριο απευθείας ανόδου. Το έργο της αναμένεται δύσκολο καθώς εκεί έχουν ηττηθεί και ομάδες της πρώτης πεντάδας. Η άμυνα της βέβαια δεν είναι και από τις καλύτερες αφού από τα δέκα εκτός παιχνίδια, στα οκτώ δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ. Ευτυχώς για την ίδια διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και την έχει ξελασπώσει αρκετές φορές. Θα κρατήσουμε το αμφίσκορο σε αποδόσεις οριακά άνω του 1.80.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Με τους πρωτοπόρους

Συνεχίζουμε Ιαπωνία αλλά στην Α’ κατηγορία. Έπρεπε να μπει ο Ιούνιος για να κερδίσει πρώτη φορά εντός έδρας η Σιμίζου, με 3-1 την Φουκουόκα. Έπειτα πήρε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Οσάκα. Πλησίασε την 16η θέση (-2 βαθμούς) και τα μπαράζ παραμονής αλλά όπως δείχνει η πορεία της, θα δώσει αγώνα μέχρι τέλους για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Εντός έχει 1-4-4 και δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την παραπαίουσα Βίσελ Κόμπλε (0-0) αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Αντίπαλος της η πρωτοπόρος Γιοκοχάμα με 37 βαθμούς σε 18 αγώνες στο +3 από την Καβασάκι. Στον τελευταίο της αγώνα κέρδισε εύκολα την τέταρτη Κασίβα εντός με 4-0 και τρέχει σερί τεσσάρων νικών δείχνοντας πως θέλει και μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Η Γιοκοχάμα έχει έντεκα νίκες στο πρωτάθλημα και σε όλες σκόραρε δύο γκολ και πάνω. Αντίστοιχα η Σιμίζου και στις επτά συνολικά ήττες της δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ. Συνολικά εντός/εκτός αντίστοιχα  έχουν 8/9 over 1,5, γι’ αυτό και πάμε σε πιο ασφαλής επιλογή και θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά το Χ2 & οver 1,5 μιας και η Γιοκοχάμα εκτός σε εννιά αγώνες πρόλαβε να δεχτεί δώδεκα τέρματα.

Ίσως και να ξεφύγουν (πολύ) τα γκολ

Στην Φιλανδία τώρα, η Ούλου τις τελευταίες δυο αγωνίστηκες έπαιξε εκτός έδρας με τους δύο πρωτοπόρους, Ελσίνκι και Κούοπιο. Με την πρώτη πήρε άριστα και πανηγύρισε το διπλό με 0-1 αλλά και με την δεύτερη δεν έπαιξε άσχημα παρόλα αυτά ηττήθηκε με 2-1 με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 18 βαθμούς και τρέχει σερί 3-0-1 τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Σε δώδεκα αγώνες πρωταθλήματος συνολικά δεν έχει βρει δίχτυα μόνο μία φορά και ενώ εντός έδρας έχει 4/6 over.

Η Βάασα από την άλλη, με 13 βαθμούς είναι στην όγδοη θέση αλλά τους δώδεκα από αυτούς τους έχει συγκεντρώσει εκτός έδρας! Με τα 18 γκολ να αποτελούν με διαφορά την καλύτερη επίθεση εκτός. Σε έξι αγώνες μακριά από την έδρα της έχει πέντε over 3,5 ενώ η γηπεδούχος Ούλου έχει 4/6 over. Αναμένουμε γκολ στον αγώνα και θα πάμε με το over που το βρίσκουμε σε τιμές διπλασιασμού.

Novibet – 0% Γκανιότα Κάθε Μέρα

Προγνωστικά: Σαν να κλέβεις εκκλησία…

Πάμε πολύ βόρεια, πάμε Ισλανδία. Η τελευταία Βεστμαναέγιαρ αντιμετωπίζει την πρώτη Μπρεϊντάμπλικ. Η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την καλύτερη. Η πρώτη δεν έχει ακόμα νίκη και η δεύτερη έχει δέκα σε έντεκα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να γράψουμε κι άλλα πολλά για να διατυπώσουμε τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Δεν ξέρω αν και οι ίδιοι παίχτες της γηπεδούχου πιστεύουν στην σωτηρία της ομάδας τους. Πάντως να κερδίσουν έστω και πόντο σήμερα μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. προγνωστικά

Το αποτέλεσμα ή ακόμα και το εύρος της νίκης εξαρτάται αποκλειστικά από την φιλοξενούμενη που σκοράρει κατά μέσο όρο 3,2 γκολ ανά αγώνα. Αν δεν το δουν ως αγγαρεία θα κερδίσουν εύκολα. Να αναφέρουμε πάντως ότι η Μπρεϊντάμπλικ έχει εννιά στις δέκα νίκες με over. Το διπλό κυμαίνεται γύρω στο 1.55 αλλά εμείς θα κρατήσουμε το 2 & over 2,5 με απόδοση λίγο κάτω του 2.00.

 

Δυάδα απόδοσης 2.75
12:00
Μασίντα - Σεντάι
Goal/goal
1.81
13:00
Σιμίζου - Γιοκοχάμα Μαρίνος
Χ2 & over 1,5
1.52
Δυάδα απόδοσης 3.80
17:00
Ούλου - Βάασα
Over 2,5
2.00
19:00
Βετσμαναέγιαρ - Μπρεϊντάμπλικ
2 & over 2,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις