Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 16/4) – Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια παίρνουν φωτιά

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 16/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 16/4) - Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια παίρνουν φωτιά

Ουντινέζε – Έμπολι: Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, διανύουν περίοδο φορμαρίσματος. Από το κακό στο χεορότερο η Έμπολι, δε σηκώενει κεφάλι για κανένα λόγο, με τις εμφανίσεις της να είναι κακές. Δε γίνεται να βρούμε υψηλότερα από το 1.84 της betshop τον δίκαιο άσο.

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ: Το τρένο του τίτλου δείχνει να κάνει φτερά για τους Βεστφαλούς, με την απόσταση στους εννιά βαθμούς από τη Μπάγερν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάκιστη παράδοση απέναντι στη Ντόρτμουντ. Πρωτίστως να σπάσουν τη παράδοση, αφού βαθμολογικά έχουν μικρό κίνητρο. Σε τιμές στο διπλασιασμό το αμφίτερμα σε combo με Over στη novibet.

Τότεναμ – Μπράιτον: Στόχος νούμερο, δηλαδή τετράδα και ευρώπη επετεύχθη για την ομάδα του Κόντε. Μετά και το ανέλπιστο δώρο της σημερινής τους αντιπάλου απέναντι στην Άρσεναλ. Η Μπράιτον έληξε το αρνητικό σερί της, αλλά δε θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα του πρώτου γύρου. Σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους, σε combo με over 1,5 γκολ στο 1.85 στη novibet. 

Γουότφορντ – Μπρέντφορντ: Δύσκολα θα σώσει τη παρτίδα φέτος η Γουότφορντ, με την απόσταση από τη σωτηρία να ανοίγει. Η φορμαρισμένη Μπρέντφορντ έκανε σαφές πως οι υπόνοιες περί υποβιβασμού, παρέμειναν υπόνοιες. Σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχει και σήμερα το πρώτο λόγο, στο υψηλότατο 2.50 στη winmasters. 

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Μονός ημιτελικός στο «Γουέμπλεϊ», με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Πλήγμα για τη Σίτι η απουσία Ντε Μπρόινε και η γενικότερη κόπωση από τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια. Ευκαιρία για ροτέισον είχε ο Κλοπ μεσοβδόμαδα, στη πρόκριση απέναντι στη Μπενφίκα. Ιδανικό το μομέντουμ για τους «ρεντς» για να σπάσουν την πρόσφατη παράδοση με τη πρόκριση τους να κινείται στο 2.00 στο pamestoixima. 

Γκλάντμπαχ – Κολωνία: Παιχνίδι με κίνητρο εκατέρωθεν και με αντιπαλότητα. Εκδίκηση για τη βαριά ήττα με 4-1 στο πρώτο γύρο ψάχνουν οι ανεβασμένοι γηπεδούχοι. Σε καλή κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι με την άμυνα τους να κάνει νερά. Πολλά γκολ παραδοσιακά, με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στον αέρα, με το over 3,5 στο 2.42 στο pamestoixima, να δείχνει ρισκαδόρικο, αλλά οκ.

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: Έπεσαν γκάζια και στα δύο στρατόπεδα, μετά τις κάκιστες εμφανίσεις και τη γενικότερη συγκομιδή το τελευταίο διάστημα. Ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και θα ψάξουν ίσως νίκη ψυχολογίας, Σε τιμές αουτσάιντερ το over, στο 2.35 στον pamestoixima.

Λιλ – Λανς: Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι με κίνητρο εκατέρωθεν, αφού οι ευρωπαϊκές θέσεις ακόμα παίζονται. Πολύ σφιχτή εντός η Λιλ, με τρομερή κυνικότητα. Έχει το μομέντουμ η Λανς, αλλά εκτός έδρας δεν πείθει και η παράδοση στην εν λόγω έδρα δεν είναι και η ιδανική. Σωστό και δίκαιο το Χ ημιχρόνου στο 2.10 στη winmasters. 

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις