Μακροχρόνια και σημεία στην πρεμιέρα του MLB

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Ανάλυση της σεζόν του MLB από τον Παναγιώτη Δογαντζή με δεδομένα και προτάσεις στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Καλημέρα σε όλους. Πρεμιέρα MLB σήμερα και στα προγνωστικά μπέιζμπολ θα δώσουμε κάποια μακροχρόνια αλλά, και σημεία από την πρεμιέρα.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Τορόντο Μπλου Τζέης για κούπα

Η ομάδα του Τορόντο απέκτησε έναν από καλύτερους πίτσερ της κατηγορίας, τον Κέβιν Γκάουσμαν. Έτσι την καλύτερη σύνθεση στους πίτσερ αν αναλογιστεί κανείς πως διαθέτει και τους Ρίγιου, Μανόα και Κικούτσι. Το να κερδίσουν την American league και ολόκληρο το πρωτάθλημα το βρίσκουμε σε αποδόσεις 5.55 και 10.00 αντίστοιχα στη Stoiximan. Ακόμη θα πάρουμε και το να βγει πρώτος σε home run στην κανονική περίοδο ο περσινός κορυφαίος hitter Βλάντιμιρ Γκερέρο.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μπρέιβς vs Ρεντς

Οι περσινοί πρωταθλητές Μπρέιβς ξεκινούν εντός έδρας εναντίον των αποδυναμωμένων Ρεντς. Οι δύο ομάδες δεν συναντήθηκαν στην pre-season. Για αυτούς ξεκινάει βασικός πίτσερ ο Μαξ Φριντ ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν καθώς, έδωσε μόλις 3.04 run μ.ο. σε 165 innings. Από την άλλη, οι Ρεντς αποδυναμώθηκαν και θα θελήσουν να κάνουν ένα restart. Έχασαν τους Γουίνκερ και Καστελάνος. Θα ξεκινήσει σήμερα ο Τάιλερ Μάλε ο οποίος, πέρισυ έδωσε 3.75 run μ.ο. σε 180 innings που αγωνίστηκε.

Εκτίμηση: Ιδανική συνθήκη για τους πρωταθλητές να ξεκινήσουν με μία νίκη που ίσως, να είναι ευρεία.

ΥΓ: Σαν σημείο στην πρεμιέρα μου αρέσει πολύ και το διπλό των Μπρούερς στο Σικάγο επί των Καμπς. Πιο δυνατοί και ενισχυμένοι οικονομικά (λόγω Γιάννη Αντετοκούνμπο) θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν πράγματα φέτος.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακροχρόνιο
Κατάκτηση American League
Μπλου Τζέης
5.55
BET: 15 units
Μακροχρόνιο
Κατάκτηση MLB
Μπλου Τζέης
10.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Παίκτης με τα περισσότερα home runs
Βλάντιμιρ Γκερέρο
8.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.37
21:20
Καμπς - Μπρούερς
2
1.53
03:08
Μπρέιβς - Ρεντς
1
1.55
BET: 15 units
Μονό
03:08
Μπρέιβς - Ρεντς
1 (-1,5)
2.02
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις