Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 1/6) – Αναβίωση του Finalissima στο «Γουέμπλεϊ»

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 1/6): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 1/6) - Αναβίωση του Finalissima στο «Γουέμπλεϊ»

Πολωνία – Ουαλία (19:00): Οι Πολωνοί εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ μέσω της διαδικασίας των play off κι αναμένεται να προβούν σε δοκιμές ενόψει των τελικών του Κατάρ. Δείχνει να το βλέπει πιο σοβαρά η Ουαλία, η οποία περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό των play off. Θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Σκωτία – Ουκρανία. Πρόβα τζενεράλε λοιπόν στο Βρότσλαβ και οι αποδόσεις μοιάζουν να την αδικούν. Μέχρι και στο 2.02 από τη Novibet η διπλή ευκαιρία των Βρετανών.

Προμηθέας – Ολυμπιακός (19:30): Άνετη νίκη τη Δευτέρα για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς με 116-73. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες. Λογικά οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν το 2-0 στην Πάτρα, ωστόσο το χάντικαπ των 17,5 πόντων μοιάζει ύπουλο. Καλύτερη η επιλογή των under 162,5 πόντων από τη Stoiximan.

Σκωτία – Ουκρανία (21:45): Ημιτελικός των play off των προκριματικών του Μουντιάλ, ο οποίος πέρασε από χίλια κύματα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. Δείχνουν να έχουν ένα προβάδισμα λόγω όλης αυτής της κατάστασης οι Σκωτσέζοι, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα οι Ουκρανοί να βγάλουν τρομερή συσπείρωση. Ασφαλής δείχνει η επιλογή του under 2,5, το οποίο παίζει στο 1.50 στο Pamestoixima.gr.

Ιταλία – Αργεντινή (21:45): Το Finalissima επιστρέφει έπειτα από 22 χρόνια στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ»! Ουσιαστικά πρόκειται για το Σούπερ Καπ των Εθνικών ομάδων, στο οποίο αναμετρώνται η πρωταθλήτρια Ευρώπης με την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής. Στην προκειμένη, η Ιταλία με την Αργεντινή. Η «σκουάντρα ατζούρα» βρίσκεται ακόμη υπό το σοκ του αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιο ήρεμη η κατάσταση στην Αργεντινή, μπορεί να βάλει στην τροπαιοθήκη της ακόμα μια κούπα. Στο 1.80 το ενδεχόμενο κατάκτησης από την «αλμπισελέστε» στο Pamestoixima.gr.

Τενερίφη – Λας Πάλμας (22:00): Πρώτο ματς για τα ημιτελικά των play off ανόδου από τη Segunda Division. Πρόκειται για το ντέρμπι των Κανάριων Νήσων. Εδώ και καιρό εξασφαλισμένη η διαδικασία από την Τενερίφη, την τελευταία αγωνιστική επιβεβαίωσε μαθηματικά τη συμμετοχή της η Λας Πάλμας, η οποία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν πείθει εσχάτως η γηπεδούχος, η αξία βρίσκεται στα δεξιά. Στο 1.55 η διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων στην Betshop.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις