Στο 2.42 οι επόμενοι πρωταθλητές Ελβετίας

Προγνωστικά

Στο ελβετικό πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση της Λουκέρνης με τη Ζυρίχη τα σημερινά προγνωστικά του Bet Minute.

Ούτε το λήγοντα στα προγνωστικά του πάντα απρόβλεπτου τελικά, Europa League και το ρεπό το Σαββατοκύριακο ήταν αδιαπραγμάτευτο. Να καθαρίσει λίγο το κεφάλι ρε παιδί μου. Επανερχόμαστε λοιπόν με μπόλικα κύπελλα ανά τας Ευρώπας αλλά μακριά αυτά από εμάς.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Με το πόδι στο γκάζι

Γνωστό πως το ελβετικό πρωτάθλημα προσφέρεται για κυνήγι των γκολ. Των πολλών γκολ. Έτσι και σήμερα στο ματς της Λουκέρνης με τη Ζυρίχη.

Οι γηπεδούχοι έχουν αναθαρρήσει μετά τη διακοπή. Με επτά βαθμός στα τρία τελευταία έχουν ξεφύγει στο +6 από την τελευταία Λωζάνη κι έτσι θέλουν να συνεχίσουν. Βέβαια, δεν έλυσαν όλα τους τα προβλήματα σε αυτό το διάστημα. Μπορεί να πηγαίνουν πλέον σε πιο κοντρολαρισμένο ρυθμό, όμως δεν παύουν να είναι η ομάδα με την τρίτη χειρότερη άμυνα στη λίγκα.

Απ’ την άλλη οι επόμενοι πρωταθλητές. Πέρασαν πάνω -κυριολεκτικά- από τη Βασιλεία με 4-2 το Σάββατο και προσωπικά δεν βλέπω τρόπο πως μπορεί η Ζυρίχη να χάσει αυτό το πρωτάθλημα. Η διαφορά με την Γιούνγκ Μπόις βρίσκεται στους δέκα βαθμούς, χωρίς να υπολογίζω τι έγινε χθες το βράδυ στο ματς της με τη Σερβέτ. Τα 55 γκολ ενεργητικό και τα 30 παθητικό, θαρρώ ότι λένε πολλά.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Συνηθίζουν να μπαίνουν με το πόδι στο γκάζι κι εκεί θα πατήσουμε. Βλέπω πως το PameStoixima προσφέρει το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.42. Πρόκειται για μια fair τιμή, η οποία αγοράζεται δίχως πολλά-πολλά.

Μονό
21:30
Λουκέρνη - Ζυρίχη
Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο
2.42
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις