Super League: Previews και σημεία για play off και play out

Super League

Super League: Preview της αγωνιστικής των play off και play out. Ανάλυση για τα παιχνίδια και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview αγωνιστικής play off & play out

Χαμός στο φινάλε της Super League, με το Παναθηναϊκό να έχει το πάνω χέρι μετά το διπλό στο «Καραϊσκάκης». Άρης και ΑΕΚ θα λύσουν τις διαφορές τους με έπαθλο το τελευταίο εισιτήριο. Για το γόητρο και με πολλή γκρίνια το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Κανένα ενδιαφέρον στα play out, μετά και την ισοπαλία στο ματς ουραγών, αφού και επίσημα αποχαιρέτησε ο Απόλλωνας. Πάμε στο ψητό.

14/5 (17:00) Βόλος ΝΠΣ – ΟΦΗ

Βόλος ΝΠΣ: Ενδιαφέρον στην εξωαγωνιστική δράση για την ομάδα της Μαγνησίας, με τις αποδεσμεύσεις να συνεχίζονται. Στα αγωνιστικά συμπλήρωσαν πέντε ματς αήττητοι, με τέσσερις ισοπαλίες βέβαια, με το φινάλε να αντιμετωπίζεται ως αγγαρεία. Άγνωστο το στάτους παιχτών, με τις δοκιμές και τις αποδεσμεύσεις να συνεχίζονται.

ΟΦΗ: Και επίσημα στη κορυφή στα play out, μετά και τη νίκη απέναντι στον Αστέρα. Σαφώς αδιάφορη σε όλη τη διαδικασία η ομάδα από τη Κρήτη και αυτή αντιμετώπισε ως αγγαρεία την όλη διαδικασία. Αμφίβολοι με μεγάλη πιθανότητα να μην αγωνιστούν οι Βάτερμαν (τερματοφύλακας), Λυμπεράκης (μπακ), Σελίμοβιτς (στόπερ), Λάμπρου (εξτρέμ), Βαν Ντάινεν, Καστάνιος (επιθετικοί).

Εκτίμηση: Κανένα ενδιαφέρον στοιχηματικά στο παιχνίδι, αφού οι ομάδες αντιμετωπίζουν ως αγγαρεία τη διαδικασία. Δεν ρισκάρω σε καμία επιλογή, ως fun bet και μόνο ποντάρω να σκοράρει ο Φαν Βέερτ, αφού αποτελεί τη «βιτρίνα» της ομάδας του Βόλου.

15/5 (19:30) Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης

Αστέρας Τρίπολης: Μόλις δύο νίκες στα τελευταία 12 για τους Αρκάδες, που πιθανότατα είναι η πιο αδιάφορη ομάδα στη διαδικασία των Play out. Στο στόχαστρο και ο Ράσταβατς για την χαλάρωση της ομάδας, με το ματς με τον Απόλλωνα να αποτελεί ευκαιρία για να… γλυκάνει το κλίμα. Αμφίβολοι οι Καστάνιο (στόπερ), Τασουλής (μπακ), Βαλιέντε (μέσος), Τιλίκα (εξτρέμ), Ρεγκίς (επιθετικός).

Απόλλων Σμύρνης: Η υπερπροσπάθεια του δεν έπιασε τόπο τελικά, αφού στο τελικό με τη Λαμία έμεινε στην ισοπαλία, αποχαιρετώντας και τυπικά τη Super League. Καθαρά διαδικαστικό το φινάλε, οπότε άγνωστο το στάτους παιχτών και τι πρόσωπο θα παρουσιάσει η «ελαφρά ταξιαρχία».

Εκτίμηση: Αν δεν νικήσει ούτε τον αδιάφορο Απόλλωνα ο Αστέρας, ίσως να τεθούν πιο σοβαρά ερωτήματα. Αντιστοιχηματικό και αυτό το παιχνίδι, αλλά μονάχα για το γόητρο ίσως έχει λογική ο άσος σε combo με Over 1,5 γκολ.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

15/5 (19:30) Ιωνικός – Παναιτωλικός

Ιωνικός: Δεν χαμπαριάζει τίποτα ο Ιωνικός, πέρασε και από το Περιστέρι και υπό προϋποθέσεις μπορεί να χτυπήσει και πρωτιά στα play out. Ίσως ψάξει «εκδίκηση», από τον Παναιτωλικό, αφού ηττήθηκε εντός στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Μοναδικός αμφίβολος ο Τσιγκρίνσκι (στόπερ).

Παναιτωλικός: Δεν πείθει στα play out ο Παναιτωλικός, αλλά κάπως το παλεύει σε σχέση με το ξεκίνημα της διαδικασίας. Φυσικά δεν τίθεται θέμα στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, καθώς η χρονιά είναι εν κατακλείδι θετική. Προέκυψε εξωαγωνιστικό θέμα με τον Παναιτωλικό να κατηγορείται για χειραγώγηση αγώνα, με τις απαντήσεις να αναμένονται στα δικαστήρια. Απόντες οι Βργκοτς, Μαλής (στόπερ), Τσιγγάρας, Μεντόσα (μέσοι), Ντίας (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Και μόνο από άποψη μομέντουμ ίσως ο Ιωνικός αξίζει σαν ποντάρισμα. Έσφιξε λίγο ο Παναιτωλικός μετά το κάκιστο ξεκίνημα, αλλά παραμένει αδιάφορος και το δείχνει και αγωνιστικά. Μόνιμα επιθετικό ποδόσφαιρο από τον Ιωνικό, ίσως συνεπάρει και τον Παναιτωλικό στο ρυθμό του. Έχει αξία το over σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

15/5 (19:30) Λαμία – Ατρόμητος

Λαμία: Για δύο αποτελέσματα έπαιζε στο ματς με τον Απόλλωνα, εν τέλει η ισοπαλία την βόλεψε. Διαδικαστικό το φινάλε και για αυτούς, περιμένοντας τώρα Λεβαδειακό ή Βέροια στα ματς για τη παρουσία στην επόμενη Super League. Αμφίβολοι οι Αντέτζο, Βύντρα (στόπερ), Τσούκαλος (μέσος), Βέλλιος (επιθετικός).

Ατρόμητος: Ηττήθηκε από τον Ιωνικό, αλλά το φινάλε παραμένει γλυκό για τους Περιστεριώτες, μετά την πρόσληψη Κόουλμαν και την εν τέλει άνετη παραμονή. Αδιάφοροι βαθμολογικά, άγνωστο τι θα δούμε στο φινάλε της διαδικασίας από τον Κόουλμαν. Απόντες οι Παπαδόπουλος (στόπερ), Ναμπί (μέσος), Σπιριντόνοβιτς, Κλωναρίδης (επιθετικοί).

Εκτίμηση: Καμία σκέψη για ποντάρισμα και σε αυτό το παιχνίδι. Παντελώς αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, με το μυαλό στα μπαράζ οι γηπεδούχοι. Από ποιοτικής άποψης και μόνο ποντάρισμα να μην ηττηθεί ο Ατρόμητος.

Play off

14/5 (20:00) Άρης – ΑΕΚ

Άρης: Τεράστιο διπλό στη «Τούμπα», έσβησε την ήττα από τον Ολυμπιακό, αφού διατήρησε και το φετινό αήττητο κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Με ενδεχόμενη νίκη στον ματς με την ΑΕΚ εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απόντες οι Μπεναλουάν (στόπερ), Εντάιγ (μέσος), αμφίβολοι οι Γκανέα (μπακ), Σάσα (μέσος).

ΑΕΚ: Εύκολη νίκη απέναντι στον αγαπημένο της ΠΑΣ, αφού φαίνεται έχει βρει τα κουμπιά του. Τελικός το ματς με τον Άρη, αφού με ενδεχόμενη νίκη λογικά κλειδώνει αυτή το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απόντες οι Σιμόες (μέσος), Αραούχο (επιθετικός). Αμφίβολοι οι Βράνιες (στόπερ), Γέβτιτς (μέσος).

Εκτίμηση: Ματς ο θάνατος σου η ζωή μου στο «Βικελίδης», με τον Άρη να θέλει στη καυτή έδρα του να κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ΑΕΚ εκτός έδρας είναι κάκιστη, αλλά παίζει το ματς της χρονιάς, οπότε όλα τα σερί πάνε περίπατο. Επιθετικά διαθέτουν και οι δύο αρκετή ποιότητα και αναμένω πως το παιχνίδι θα έχει γκολ εκατέρωθεν. Αν μη τι άλλο όλα τα παιχνίδια τους φέτος είχαν ρυθμό και φάσεις. Σε τιμές αουτσάιντερ αγοράζω το αμφίτερμα.

14/5 (20:00) Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 

Ολυμπιακός: Κακό εκ νέου το κλίμα στους ερυθρόλευκους μετά την ήττα εντός έδρας από τον αιώνιο αντίπαλο. Παρόλα αυτά η «φιέστα» δε δείχνει να χαλάει, με την απονομή του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Απόντες οι Μανωλάς, Μπα (στόπερ), Φορτούνης (μέσος).

ΠΑΟΚ: Έφτασε τα δέκα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και επιπρόσθετα ηττήθηκε από τον αιώνιο αντίπαλο εντός έδρας, μη καταφέρνοντας να πανηγυρίσει νίκη φέτος, απέναντί του. Λαϊκά δικαστήρια ακολούθησαν στη «Τούμπα», με το κόσμο του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για την εικόνα της ομάδας. Απόντες οι Μιχαηλίδης (στόπερ), Ζαμπά (εξτρέμ), αμφίβολοι οι Κρέσπο (στόπερ), Βιερίνια (μπακ-χαφ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (μέσοι).

Εκτίμηση: Απολύτως κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον, στο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιάζουν σε αποσύνθεση. Καθαρά no bet από μένα, εάν θέλει κάποιος να ρισκάρει, εκτιμώ πως το Χ θα αφήσει και τους δύο ικανοποιημένους και δε θα επιδεινώσει το κλίμα σε καμία από τις δύο πλευρές.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

14/5 (20:00) Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 

Παναθηναϊκός: Τεράστιο και μάλιστα άνετο διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού, το πρώτο μετά το 2014. Με ενδεχόμενη νίκη του κλειδώνει ευρωπαϊκό εισιτήριο χωρίς να τον νοιάζει τι θα γίνει στο φινάλε στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Αμφίβολος ο Ιωαννίδης (επιθετικός).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κατέβηκε με πολλές απουσίες στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά δε μπόρεσε να σταθεί στις απαιτήσεις του αγώνα σε κανένα σημείο. Βαριά ήττα από την ΑΕΚ αποδεικνύοντας και τη κακή παράδοση απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Συνεχίζει με πολλές απουσίες στο φινάλε. Απόντες οι Ποζνάσκι, Σάλιακας, Πίρσμαν (μπακ), Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα (μέσοι), Κόντε (επιθετικός).

Εκτίμηση: Καμία συζήτηση για κίνητρο και πιθανότητες νίκης, αφού ενδεχόμενη μη νίκη των πρασίνων θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων. Λογικές οι αποδόσεις στον άσο, έχει αξία αν πονταριστεί από ημίχρονο, στην έτσι και αλλιώς καυτή «λεωφόρο».

Προγνωστικά αγωνιστικής σε play off & play out
17:00
(14/5) Βόλος ΝΠΣ - ΟΦΗ
Γκολ Φαν Βέερτ
2.05
20:00
(14/5) Άρης - ΑΕΚ
Goal/goal
2.15
20:00
(14/5) Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Χ
3.35
20:00
(14/5) Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
1 ημίχ/ 1 τελ.
2.10
19:30
(15/5) Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης
1 & over 1,5
1.85
19:30
(15/5) Ιωνικός - Παναιτωλικός
Over 2,5
2.10
19:30
(15/5) Λαμία - Ατρόμητος
Χ2
1.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις