Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 21/4) – Σε La Liga και κύπελλο Πορτογαλίας το ενδιαφέρον

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 21/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 21/4) - Σε La Liga και κύπελλο Πορτογαλίας το ενδιαφέρον

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (19:30): Από ήττες προέρχονται έκαστοι στα ντέρμπι Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Τέσσερις συνεχόμενες σημπλήρωσε ο ΠΑΟΚ, συνυπολογίζοντας και της Μαρσέιγ. Κακό το κλίμα στον Ολυμπιακό, έπεσαν «γκάζια» από τους οπαδούς στη προπόνηση. Δε πιάνεται από πουθενά, αλλά ότι βρίσκουμε τον Ολυμπιακό σε τέτοιες αποδόσεις σε ελληνικό παιχνίδι, αξίζει το ποντάρισμα. Στο 2.15 το διπλό dnb στη Novibet.

Εσπανιόλ – Βαγιεκάνο (20:00): Αδιάφορες εδώ και καιρό έκαστες, ψάχνουν εμφανίσεις ψυχολογίας. Καλύτερη η Εσπανιόλ γενικότερα το τελευταίο διάστημα και με τρομερή παράδοση κόντρα στους φιλοξενούμενους. Δεν πείθει εκτός έδρας η Βαγιεκάνο, δύσκολα θα πάρει κάτι με εμφανίσεις, όπως του τελευταίου καιρού. Έχει αξία ο άσος στο 2.42 στο pamestoixima. 

Λεβάντε – Σεβίλλη (20:00): Σε καλό φεγγάρι η Λεβάντε, αλλά τη πλήγωσε βαθμολογικά η νίκη της Κάντιθ κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Όλα για όλα αναμένεται και απέναντι στη Σεβίλλη. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν την ανατροπή από 2-0 σε 2-3 από τη Ρεάλ και αντιμετωπίζουν αρκετή γκρίνια και ντεφορμάρισμα παράλληλα. Καμία αξία σε αυτές τις τιμές το διπλό, προτιμώ τη κόντρα σε άσο dnb στο 2.50 στη winmasters. 

Ντέγκερφορς – Χάμαρμπι (20:00): Με το πόδι στο γκάζι ξεκίνησε τη σεζόν η Χάμαρμπι και έχει κάνει το τρία στα τρία. Σε αντίθετη ρότα οι γηπεδούχοι, με τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια. Προφανώς και έχουμε υπόθεση με το διπλό στο 1.75 στο pamestoixima. 

Χέλσινμποργκ – Έλφσμποργκ (20:00): Με τρείς ήττες έχουν ξεκινήσει οι γηπεδούχοι, σε αρκετά κλειστά παιχνίδια πάντως. Η Έλφσμποργκ δείχνει καλύτερη σε κάθε ματς και έχει το πρώτο λόγο και σήμερα. Στο 2.06 το διπλό στη betshop. 

Βάρναμο – Μάλμε (20:00): Δεν έχουν ξεκινήσει καλά οι γηπεδούχοι, με τα προβλήματα στην άμυνα να είναι εμφανέστατα. Η Μάλμε μπήκε καλά στη σεζόν, αλλά δεν την παίρνει για νέα απώλεια βαθμών. Θεωρώ πως δε θα δυσκολευτούν να καθαρίσουν και από ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, στο 2.40 στη winmasters. 

Κάντιθ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:00): Τρομερή νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα για τους γηπεδούχους, τους έβαλε για τα καλά σε θέση οδηγού για τη σωτηρία. Στη Μπιλμπάο υπάρχει αρκετή γκρίνια μετά τη νέα ήττα από τη Θέλτα, που δυσκολεύει την υπόθεση Ευρώπη. Σε σωστές βάσεις το σετ, αλλά το μομέντουμ τη Κάντιθ έχει το πρώτο λόγο στο 3.15 στη novibet. 

Μπέρνλι – Σαουθάμπτον (21:45): Σε δύσκολη φάση βαθμολογικά η Μπέρνλι, όλα τα ματς έχουν το χαρακτήρα τελικού. Η Σαουθάμπτον πήρε νίκη ψυχολογίας και σφράγισε τη παραμονή της μετά το 1-0 κόντρα στην Άρσεναλ. Έχουν καλή παράδοση οι γηπεδούχοι, αλλά δύσκολα πάει το χέρι. Τελείως ασταθής η Σαουθάμπτον επίσης μη άξια εμπιστοσύνης. Δε νομίζω να ξεφύγει το σκορ, λόγω υψηλού κινήτρου, σε καλά επίπεδα το under στο 1.90 στη novibet. 

Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15): Το προβάδισμα έχουν οι «δράκοι» μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Η Σπόρτινγκ είπε αντίο στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τη Μπενφίκα. Ομάδες με μπόλικη ποιότητα επιθετικά, δε νομίζω να αρκεστούν σε παιχνίδι του μισό-μηδέν. Στο 1.95 το Over στη betshop. 

Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα (22:30): Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν το κίνητρο, αφού θέλουν να παραμείνουν στην 6η θέση. Στη Μπαρτσελόνα το αήττητο σερί έσπασε με κρότο, από τη Κάντιθ. Υποχρεωμένοι να ανακάμψουν οι «μπλαουγκράνα», αλλά αμυντικά έχουν θέματα. Δε θα ρισκάρει η Σοσιεδάδ, αλλά σίγουρα θα βρει ευκαιρίες. Στο 1.85 το over στο pamestoixima. 

 

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις