Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 20/4) – Πρόγραμμα με εμβόλιμες και κύπελλα

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 20/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 20/4) - Πρόγραμμα με εμβόλιμες και κύπελλα

Παναθηναϊκός – Λαμία (19:00): Μεγάλος στόχος για το «τριφύλλι» είναι το κύπελλο και απέναντι στη Λαμία σαφώς και νιώθει σιγουριά. Πρώτος ημιτελικός, η Λαμία έχει να ασχοληθεί με τα της σωτηρίας της, αλλά δε θα αδιαφορήσει. Δεν πείθει όμως ότι μπορεί να κοντράρει τον Παναθηναϊκό, που έρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δίκαιο το 2.00 στον άσο από ημίχρονο στη Novibet.

Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα (19:45): Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τρεις συνεχόμενες νίκες. Η Σαλερνιτάνα πήρε πολύτιμο τρίποντο κόντρα στη Σαμπντόρια και πήρε ψυχολογία. Η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων συνηγορεί σε παιχνίδι με τέρματα. Στο 1.70 το over 2,5 στη Winmasters. 

Μπορντό – Σεντ Ετιέν (20:00): Από το διασυρμό με 6-1 από τη Λιόν έρχεται η Μπορντό, που δίνει αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Σεντ Ετιέν μετά από πολύ καιρό βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη με τη νίκη απέναντι στη Μπρεστ. Η παράδοση θέλει πολλά γκολ, υπάρχει κίνητρο εκατέρωθεν, έχει λογική και εδώ το over 2,5 στο 1.91 στην Betshop.

Μονακό – Νις (20:00): Σε εξαιρετική κατάσταση οι Μονεγάσκοι, έχουν την ευκαιρία να περάσουν τη Νις εάν καταφέρουν να επικρατήσουν στην αναμέτρηση, Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλό φεγγάρι και φαίνεται και στο γήπεδο. Σαφώς το πρώτο λόγο οι πολύ φορμαρισμένοι γηπεδούχοι, αν και χαμηλά ποντάρεται ο άσος στο 1.85 στο Pamestoixima. 

Στρασβούργο – Ρεν (20:00): Ματς με τρομερό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η μάχη της τριάδας καλά κρατεί. Σερί δέκα παιχνιδιών χωρίς ήττα για τους γηπεδούχους, αλλά χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε με αντίπαλο τη Ρεν. Σε πολύ καλή φάση και η Ρεν, θέλει διακαώς να κρατήσει την τρίτη θέση. Κλείνει προς το Χ το παιχνίδι με το 3.40 στη Winmasters να αποτελεί ρίσκο, αλλά και δίκαιη επιλογή.

Τσέλσι – Άρσεναλ (21:45): «Πνίγηκε» μόνη της η Άρσεναλ, μετά τις ήττες από Μπράιτον και Σαουθάμπτον. Σοβαρό πλήγμα για τις ελπίδες της για εξάδα. Απέναντι στην αδιάφορη, αλλά ισχυρή Τσέλσι, δεν έχει ιδιαίτερες ελπίδες εάν παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο. Δεν έχει καμία αξία ο άσος με το κίνητρο μόνο στους «κανονιέρηδες», δυνατό το over στο 2.00 στη Novibet. 

Έβερτον – Λέστερ (21:45): Καθοριστικό τρίποντο απέναντι στη Γιουνάιτεντ για την Έβερτον που βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Λέστερ παραμένει αδιάφορη, αφού οι λιγοστές ελπίδες της για ευρωπαϊκό εισιτήριο εξανεμίστηκαν μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ. Έχει αξία ο άσος στο 2.40 στην Βetshop, για τους ποιoτικούς αν μη τι άλλο γηπεδούχους.

Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου (21:45): Ευκαιρία για τρίτο συνεχόμενο τελικό έχει η Λειψία, η οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Ουνιόν πραγματοποιεί τη καλύτερη σεζόν της και δίκαια βρίσκεται κοντά σε τελικό, αλλά και στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δίκαια χαμηλά ο άσος, αλλά δεν αξίζει σαν σημείο για ημιτελικό. Δεν θα πέσει αμαχητί η Ουνιόν, δίκαιο το goal/goal στο 2.00 στη Νovibet. 

Γιουβέντους – Φιορεντίνα (22:00): Έχει προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα η Γιουβέντους, η οποία δεν είναι και στο καλύτερο φεγγάρι. Η Φιορεντίνα δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας αμυντικά, αλλά είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει. Δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα ο χαμηλός άσος, από τη στιγμή που έχει προβάδισμα πρόκρισης η Γιουβέντους. Ρίσκο, αλλά με αξία στο Χ στο 3.50 στο Pamestoixima.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις