Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 14/4) – Europa και Conference συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 14/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 14/4) - Europa και Conference συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον

Αταλάντα – Λειψία (19:45): Ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία. Ισορροπημένο παιχνίδι με την Αταλάντα να αισθάνεται λίγο αδικημένη με την έκβαση του αγώνα. Από ήττα απέναντι στη Σασσουόλο η Αταλάντα, από νίκη απέναντι στη Χόφενχαϊμ η Λειψία. Οι Γερμανοί δεν έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο στο πρώτο αγώνα. Αξίζει το combo του Χ2 με over 1,5 γκολ, στο 1.90 στη stoiximan. 

Αϊντχόφεν – Λέστερ (19:45): Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το 0-0 του πρώτου αγώνα. Σε αρκετά καλύτερη φάση οι Ολλανδοί, αλλά οι αποδόσεις του αγώνα δεν αντικατοπτρίζουν τη κατάσταση. Θα το κυνηγήσουν οι «αλεπούδες», καθώς έχουν ξεμείνει οριστικά από στόχους φέτος. Θα αποτελέσει έκπληξη ενδεχόμενη πρόκριση των Άγγλων, αλλά σε τιμές του 2.60 στη betshop παίρνουν το ποντάρισμά μου.

Ρόμα – Μπόντο Γκλίμτ (22:00): Ούτε τώρα τα κατάφεραν οι Ρωμαίοι απέναντι στη Μπόντο. Ήττα με ανατροπή στη Νορβηγία και τώρα τρέχουν. Έχει τη ποιότητα η Ρόμα για τη πρόκριση, αλλά οι τιμές που κυκλοφορούν, ωθούν στη κόντρα. Πιο safe επιλογή το καλοπληρωμένο αμφίτερμα στο 1.88 στο pamestoixima. 

Σλάβια Πράγας – Φέγενορντ (22:00): Σε ματς διαφήμιση του αθλήματος, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στην Ολλανδία με 3-3. Παρόμοιο παιχνίδι αναμένεται και στη Πράγα, αφού ο τρόπος παιχνιδιού και των δύο δε διαφέρει. Καλύτερη ομάδα φάνηκαν πάντως οι Ολλανδοί στο πρώτο παιχνίδι και αν βελτιώσουν λίγο τα μετόπισθεν έχουν το πρώτο λόγο για τη πρόκριση. Στο 1.83 στη winmasters.

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ (22:00): Σε ένα αρκετά έντονο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Μασσαλία με το ισχνό 2-1. Σαφώς και έχει δυνατότητες και ελπίδες ο δικέφαλος του Βορρά, αλλά είναι αυτός που κυνηγά πλέον σκορ πρόκρισης. Από ότι είδαμε στο πρώτο ματς υπάρχουν δυνατότητες εκατέρωθεν για γκολ. Αρκετά ψηλά και αυτή τη φορά το over 2,5 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Ρέιντζερς – Μπράγκα (22:00): Προβάδισμα πρόκρισης για τους Πορτογάλους, με το 1-0 του πρώτου αγώνα. Δεν έκαναν καλό παιχνίδι οι Σκωτσέζοι, αλλά εντός είναι άλλη ομάδα. Η Μπράγκα έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επιθετικά, το ίδιο αναμένω και για το παιχνίδι στη Σκωτία. Στο 1.85 το αμφίτερμα στo pamestoixima και το επιλέγω. 

Λιόν – Γουέστ Χαμ (22:00): Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν με το 1-1 του πρώτου αγώνα. Με κόκκινη για 45′ λεπτά η Γουέστ Χαμ, αλλά κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στη ροή και να αντέξει το σφυροκόπημα. Μονάχα την ισοφάριση κατάφερε η Λιόν και θα τα παίξει όλα για όλα στη Γαλλία, Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η ομάδα του Μόγιες, δε πάει εύκολα το χέρι στη κόντρα. Δίκαιος ο άσος στο 2.16 στη betshop. 

Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00): Τρομερά αφελείς αμυντικά στο πρώτο παιχνίδι οι Καταλανοί. Πρακτικά άδικο το 1-1 του πρώτου αγώνα για τους Γερμανούς, που με τη βοήθεια του κόσμου, άξιζαν κάτι καλύτερο. Τελείως διαφορετικό αναμένω το δεύτερο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα υποψιασμένη πλέον. Δίκαιο το 1.95 στη stoiximan, στον άσο από ημίχρονο. 

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις