Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 11/4) – Το ενδιαφέρον σε πολλά μέτωπα

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 11/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 11/4) - Το ενδιαφέρον σε πολλά μέτωπα

Βάρναμο – Σίριους (20:30): Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Από ήττα έρχεται η Βάρναμο, από τη Γκέτεμποργκ, από νίκη απέναντι στη Σούντσβαλ η Σίριους. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειξαν κάποια καλά στοιχεία. Δεν ήταν και στα καλύτερα της η Σίριους στη πρεμιέρα. Λογικό ποντάρισμα στα 2-3 γκολ, στο 1.98 στη stoiximan.

Μάλμε – Έλφσμποργκ (20:10): Η Μάλμε ξεκίνησε με το δεξί όπως αναμενόταν, έστω και δύσκολα απέναντι στη Κάλμαρ. Η Έλφσμποργκ δημιούργησε ερωτηματικά, από την εύκολη τελικά ήττα από τη Μίαλμπι. Σαφώς φαβορί οι γηπεδούχοι, στέκεται και μόνος τους ο άσος, αλλά σε combo με Over 1,5 γκολ φαίνεται καλύτερος στο 1.81 στη novibet.

Αντάλιασπορ – Χατάισπορ (20:30): Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της η Αντάλιασπορ και έφτασε αισίως τις εννέα αγωνιστικές χωρίς ήττα. Με τον ίδιο ρυθμό μπορεί να ελπίζει και για το όνειρο της πεντάδας. Η Χατάισπορ είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά η αδυναμία της να πάρει τρίποντα της στοιχίζει σε θέσεις στη βαθμολογία. Εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δυναμική της, δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι και θα πάρουν το ποντάρισμα μου στο 2.10 στη novibet.

Μπρέσια – Πάρμα (21:30): Παιχνίδι με φοβερό κίνητρο εκατέρωθεν. Συνεχίζει τη μάχη για απευθείας άνοδο η Μπρέσια, το κρεσέντο της και το αήττητο σερί θέλει να συνεχίσει η Πάρμα που πλέον κοιτάζει ψηλότερα. Τρομερά κλειστό παιχνίδι αναμένεται που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με την ισοπαλία στο ημίχρονο στο 2.10 στη winmasters, να φαντάζει δίκαιη λύση. 

Μπολόνια – Σαμπντόρια (21:45): Δεν βλέπουμε κάτι ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, με τη βαθμολογική τους θέση να αντικατοπτρίζει τη χρονιά τους. Στη Σαμπντόρια το πρόβλημα δείχνει πιο σοβαρό καθώς το ρόστερ της δεν είναι για τόσο χαμηλά. Δεν δείχνει ικανή για κάτι σπουδαίο, αλλά όχι και για τόσο ακραίο αουτσάιντερ κόντρα σε μια Μπολόνια που έχει τη παράδοση με το μέρος της, αλλά όχι και τη δυναμική να το υποστηρίξει. Το διπλό dnb στο 2.40 στo pamestoixima.

Χάντερσφλιντ – Λούτον (21:45): Η Χάντερσφίλντ προερχόταν από τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, αλλά νίκησε έστω και δύσκολα τη Χαλ. Η Λούτον έπεσε θύμα έκπληξης, αφού ισοφαρίστηκε στο φινάλε από τη Πιτέρμπορο. Στο βαθμό η διαφορά τους, τρομερά αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι. Δεν πείθουν αμυντικά το τελευταίο διάστημα πάντως, στο 1.87 το αμφίτερμα στο pamestoixima και θα το επιλέξω. 

Βαγιεκάνο – Βαλένθια (22:00): Κατάφερε να μη νικήσει ούτε τη Γρανάδα, ενώ προηγήθηκε με 2-0 η Βαγιεκάνο. Στα έντεκα πλέον το σερί της χωρίς νίκη. Η Βαλένθια δυσκολεύτηκε απέναντι στη σφιχτή άμυνα της Κάντιθ και έμεινε στην ισοπαλία. Βολεύει οτο αγωνιστικό στυλ των δύο για να έχουμε παιχνίδι με ρυθμό. Δε βρίσκω το λόγο να είναι το Over σε τιμές αουτσάιντερ και το επιλέγω στο 2.27 στη stoiximan.

Αλμερία – Πονφεραντίνα (22:00): Δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που της δίνονται η Αλμερία και παραμένει στη τρίτη θέση, ενώ συμπλήρωσε δύο παιχνίδια χωρίς νίκη και μονάχα μια νίκη στα τελευταία πέντε. Η Πονφεραντίνα δείχνει να το έχει παρατήσει με μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα, αλλά έχει ακόμη ελπίδες για εξάδα. Πολύ χαμηλά ο άσος, αλλά δε γίνεται να στηριχτεί αυτή η Πονφεραντίνα. Combo άσου με under 4,5 γκολ στο 1.85 στο pamestoixima. 

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις