Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 15/2) – Επιστροφή στα Eυρωπαϊκά σαλόνια

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 15/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Κάρντιφ – Κόβεντρι (21:45): Ηττήθηκε η Κάρντιφ το Σάββατο, αλλά οι τρεις συνεχόμενες νίκες νωρίτερα της έδωσαν αέρα. Η Κόβεντρι συνεχίζει να εντυπωσιάζει, έχει ακόμη ελπίδες για εξάδα, αλλά έχουν ανέβει και οι άμεσοι ανταγωνιστές. Επιθετικά ρολάρουν και οι δύο πλέον, αμυντικά παραμένουν αφελείς, το παιχνίδι ξεκινάει από το goal/goal στο 1.86 στη winmasters. 

Μίλγουολ – ΚΠΡ (21:45): Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η ΚΠΡ, παρόλο που ηττήθηκε από την ουραγό Μπάρνσλεϊ. Η Μίλγουλ συνεχίζει να μη δείχνει σταθερότητα, αν και νίκησε τη φορμαρισμένη Κάρντιφ. Τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου το παιχνίδι, ίσως λάθος ο φαβορητισμός της Μίλγουολ, βάσει μομέντουμ γενικότερα, αξίζει το 2 dnb στο 2.15 στη pamestoixima. 

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Χαλ (21:45): Σε τρομερή κατάσταση η Σέφιλντ, ίσως και απογοητευμένη με την ισοπαλία στη Χάντερσφλιντ. Πιέζει για εξάδα έχοντας και παιχνίδια λιγότερα από τους γύρω της. Η Χαλ είναι ασφαλής από μπελάδες ακόμα, αλλά οι τρεις συνεχόμενες ήττες, έχουν κοστίσει. Σαφές φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά η Χαλ θα το παλέψει, το έδειξε και με τη Φούλαμ. Δε παίζονται αποδόσεις της τάξεως του 1.50 στην Αγγλία, προτιμώ το οver στο 1.98 στη novibet. 

Αμπερντίν – Σεντ Τζόνστον (21:45): Με υπηρεσιακό στον πάγκο η Αμπερντίν μετά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τους γηπεδούχους που συμπλήρωσαν πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Σε παρόμοια φάση και η Σεντ Τζόνστον ούσα ουραγός στη λίγκα. Σε μεταβατική φάση οι γηπεδούχοι, αλλά ακόμη και έτσι μπορούν το τρίποντο, απέναντι σε μια κατά γενική ομολογία κακή ομάδα που δε σκοράρει. Δίκαιο το 1.71 στη pamestoixima. 

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι, με τους Γάλλους να προετοιμάζονται εδώ και καιρό για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στον αντίποδα οι «μαδριλένοι», που κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν στην αποστολή τον Μπενζεμά, θα παρουσιαστούν πρακτικά πλήρεις. Τρομερά αμφίρροπο σε πρώτη ανάγνωση, δεν αντιλαμβάνομαι τον φαβοριτισμό της Παρί, Κλείνω προς τα πράγματα να είναι ισορροπημένα στο ημίχρονο, δηλαδή ισοπαλία στο 2.36 στη winmasters. 

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί τους «πολίτες», αν και η Σπόρτινγκ έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια. Επιθετικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση αμφότερες. αναμενόμενα δύσκολα να μείνει χαμηλά το παιχνίδι. Ρίσκο το over 1,5 γκολ στο ημίχρονο, αλλά σε τιμές του 2.35 στη novibet αξίζει το ρίσκο. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον (22:15): Ούτε απέναντι στη Σαουθάμπτον έδειξε χαρακτήρα η Γιουνάιτεντ και ίσως θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή. Η Μπράιτον συνέχισε την εξαιρετική της πορεία, με το άνετο διπλό στη Γουότφορντ. Σε αγωνιστικό επίπεδο η Μπράιτον δείχνει σαφώς καλύτερη αυτό το διάστημα, αλλά οι μπουκ συνεχίζουν να στηρίζουν εμφανώς τη Γιουνάιτεντ. Δύσκολα πάει το χέρι και στη κόντρα, προτιμότερο το αμφίτερμα στο 1.82 στη pamestoixima. 

Η διασκέδαση εκτοξεύεται με μια σούπερ φανταστική προσφορά* από το ανανεωμένο Live Casino του Pamestoixima.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις