Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 4/6) – Κόντρα στην παράδοση η Γερμανία

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 4/6): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 4/6) - Κόντρα στην παράδοση η Γερμανία

Φουκουόκα – Κασίμα (12:00): Πρώτα ματς για τα πλέι οφ του Λιγκ Καπ, ακολουθεί ρεβάνς με αντιστροφή της έδρας. Οι νικητές περνούν στη φάση των «8» όπου τους περιμένουν οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Μετριότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η Φουκουόκα, κάμποσα τα σκαμπανεβάσματα της Κασίμα. Σφιχτοί οι γηπεδούχοι, πιθανά τα 2-3 γκολ στο 1.95 από τον Stoiximan.

Ιταλία – Γερμανία (21:45): «Νταλ’ Αρα» (36.462 θ.), Μπολόνια. Πλήρης χωρητικότητα. Είναι σε κακή κατάσταση η Ιταλία και το απέδειξε στη «Finalissima» με την Αργεντινή, το άτυπο Σούπερ Καπ Ευρώπης-Λατινικής Αμερικής. Ήττα με κάτω τα χέρια με σκορ 3-0, ήταν τρομακτική η διαφορά δυναμικότητας. Στο 8-1-0 ο απολογισμός της Γερμανίας (Νο. 12) από τότε που ανέλαβε ο Χάνζι Φλικ. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να τερματίσει πρώτη στον βατό προκριματικό όμιλο. Η Γερμανία έφτασε στην Μπολόνια με ένα αρκετά καλό ρόστερ και λύσεις στην επίθεση, μπορεί να φέρει το ματς στα μέτρα της και να σπάσει την αρνητική παράδοση με τους «ατζούρι». Στο 2.35 το διπλό από το Pamestoixima.gr.

Ουγγαρία – Αγγλία (21:45): Ελυσαν το θέμα με τους φιλάθλους οι γηπεδούχοι, θα βρεθούν 30.000 «παιδιά» στις εξέδρες. Ευδιάκριτο φαβορί οι Αγγλοι, από τους οποίους θα λείπει ο Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι ελέω κορωνοϊού. Με 4-0 πέρασε η ομάδα του Σαουθγκέιτ στην τελευταία επίσκεψή της στην Ουγγαρία. Δεν έχει αξία ωστόσο το 1.35 του διπλού, προτιμότερη η όποια ζαριά στο live.

Τουρκία – Νησιά Φερόε (21:45): Στάδιο Φατίχ Τερίμ» (17.156 θ.), Πόλη. Χωρητικότητα 100%. Για 4η διαδοχική φορά έμεινε εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ η Τουρκία μετά την ήττα στα μπαράζ με 3-1 στην έδρα της Πορτογαλίας. Η αποστολή ήταν εξαρχής δύσκολη για πρόκριση, πλέον θα επικεντρωθεί στο Nations League. Από δυο φιλικά προέρχονται τα Νησιά Φερόε που έδωσαν τέλη Μαρτίου, στο πρώτο έμειναν στο μηδέν στο Γιβραλτάρ, στο δεύτερο κέρδισαν 1-0 το Λιχτενστάιν εντός. Τα γκολ θα εξαρτηθούν από την όρεξη των γηπεδούχων, καλύτερη η ζαριά στο live από την πλατφόρμα της Novibet.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις