Ερωτικό… anytime του 2.15 στα Ιωάννινα

Scorakias

Προγνωστικά στοιχήματος στην ημέρα του έρωτα έχει ο Scorakias, ποντάροντας στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη σε απόδοση 2.15.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δευτέρα σήμερα, το ημερολόγιο γράφει 14 Φλεβάρη, ημέρα του έρωτα… λένε. Ως προς αυτήν την κατεύθυνση και η σημερινή στήλη, έχοντας κατά νου να μοιράσω… ερωτικό ταμείο στα Γιάννενα. Προγνωστικά Scorakias λεπόν στην αγαπημένη Super League.

Όμορφα πράγματα σας έχω για τη σημερινή ημέρα. Αρχικά, το Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα έληξε με 0-5 στον πρώτο γύρο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προσπαθήσει να πάρει το αίμα της πίσω, ωστόσο ταξιδεύει σε μία… αφιλόξενη έδρα. Τελευταία νίκη του Άρη στα Γιάννενα το 2010 με 1-0. Ακολούθησαν τρεις νίκες για τον ΠΑΣ και δύο ισοπαλίες. Και κρατήστε και αυτό. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στα 3/5 αυτών των συναντήσεων.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στους 33 ο ΠΑΣ Γιάννινα με 22 παιχνίδια, στους 29 ο Άρης με μία αναμέτρηση λιγότερη, αλλά και μείον έξι βαθμούς. Δύο μονομάχοι που θα κοντραριστούν για μία θέση στην εξάδα. Και το μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει, πιθανότατα, το υπόλοιπο της σεζόν.

Για να μην μακρηγορώ όμως και για να περάσω στα προγνωστικά Scorakias. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξαιρετικός φέτος. Ειδικά κόντρα στους «μεγάλους» εμφανίζει άλλο πρόσωπο. Φάνηκε δις στη Θεσσαλονίκη άλλωστε. Εκτιμώ πως ανάλογο πρόσωπο θα εμφανίσει και σήμερα.

Επιλογή το anytime score του 1-0 σε απόδοση 2.15 από τη Novibet. Εκτίμηση πως ο ΠΑΣ θα κλείσει σε ακόμη μία αναμέτρηση εξαιρετικά τους χώρους του και θα ανοίξει το σκορ είτε σε κόντρα επίθεση, είτε μέσω στατικής φάσης. Θα μιλήσει το feeling; Η απάντηση στις 19:30.

Pamestoixima.gr: Με τις αποδόσεις που ήθελες, με πλούσιο πρόγραμμα live streaming και με άφθονες στοιχηματικές επιλογές, για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Μονό
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
Anytime score: 1-0
2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις