Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 17/2) – Ευρωπαϊκή βραδιά με Ελληνικό ενδιαφέρον

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 17/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

UEL: Ζενίτ – Μπέτις (19:45): Η Ζενίτ έχει μια ήττα στα 24 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Europa League και αποτελεί την κορυφαία επίδοση της διοργάνωσης με ποσοστό νικών 88%, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέσα στο 2022. Αυτό θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Μπέτις, η οποία διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία.

UEL: Μπαρτσελόνα – Νάπολι (19:45): Έχει δείξει σημάδια βελτίωσης η Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά τις χειμερινές προσθήκες. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο το έργο της απέναντι στη Νάπολι, που επίσης έχει διορθώσει την εικόνα της τον τελευταίο ένα μήνα. Θα έχουν αμφότερες τις ευκαιρίες τους, στο 1.60 το goal/goal. 

UEL: Ντόρτμουντ – Ρέιντζερς (19:45): Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο είναι η Ντόρτμουντ και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αξία στην απόδοση του άσου. Μπορεί να έφυγε ο Τζέραρντ από την Ρέιντζερς, ωστόσο η ομάδα παραμένει σκληρή. Από τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό προέρχονται οι Σκωτσέζοι. Μπορούν να ζορίσουν και εδώ τα πράγματα.

UECL: Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ (19:45): Από αγωνιστική απραξία προέρχονται οι Δανοί και αποτελεί ερωτηματικό η κατάστασή τους. Στα ευρωπαϊκά παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα (2-2-0). Παρόμοιο σερί για τον ΠΑΟΚ, που δεν έχει ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες τους εξόδους του σε διεθνείς διοργανώσεις (3-1-0), έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτό το σερί (στην Κοπεγχάγη).

UECL: Φενέρμπαχτσέ – Σλάβια Πράγας (19:45): Πολύ κακή σεζόν για τους Τούρκους, σίγουρα θα θέλουν να δώσουν λίγο «χρώμα» με μια καλή πορεία στο Conference League. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία έχει η Σλάβια στα 4 φετινά εκτός έδρας διεθνή παιχνίδια της. Ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης τα «καναρίνια». Αν δε νικήσουν εδώ, δε βλέπω πως μπορούν να προκριθούν. Στο 2.10 ο άσος στο PameStoixima.gr.

UEL: Αταλάντα – Ολυμπιακός (22:00): Η Αταλάντα έχει χάσει μόνο δύο από τα 13 εντός έδρας παιχνίδια της σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ισορροπημένο το εκτός έδρας ρεκόρ του Ολυμπιακού σε νοκ-άουτ παιχνίδια του Europa League (5-0-7). Τα στατιστικά βέβαια δε λένε την αλήθεια για την κατάσταση που βρίσκονται αυτή την στιγμή οι δύο ομάδες, καθώς αμφότερες «ψάχνονται». Μπορούν να βρουν ένα γκολ οι «ερυθρόλευκοι», σε μια αναμέτρηση που δύσκολα θα ξεφύγει από το όριο των 2-3 γκολ, που προσφέρεται σε απόδοση 2.10 στο PameStoixima.gr.

UEL: Λειψία – Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00): Ομάδες με παρόμοιο αρχικό αγωνιστικό σκεπτικό, με τη Λειψία να είναι σε καλύτερη στιγμή αγωνιστικά και να σκοράρει αρκετά (τουλάχιστον δύο γκολ ενεργητικό ανά ματς στα τελευταία έξι). Οι αγώνες της Σοσιεδάδ χαρακτηρίζονται από λίγα γκολ και κάπου εκεί θα προσπαθήσει να κατευθύνει την αποψινή αναμέτρηση.

UEL: Πόρτο – Λάτσιο (22:00): Από τις πλέον αμφίρροπες αλλά και συνάμα συναρπαστικές αναμετρήσεις της βραδιάς. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, θα κυνηγήσουν τη νίκη. Ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω έδρας, στην οποία βέβαια έφαγε τρία από Ατλέτικο και δύο από Λίβερπουλ στο Champions League.

UEL: Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00): Η «βασίλισσα» της διοργάνωσης, Σεβίλλη έχει κερδίσει στις 21 από τις τελευταίες 23 νοκ-άουτ αναμετρήσεις της στο Europa League. Φέτος διανύει μια φανταστική σεζόν, όπου βρίσκεται στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Δεν αποτελεί φόβητρο η Ντιναμό, αλλά αν δεν προσέξει η Σεβίλλη μπορεί κάλλιστα να την πατήσει. Κάτω του 1.40 ο άσος, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης.

UECL: Μαρσέιγ – Κάραμπαγκ (22:00): Η Μαρσέιγ γλίτωσε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό με νίκη στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Πρόκειται για μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης. Μοναδικό ερώτημα, πόσο ψημένη είναι να φτάσει μακριά. Περιμένω δύο ανοιχτά ματς με την Κάραμπαγκ.

 

Golden 21. Γκολ από χρυσάφι! / Με στόχο τα 21! / Γιατί κάθε γκολ μετράει!​

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις