Προβάδισμα πρόκρισης για τις έδρες

Προγνωστικά

Ανέλυσε τα αυριανά παιχνίδια του Europa League και στηρίζει τις έδρες στα προγνωστικά του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Τις καλημέρες μου κύριοι. Τα είπαμε με Φόρμουλα 1 τα τελευταία δύο Σαββατοκύριακα, δώσαμε χθες και τα μακροχρόνια από εκεί, όμως σήμερα έχει δύο διοργανώσεις στο βασιλιά των σπορ. Europa Conference League και Europa League έχει σήμερα το πρόγραμμα και στα σημερινά προγνωστικά θα ασχοληθούμε με το δεύτερο.

Μιλάει η δίψα για διάκριση

Πάμε να το πιάσουμε από το Λονδίνο, εκεί όπου στο Ολυμπιακό Στάδιο η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Λιόν. Οι Γάλλοι σε πολλούς ακούγονται ως το φαβορί καθαρά ως όνομα, όμως σίγουρα το ίδιο δεν ισχύει στον αγωνιστικό χώρο. Τα «παιδιά» έρχονται στην Αγγλική πρωτεύουσα ευρισκόμενοι σε μια πολύ δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα, έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις για Ευρώπη. Πήραν μια – απρόσμενη για πολλούς – πρόκριση επί της Πόρτο, παρά το ότι τα… χρειάστηκαν στη ρεβάνς της «Γκρουπάμα Αρένα». Τα «σφυριά», από την άλλη, κάνουν άλλη μία πολύ καλή χρονιά και θα ήταν ακόμα στη διεκδίκηση για έξοδο στο Champions League αν είχαν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Πέρασαν πειστικά τη Σεβίλλη και τα προγνωστικά τους φαβοριτίζουν απέναντι στη Λιόν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εκτίμηση: Θεωρώ πως οι Άγγλοι είναι καλύτερη ομάδα και στην έδρα τους θα προσπαθήσουν να πάρουν προβάδισμα. Τελευταία φορά που κατέκτησαν ευρωπαϊκό τίτλο ήταν πριν από μισό αιώνα και η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη. Θεωρώ πως θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, με τον άσο να δίνεται ελάχιστα πάνω από τον διπλασιασμό στο PameStoixima.

Ματσάρα με νικητή στη Σαξονία

Πάμε και στη Γερμανία. Καλό παιχνίδι θα γίνει και στη Φρανκφούρτη, όμως εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς της Λειψίας με την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν… άβολα τη χρονιά, το οποίο είναι και λογικό λόγω των πολλών αλλαγών στο ρόστερ και το προπονητικό τιμ. Είναι καλύτερα τα πράγματα από το χειμώνα και μετά, με τους Σίλβα και Ενκουνκού να πετάνε φωτιές μπροστά. Η Αταλάντα είναι περίπου στα ίδια με τις προηγούμενες σεζόν. Καλή επιθετικά (όχι όσο πέρυσι και πρόπερσι), αφελής αμυντικά. Τα κατάφερε με την εξίσου αφελή Μπάγερ Λεβερκούζεν, όμως δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει το ίδιο με τους «ταύρους».

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Εκτίμηση: Η Λεβερκούζεν με τη Λειψία είναι στα ίδια στη Bundesliga, όμως η φόρμα της τελευταίας είναι καλύτερη. Θα μπει δυνατά, η Αταλάντα δεν νομίζω ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν, και για αυτό θα στηρίξω τους γηπεδούχους με τον άσο μαζί με το over 1.5 να είναι στο 2.05, ξανά στο PameStoixima.

Combo
19:45
Λειψία - Αταλάντα
1 & over 1,5
2.05
BET: 15 units
Μονό
22:00
Γουέστ Χαμ - Λιόν
1
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις