Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ: Διαστημική, στη Βαυαρία, η Μπάγερν

Μπάγερν Μονάχου - Βιγιαρεάλ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Μπάγερν Μονάχου - Βιγιαρεάλ, όπως έχετε συνηθίσει από την στήλη Bet of the Day.

Αναμέτρηση που κρίνει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης του Champions League. Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ στη Βαυαρία, με τη στήλη του Bet of the Day να αναλύει και να ποντάρει.

  • Αλιάνζ Αρίνα (70.000), Μόναχο
  • Α’ παιχνίδι: Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου: 1-0
  • Η Μπάγερν πέτυχε τουλάχιστον τρία τέρματα στις τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις της φέτος στο Champions League.

Μπάγερν Μονάχου

Ρεπορτάζ: Σαν υποχρέωση αντιμετώπισε εντός έδρας το Σάββατο την Αουγκσμπουργκ. Δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό και ιδέες, χρειάστηκε ένα σφύριγμα για να σκοράρει στο 82′ από τα έντεκα μέτρα ο Λεβαντόφσκι. Στα θετικά πως ο κόουτς Νάγκελσμαν προφύλαξε ή ξεκούρασε τους Ερναντέζ, Κομάν, Γκορέτσκα και Γκνάμπρι, ώστε αμφότεροι να έχουν καθαρό μυαλό ενόψει της Βιγιαρέαλ.

Απουσίες: Για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός ο στόπερ Ζίλε. Πάγια εκτός ο μπακ Σαρ και ο χαφ Τολισσό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μίλερ, Κομάν – Λεβαντόφσκι.

Stat Attack: Ανοιξε το σκορ στις έξι από τις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Βιγιαρεάλ

Ρεπορτάζ: Υποδέχθηκε την Αθλέτικ Μπιλμπάο το Σάββατο και περιορίστηκε στο 1-1. Ολικό ροτέισον επιχείρησε ο Ουνάι Εμερι, έκανε 11/11 αλλαγές στο αρχικό σχήμα του. Μοιραία έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω του πρωταθλήματος.

Απουσίες: Ταξιδεύει στο Μόναχο δίχως τον αριστερό μπακ Αλμπέρτο Μορένο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Ρούλι – Φοΐθ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν – Παρέχο, Κοκλέν, Καπό – Λο Σέλσο – Μορένο, Ντανζουμά.

Stat Attack: Μετράει έξι under 2,5 στις επτά τελευταίες συναντήσεις της.

Μπάγερν Μονάχου - Βιγιαρεάλ: Διαστημική, στη Βαυαρία, η Μπάγερν

Αναμέτρηση που κρίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Φαβορί, βάσει ποιότητας, φανέλας και ιστορίας η Μπάγερν, αλλά όχι σε τιμές 1.20 – 1.25. Η Βιγιαρεάλ είναι μαχητική, μπορεί να βρει γκολ στη Βαυαρία μέσω αντεπιθέσεων και απέναντι στην προβληματική άμυνα των Γερμανών. Παρά ταύτα, δύσκολα θα χαλάσει ο άσος. Μοιραία η επιλογή στον άσο με goal/goal του 2.32 από το Pamestoixima.gr.

Combo
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Βιγιαρεάλ
1 & goal/goal
2.32
Κάρτες
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Βιγιαρεάλ
Βιγιαρεάλ over 2,5 κάρτες
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις