Σπάει το ρόδι η Μπλάκμπερν στο 2.37

Προγνωστικά

Προγνωστικά Championship: Αίμα και άμμος στο Ρέντινγκ, για τη σωτηρία παλεύουν οι γηπεδούχοι, για την άνοδο η Μπλάκμπερν.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Σάββατο σήμερα, πολλά παιχνίδια. Στάθηκα μόνο σε ένα παιχνίδι στην Championship για τα προγνωστικά μου. Με τα υπόλοιπα θα ασχοληθούμε φυσικά στο live chat του site στο telegram, όπου μοιράζουμε καθημερινά πολλά ταμεία.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Φωτιά έχει πάρει η Championship στην Αγγλία, καθώς αρκετές ομάδες βρίσκονται στο κόλπο για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η Μπλάκμπερν ταξιδεύει στο Ρέντινγκ για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα η οποία βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την σωτηρία. Έχει 30 βαθμούς μαζί με το -6 από την Ομοσπονδία. Το παιχνίδι είναι must win και για τις δύο, για διαφορετικούς λόγους.

Σαφώς ανώτερη ομάδα ποιοτικά η φιλοξενούμενη, ενώ η γηπεδούχος έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 73 γκολ παθητικό. Έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες στα τελευταία εντός έδρας της παιχνίδια. Από την άλλη η Μπλάκμπερν έχει να κερδίσει εκτός από 15/1 κόντρα στην Κάρντιφ. Η διαφορά δυναμικής των δύο μεγάλη, για αυτούς τους λόγους όμως το διπλό προσφέρεται αρκετά υψηλά στα μάτια μου στο 2.37. Καιρός να σπάσει το ρόδι στα εκτός για την Μπλάκμπερν, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση και ονειρεύεται άνοδο. Κρατάμε λοιπόν το διπλό στα προγνωστικά μας από τη Novibet.

 

 

 

Μονό
17:00
Ρέντινγκ - Μπλάκμπερν
2
2.37
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις