Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 17/4) – Το ντέρμπι «αιωνίων» στο προσκήνιο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 17/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 17/4) - Το ντέρμπι «αιωνίων» στο προσκήνιο

Νιούκαστλ – Λέστερ: Στοπ στο αρνητικό σερί τριών αγώνων έβαλε η Νιούκαστλ, νικώντας τη Γουλβς. Σταθερά μακριά από μπλεξίματα πλέον, ψάχνει το καλύτερο φίνις. Η Λέστερ έκανε υπερπροσπάθεια και πήρε με το σπαθί της την πρόκριση απέναντι στην Αϊντχόφεν την Πέμπτη. Υπάρχει σαφώς κόπωση και οι απουσίες επιβαρύνουν την κατάσταση. Έχει αξία ο άσος στο 2.20 στο Pamestoxima.

Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι: Με τρομερή ψυχολογία η Χαμ του Μόγες, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση απέναντι στη Λιόν, μέσα στη Γαλλία. Στην Μπέρνλι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, αφού δεν έφτανε η ήττα από την Νόριτς, ήρθε και η απόλυση του αναμορφωτή της ομάδας Σον Ντάις, μετά από δέκα χρόνια στο τιμόνι. Προφανώς και ο άσος ποντάρεται ακόμα και σε τιμές του 1.75 στη Novibet.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ: Από τον αποκλεισμό στο Champions League έρχεται η Ατλέτικο του Σιμεόνε, που πλέον στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα στο πρωτάθλημα. Η Εσπανιόλ είναι άνετη, δεν πείθει το τελευταίο διάστημα και αποτελεί από τις χειρότερες ομάδες στη λίγκα εκτός έδρας. Εντύπωση θα προκαλέσει εάν κοντράρει στο ελάχιστο τους «ροχιμπλάνκος». Στο 1.71 ο άσος σε combo με over 1,5 γκολ στην Betshop.

Ουνιόν Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η Ουνιόν γύρισε πάλι το διακόπτη και μπαίνει στην τελική ευθεία διεκδικώντας με αξιώσεις την ευρωπαϊκή έξοδο. Η Άιντραχτ στον έβδομο ουρανό μετά την επική πρόκριση μέσα στη Βαρκελώνη απέναντι στους «μπλαουγκράνα». Δύσκολα θα προλάβει Ευρώπη μέσω Γερμανίας, αλλά δεν θα πέσει αμαχητί. Στο 1.77 το αμφίτερμα στη Winmasters.

Άρης – ΠΑΟΚ: Βαθμολογικά το κίνητρο είναι με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την τρίτη θέση. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από την πίκρα του αποκλεισμού στο Conference League, αλλά με καλή ψυχολογία. Δύσκολο στο διάβασμα το παιχνίδι, με το Χ στο 3.00 στο Pamestoixima, να φαίνεται οκ.

Λεβερκούζεν – Λειψία: Μάχη για την τρίτη θέση της Bundesliga, με την Λεβερκούζεν να έχει το πάνω χέρι. Η Λειψία αποτελεί τη πιο φορμαρισμένη ομάδα στη λίγκα σε όλο 2022, οπότε ο φαβοριτισμός της είναι αυταπόδειχτος. Πολύ δύσκολο πάντως το παιχνίδι με το ποντάρισμα σε goal/goal & over στο 1.85 στη Novibet να είναι δίκαιο. 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το «αιώνιο» ντέρμπι της Ελλάδας, με το κίνητρο να είναι καθαρά μονόπλευρο και από τη μεριά των «πράσινων». Ο Ολυμπιακός καθαρά για το γόητρο πλέον και με παράδοση φέτος να δείχνει πολύ προς το… Χ. Διαβασμένες και οι αποδόσεις, κανέναν δεν θα χαλάσει ιδιαίτερα ακόμη μια ισοπαλία. Στο 3.10 στη Winmasters.

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν είναι σε καλή φάση οι γηπεδούχοι, αλλά η έδρα τους παραμένει φρούριο. Η Ρεάλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Τσέλσι αν και χρειάστηκε την παράταση. Βαθμολογικά η Σεβίλλη πιέζεται, σίγουρα δεν θα θέλει να χάσει βαθμούς. Κούραση θα υπάρχει στους Μαδριλένους, λογικά θα πάει σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι. Έχει λογική το under 2,5 στο 1.80 στο Pamestoixima.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις