Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 5/4) – Μάχες σε Μάντσεστερ και Λισσαβόνα

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 5/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 5/4) - Μάχες σε Μάντσεστερ και Λισσαβόνα

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ (21:45): Ήττες για αμφότερες στην αγωνιστική του Σαββάτου. Η μεν Σέφιλντ έχασε από τη Στόουκ, η δε ΚΠΡ από τη Φούλαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι. Παραμένουν στο κυνήγι μιας θέσης στα play off. Περισσότερες οι ελπίδες για τους γηπεδούχους οι οποίοι δείχνουν σωστό φαβορί στο -έστω και χαμηλό- 1.72 στη Novibet.

Φόρεστ Γκριν – Μάνσφιλντ (21:45): Δεύτερη σερί νίκη το 1-0 της Φόρεστ Γκριν επί της Σκάνθορπ μετά από μια επτά αγώνων χωρίς τρίποντο. Δεν έπεισε καθόλου κόντρα στην ουραγό, όμως παραμένει σταθερά στην κορυφή. Πλήγμα ο τρυματισμός του αρχισκόρερ Στίβενς (37/23). Η Μάνσφιλντ κέρδισε και τη Νορθάμπτον και βρίσκεται ισόβαθμη με ακόμα τρεις ομάδες στην τρίτη θέση! Όλα ανοιχτά προφανώς στην μάχη της απευθείας ανόδου. Δείχνουν σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, τους εμπιστευόμαστε για το 3.40 του διπλού στην Betshop.

Μπόλτον – Πόρτσμουθ (22:00): Η Μπόλτον, αν και χωρίς στόχους, έκοψε βαθμούς από τη Γουίγκαν στο 1-1 του Σαββάτου. Αρνείται πεισματικά να ηττηθεί. Χωρίς επίσημο ματς από τις 19 Μαρτίου η Πόρτσμουθ, βρίσκεται πλέον στο -11 από την εξάδα με τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα. Δείχνει να ξεκινά από το 1-1. Στο 1.80 το αμφίτερμα από τη Stoiximan.

Μπενφίκα – Λίβερπουλ (22:00): Πρώτο ματς για τους «8» του Champions League. Πανάξια πρόκριση για τους Πορτογάλους κόντρα στον Άγιαξ στον προηγούμενο γύρο. Έρχονται από την ήττα από την Μπράγκα με 2-3. Αδιάφορο το φινάλε τους στο πρωτάθλημα. Σε μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων μπαίνει η Λίβερπουλ. Την Κυριακή φιλοξενείται από τη Σίτι. Λογικά δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα στο «Ντα Λουζ» και θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Μπορούν να βοηθήσουν και οι «αετοί» στο σκοράρισμα. Διπλό με over 2,5 στο 1.95 από το Pamestoixima.

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Champions League. Δεν αγχώθηκε κόντρα στην Μπέρνλι η Μάντσεστερ Σίτι και με το εκτός έδρας 2-0 παρέμεινε στην κορυφή της Premier League. Ακολουθεί ο «τελικός» με τη Λίβερπουλ που ίσως κρίνει τη φετινή κούπα. Έκτη σερί νίκη το 4-1 επί της Αλαβές για την Ατλέτικο, δύσκολα θα χαθεί η τετράδα. Συντηρητική αναμένεται η προσέγγιση του Σιμεόνε, όμως η Σίτι είναι ανώτερη κι εύκολα ή δύσκολα, θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Άσος και under 3,5 στο 2.10 από τη Novibet.

Το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις