Τα έχουν… φτύσει ΠΑΟΚ και Άιντραχτ

Προγνωστικά

Στην… ευρωπαϊκή κούραση των ΠΑΟΚ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης ποντάρει ο Bet Minute. Προγνωστικά από Μαρούσι και Λειψία.

Τέλος οι Ευρώπες μέχρι αρχές Απρίλη, τέλος και οι λίγκες σήμερα για να πάρουμε και καμιά ανάσα. Κι αυτοί κι εμείς. Κυριακή των ντέρμπι πανευρωπαϊκά και η αλήθεια είναι πως επέλεξα να χώσω στα προγνωστικά μου ένα απ’ αυτά.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Προγνωστικά στο ντέρμπι των «δικεφάλων»

ΑΕΚ με ΠΑΟΚ λοιπόν, για 1000η φορά τα τελευταία χρόνια. Έχω σιχαθεί να τους βλέπω, έχουν σιχαθεί να παίζουν μεταξύ τους. Κυρίως η ΑΕΚ δηλαδή, που έχει καταντήσει κανονική πελάτισσα με 1-7-10 στα τελευταία 18 ντέρμπι. Όμως, η στιγμή την ευνοεί. Αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη, είναι κάτι σπάνιο. Ελληνική ομάδα στα προημιτελικά οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχουμε να δούμε από τον Παναθηναϊκό του 2003 όταν είχε φτάσει στους «8» του τότε Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με την πορεία να σταματά η Πόρτο του Μουρίνιο.

Όπως καταλαβαίνεται, δεν είναι απλό πράγμα η προσγείωση στην ελληνική πραγματικότητα και μάλιστα σε ένα μας ουσιαστικά αδιάφορο -βαθμολογικά- για την ομάδα του Λουτσέσκου. Προς τον άσο το βλέπω λοιπόν, λόγω και του ψυχολογικού μπουστ που έφερε η έλευση Κριοχόβιακ, όμως δεν θα είναι απλό για την ΑΕΚ. Συνυπολογίζοντας και την κούραση του ΠΑΟΚ, που όσο θα περνά η ώρα θα φαίνεται και περισσότερο, καταλήγω στο late γκολ, στο 1.87 της Stoiximan.

Κούραση και για την Άιντραχτ

Παρόμοιο ματς και στην Bundesliga, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να έρχεται από 120 λεπτά κόντρα στην Μπέτις. Έσωσε την πρόκριση με γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, όμως η υπερπροσπάθεια θα έχει αφήσει κουσούρια. Φυσικά, η δαιμονισμένη Λειψία δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να σε συντρίψει. Επιλογή το over 1,5 του δευτέρου ημιχρόνου στο 1.72 από το PameStoixima.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Μονό
16:30
Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο
1.72
BET: 15 units
Late
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Γκολ μετά το 70’
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις