Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 5/2) – Παιχνίδι μισό πρωτάθλημα στην Ιταλία

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 5/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 5/2) - Παιχνίδι μισό πρωτάθλημα στην Ιταλία

Κολωνία – Φράιμπουργκ (16:30): Δύσκολο σταύρωμα για αμφότερες, με την Κολωνία να μην έχει το προπονητή της λόγω covid. Φλερτάρουν αμφότερες με τις Ευρωπαϊκές θέσεις, με τη Φράιμπουργκ να βρίσκεται μέσα σε αυτές. Η Φράιμπουργκ είναι πραγματικά υπόδειγμα ομάδας, αξίζει το ποντάρισμα όταν βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ με ισοδύναμες ομάδες, όπως σήμερα. Στο 2.10 το 2 dnb στη winmasters.

Έβερτον – Μπρέντφορντ (17:00): Αλλαγή σκυτάλης στην Έβερτον, με τον Φράνκ Λάμπαρντ να στοχεύει να βγάλει τα «ζαχαρωτά» από τη μιζέρια. Υπό άλλες συνθήκες και με τη Μπρέντφορντ να ψάχνει μομέντουμ εδώ και καιρό θα πηγαίναμε στη κόντρα. Με την αύρα του νέου προπονητή και τη δεδομένη ποιότητα στην Έβερτον, ο άσος στο 2.00 στη pamestoixima αποκτά αξία.

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ: Με τις αποστολές να μην έχουν προβλήματα, οι υπερηχητικές Σίτι (premier) και Φούλαμ (champiosnhip) κοντράρονται για ένα εισιτήριο. Στο μυαλό των «πολιτών» μπαίνει και η Ευρώπη σιγά σιγά, αλλά το κύπελλο αποτελεί στόχο. Να τους μπει στο μάτι θα επιχειρήσει η Φούλαμ, που λογικά του χρόνου θα βρίσκεται στη Premier. Δύσκολο να μείνει χαμηλά το παιχνίδι, το over 1,5 στο 1ο ημίχρονο στο 1.87 στη novibet, κάτι μας λέει.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Ίντερ – Μίλαν (19:00): Τρένο δίχως φρένα η Ίντερ με σερί 10 παιχνιδιών χωρίς ήττα. Ουσιαστικά ματς μισός τίτλος κόντρα στην Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν έδαφος το τελευταίο διάστημα, αλλά έχουν ευκαιρία να δηλώσουν παρόν στη μάχη του τίτλου. Στοιχηματικά χαμηλά ο άσος, αλλά δύσκολα θα χάσει το μομέντουμ η Ίντερ από τη στιγμή που πάτησε κορυφή. Αποδεκτός στο 1.81 στη betshop.

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία (19:30): Φουλ ξεκούραστοι οι Βαυαροί, οφείλουν να νικήσουν και ταυτόχρονα να φτιάξουν ρυθμό για την Ευρώπη. Η Λειψία άλλαξε νοοτροπία με το νέο τεχνικό, πλέον όλα ξεκινούν από την άμυνα. Φουλ αμυντικά τους αναμένω μέσα στο Μόναχο, ποντάρισμα σε κάρτες και συγκεκριμένα over 1,5 κάρτες για Λειψία στο 1.76 στη pamestoixima.

Θέλτα – Βαγιεκάνο (19:30): Με περίσσια ψυχολογία πηγαίνουν και οι δύο στο παιχνίδι. Η Θέλτα άγγιξε το διπλό στη Σεβίλλη, αλλά έμεινε στην ισοπαλία, ενώ η Βαγιεκάνο προέρχεται από την μεγάλη πρόκριση στους «4» του κυπέλλου, μετά από 40 χρόνια. Δεν έχει και τη καλύτερη παράδοση στο Βίγκο, αλλά η καλή αγωνιστική τους κατάσταση μας ωθεί στα γκολ. Το over 2,5 στο 2.16 στη winmasters.

Μπουρκίνα Φάσο – Καμερούν (21:00): Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τη Σενεγάλη και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό κόντρα στους οικοδεσπότες. Το Καμερούν με μπόλικη πίκρα μετά τον αποκλεισμό από την Αίγυπτο, θα επιδιώξει να κλείσει θετικά με τη 3η θέση. Καλύτερη ομάδα οι Καμερουνέζοι, έχουν και τη στήριξη του κόσμου, δίκαιο το 2.15 στη novibet.

Φιορεντίνα – Ίντερ (21:45): Ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν και χωρίς τον Βλάχοβιτς. Μπήκαν 70 εκατομμύρια στα ταμεία, έγιναν κινήσεις μεταγραφικά. Στη Λάτσιο υπάρχει μια παγωμάρα με τον Σάρι, φάνηκε και μεταγραφικά που δεν στηρίχτηκε. Ρίσκο αποτελεί ο άσος στο 2.37 στη pamestoixima, αλλά το αγοράζω διότι αναμένω αντίδραση στη Φιορεντίνα.

Μονακό – Λιόν (22:00): Σε καλή φάση έκαστες, με τη Μονακό να έρχεται από τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Λανς, αν και τα χρειάστηκε. Η Λιόν βρίσκει μομέντουμ, έχει κομβικές επιστροφές, δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε τέτοιες τιμές. Έχει αξία να ψάξουμε τη κόντρα, Χ2 & OVER 1,5 στο 2.37 στη betshop,

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις