Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 11/2) – Με ντερμπάρα στη Πορτογαλία ανοίγει η αγωνιστική

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 11/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 11/2) - Με ντερμπάρα στη Πορτογαλία ανοίγει η αγωνιστική

Άουε – Χόλσταϊν Κίελ (19:30): Σε εξαιρετική κατάσταση το 2022 οι φιλοξενούμενοι, προσπαθούν να σκαρφαλώσουν βαθμολογικά. Η ‘Αουε δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα, τρέχει σερί μόνο με ήττες και είναι μοιραία στην επικίνδυνη ζώνη. Βάσει των πρόσφατων εμφανίσεων η Χόλσταϊν δε θα έχει πρόβλημα να επικρατήσει, εάν παρουσιάσει το γνώριμο πρόσωπο της. Μπορεί να είναι και «τυράκι» το 2.20 στο διπλό από τη pamestoixima, αλλά είμαι πρόθυμος να μάθω. 

Χάνσα Ρόστοκ – Βέρντερ Βρέμης (19:30): Μετά από ένα τραγικό σερί χωρίς νίκη, η Χάνσα πήρε εμφατικό διπλό στην έδρα της Δρέσδης με 1-4. Φυσικά αυτό δε καλύπτει τις προβληματικές εμφανίσεις που κάνει εδώ και καιρό. Η Βέρντερ δείχνει ασταμάτητη αυτό το διάστημα, πραγματικά θα προκαλέσει εντύπωση αν τη προβληματίσει η Χάνσα που δέχεται με συνέπεια γκολ. Ποντάρισμα στα γκολ της Βέρντερ η οποία επιθετικά έχει αποκτήσει καταιγιστικό ρυθμό, το over 1,5 στο 1.80 από τη pamestoixima. 

Χέρακλες – Ουτρέχτη (21:00): Αγώνα κάνουν οι γηπεδούχοι να μείνουν εκτός επικίνδυνης ζώνης. Σε καλό φεγγάρι η Ουτρέχτη ανέβηκε 7η, αν και έχει αρκετές απουσίες. Αισίως αποτελεσματική εντός η Χέρακλες, η Ουτρέχτη δε νικάει εκτός, αλλά σκοράρει με συνέπεια. Τρομερή παράδοση σε μεγάλα σκορ έχουν μεταξύ τους, το goal/goal & over 2,5 στο 2.12 στη pamestoixima με καλύπτει. 

Λειψία- Κολωνία (21:30): Στοπ στο νικηφόρο σερί της Λειψίας έβαλε η Μπάγερν που επικράτησε 3-2. Η Κολωνία συνέχισε να εντυπωσιάζει, αφού σταμάτησε και τη Φράιμπουργκ νικώντας με 1-0. Μεταμορφωμένη η Λειψία με το νέο τεχνικό παραμένει στο κατόπι της Μπάγερν. Η Κολωνία είναι τρομερά επικίνδυνη και αποτελεσματική εκτός έδρας. Χαμηλά ο άσος κάτι μου κάνει το anytime score 1-1 στο 2.65 στη novibet. 

Σεβίλλη – Έλτσε (22:00): Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για τους Σεβιγιάνους έδωσαν το δικαίωμα στη Ρεάλ να απομακρυνθεί βαθμολογικά. Η Έλτσε είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι, απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά αισίως δε μασάνε οι φιλοξενούμενοι, που σκοράρουν με χαρακτηριστική συνέπεια. Υπερτιμημένο το goal/goal στο 2.25 στη pamestoixima. 

Λεγανές – Σαραγόσα (22:00): Δεν είναι σε καλή κατάσταση έκαστες, αδυνατώντας να πάρουν τρίποντα. Παραμένουν χαμηλά βαθμολογικά, κομβικής σημασίας το μεταξύ τους. Πολλή ισοπαλία και οι δύο στα τελευταία παιχνίδια, με τη Λεγανές πάντως να έχει αήττητο έξι αγώνων εντός. Η Σαραγόσα μόλις 6 ήττες στη σεζόν, εκτός έδρας παραμένει πολύ αποτελεσματική. Κλείνει προς το Χ το παιχνίδι, ρισκάρω λίγο στο αμφίτερμα στο 2.14 στη winmasters, καθώς το κίνητρο υπάρχει εκατέρωθεν. 

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν (22:00): Διέσυρε τη Λιλ η Παρί και ξέπλυνε ελαφρώς τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Η Ρεν είναι τελείως αψυχολόγητη το τελευταίο διάστημα, αλλά έρχεται από άνετη νίκη απέναντι στη Μπρεστ. Παραδοσιακά βγάζει το λάδι στη Παρί, το ίδιο αναμένω να γίνει και σήμερα. Δίνουν δικαιώματα οι Παριζιάνοι έχει νόημα το goal/goal & over 2,5 στη pamestoixima.

Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15): Το τρένο της Πόρτο δε κάνει στάσεις, συνεχίζοντας τη ξέφρενη αήττητη πορεία του. Η Σπόρτινγκ έχει τη τελευταία ευκαιρία να παραμείνει εντός κούρσας πρωταθλήματος, ούσα στο -6 από τη σημερινή της αντίπαλο. Έχει τη ποιότητα να βάλει δύσκολα η Σπόρτινγκ, οι γηπεδούχοι όμως είναι ασύλληπτοι φέτος. Ο άσος στο 2.08 στη winmasters έχει βάρος. 

 

Pamestoixima.gr: Με τις αποδόσεις που ήθελες, με πλούσιο πρόγραμμα live streaming και με άφθονες στοιχηματικές επιλογές, για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις